Pandurii, oficial în insolvenţă! Răducan: "Mai rămân până în iarnă"

E oficial, Pandurii au intrat în insolvenţă. Hotărârea a fost luată de Adunarea Generală a acţionarilor echipei, care s-au întrunit în şedinţă de urgenţă. Gravele probleme financiare au dus la decizia de astăzi, care aruncă în aer situaţia din vestiarul echipei conduse de Petre Grigoraş. "Indiferent de situaţie, nu voi pleca!", a spus însă antrenorul Pandurilor în urmă cu câteva zile.

Deşi iniţial a spus că va demisiona dacă se va lua o astfel de decizie, preşedintele echipei Narcis Răducan a făcut pasul înapoi şi a anunţat că rămâne la echipă până în iarnă. Pentru Pandurii, problemele au început să apară odată cu retragerea sprijinului financiar al principalului sponsor al echipei, Complexul Energetic Oltenia. 

Eu am refuzat să fiu administrator special în această perioadă. La insistenţele membrilor şi dat fiind faptul că eu am adus majoritatea jucătorilor la Pandurii am decis totuşi să rămân aici cel puţin până în iarnă. Îmi voi desfăşura activitatea în mod normal, dar fără să mă ocup de partea financiară,

---a declarat Narcis Răducan pentru ProSport

Echipa antrenată de Grigoraş se află în acest moment pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, cu 16 puncte după 11 etape, la o distanţă de 10 puncte de liderul Steaua. Situaţia s-ar putea complica însă mult, întrucât jucătorii echipei nu mai sunt plătiţi de câteva luni. "Nu mai au motivaţia să se antreneze, să joace. Nu ştiu până când îi mai pot convinge", a spus Grigoraş la finalul meciului din etapa trecută, cu Chiajna (scor 0-0). 

Pandurii au evoluat în cupele europene în acest sezon, fiind eliminată cu 2-5 la general de Maccabi Tel Aviv. Din cauza insolvenţei, nu va mai avea voie să participe în sezonul viitor în nicio competiţie europeană.

 

Foto: Valics Lehel / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi