Cum se joaca Panguingue ?

Panguingue, de asemenea cunoscut si sub numele Pan, este un joc de remi, un joc de noroc ce este populat in sudvestul Statelor Unite ale Americii. Acest joc poate fi jucat de la 4 la 8 jucatori si este jucat cu 8 pachete standard de carti unde optarii, nouarii si decarii sunt exclusi. Acest joc se joaca cu un numar total de 310 carti. Se mai poate juca deasemenea si cu 305 sau 307 carti, in functie de numarul de jucatori.

panguingue.jpeg

Dealerul este stabilit la inceputul jocului. Apoi, cel care castiga mana va fi si dealer. In cazul in care va fi egalitate, acelasi jucator care a impartit in acea mana va imparti si in viitoarea. Cartile sunt distribuite alternativ. Initial, un jucator primeste 10 carti, iar celalalt primeste 11. Cartile ramase formeaza un nou pachet ce va fi asezat in mijlocul tablei de joc.

Scopul acestui joc este de a forma cu toate cartile din mana combinatii. Sunt doua tipuri de combinatii valide: 3 sau mai multe carti avand aceeasi valoarea (ex: 7-7-7) sau 3 sau mai multe carti care fac parte din aceeasi suita (ex: 7-8-9).

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi