PAOK schimbă din mers. Grecii i-au propus lui Gigi Becali în schimbul lui Varela un jucător de 23 de ani, aproape necunoscut: Chatziisaias

În vârstă de 23 de ani, jucătorul propus Stelei la schimb pentru Varela, nu a convins în Grecia. În cei 3 ani jucați până acum în prima ligă, Dimitris Chatziisaias a marcat doar 2 goluri în 39 de meciuri. Fostul jucător al Stelei, Dorin Goian a jucat 3 ani în Grecia și îl știe bine pe Chatziisaias.

N-a jucat foarte mult.  E un jucător tanăr, înalt. Nu-l cunosc foarte bine, dar l-am văzut la vreo două meciuri.  E greu să rupi norii când nu joci meci de meci, dar sunt sigur că la vârsta lui are poftă de joc. Fizicul îl recomandă și dacă va juca la Steaua meci de meci, ar putea fi o opțiune bună"

a spus Goian la Sport.ro. 

Varela va pleca la PAOK, iar Steaua va primi și 1 milion de euro. Internaționalul slovac Erik Sabo trebuia să ajungă la Steaua inițial în locul lui Chatziisaias, dar acesta s-a răzgândit în ultimul moment și a semnat cu israelienii de la Beitar.

Fost jucător, dar și antrenor la Steaua, Mirel Rădoi critică atmosfera din Ghencea și spune că răspunzător este patronul Gigi Becali.

Nu putem să ne schimbăm strategia la fiecare săptămană, după fiecare meci, după fiecare tur preliminar.  Investesc,  nu investesc,  faliment,  insolvență ...Peste 90 la sută dintre jucători vor să plece.  De ce ? Tocmai din cauza acestei nesiguranțe de la o săptămână la altă. Nu mi se pare deloc normal",

a spus Rădoi la DolceSport. 

Steaua se află în centrul unui nou scandal. După victoria din finala Cupei Ligii, selecționerul Christoph Daum l-a căutat pe Reghecampf să discute cu el, dar antrenorul Stelei l-a...driblat politicos. "Aveam lucruri mai importante de făcut", a explicat Reghecampf.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi