Pachetul bonus pentru primul depozit la Unibet Poker

Unibet poker este un site de poker online lansat in anul 1997 in Malta, care face parte din reteaua Microgaming si care va pune la dispozitie o gama larga de turnee excelente in care puteti sa va jucati. Unibet poker este un site de poker online foarte serios si bine pus la punct, care va pune la dispozitie unele dintre cele mai bune si serioase servicii in materie de poker online.

 

Site-ul celor de la Unibet poker are o multime de sectiuni interesante si este foarte usor de utilizat. Partea buna este ca acesta este disponibil in foarte multe limbi, printre care si in limba romana.

Deschiderea unui cont este o procedura foarte simpla care nu presupune decat completarea unui formular cu datele dumneavoastra personale si cu datele contului dorit. Din pacate, Unibet poker nu ofera si un bonus pentru prima depunere.

Cateva dintre jocurile de poker oferite de Unibet poker sunt: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud, Seven-Card Stud Hi-Lo, Five-Card Draw si Razz.

Partea buna este ca puteti sa participati intr-o multime de turnee exelente care va pune la dispozitie premii foarte mari de pana la 250 000$. Ceea ce trebuie sa stiti este ca aveti la dispozitie si o multime de turnee freeroll.

Modalitatile de plata pe care le puteti utiliza pentur efectuarea depunerilor si retragerilor sunt urmatoarele: Visa, Moneybookers, Neteller, Transfer bancar, Cec etc.

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare sau doriti sa fiti asistat in cazul unei probleme, puteti contacta serviciul de relatii cu clientii care este disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

In concluzie, Unibet poker este un site de poker care ofera servicii de calitate, promotii atractive, bonusuri excelente si o multime de alte servicii. Daca nu aveti un cont, va sfatuim sa nu mai asteptati nicio secunda si sa va deschideti un cont chiar acum!

Site-ul oficial este www.unibet.com ! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi