Panică la Melbourne: un tânăr cu probleme psihice a intrat cu maşina pe trotuar! 4 morţi şi peste 20 de răniţi!

Primul Grand Slam al anului, de la Melbourne, a atras sute de mii de spectatori, printre ei şi turişti din întreaga lume care îşi petrec timpul până la meciuri în împrejurimile Complexului unde se desfăşoară turneul. Exact în aceste locuri, astăzi a avut loc un eveniment incredibil - un tânăr de 26 de ani intrând cu maşina, în mare viteză, într-una dintre cele mai circulate zone pietonale din Melbourne! Până la această oră, autoritățile au raportat 4 morți și peste 20 de răniți, printre care şi 4 copii.

Poliţiştii susțin că tânărul de 26 de ani are probleme psihice și provine dintr-o familie cu un istoric violent. Deşi iniţial s-a crezut că este vorba de un atentat, ulterior anchetatorii au declarat că tânărul respectiv nu are legături cu nicio organizație teroristă, dar are mari probleme cu consumul de droguri. Presa din Melbourne scrie că el a fost arestat chiar săptămâna trecută din cauza unor violenţe în familie. 

Camerele de supraveghere ale unui magazin au surprins momentul în care tânărul de 26 de ani intră cu maşina pe trotuar! Ingroziţi, oamenii se refugiază în interiorul magazinului...

Până să intre pe trotuar în mare viteză, tânărul teribilist a creat haos în mijlocul uneia dintre cele mai aglomerate intersecţii din Melbourne. 

 

Foto: youtube.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi