Pachet de bun venit la casele de pariuri online

Pentru a atrage clienți noi, majoritatea caselor de pariuri online oferă un pachet de bun venit care de regulă este destul de atractiv. În acest articol îți voi arăta în ce constă  acest pachet de bun venit, și voi pune link-uri către bonusurile pentru prima depunere oferite de către fiecare agenție licențiată în parte.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

bonus.jpg

 

În ce constă pachetul de bun venit

Un pachet de bun venit este un bonus pe care o casă de pariuri îl oferă unui client nou o singură dată, și anume atunci când acesta își deschide un cont și efectuează pentru prima dată un depozit.

  • un bonus din suma depusă - de regulă 50% sau 100%. Ideea este simplă: tu depui o sumă de bani, iar agenția îți oferă  un bonus egal cu respectiva sumă sau cu jumătate din ea, în funcție de ofertă. Bonusul este fie creditat instant, fie după ce rulezi o dată depozitul inițial. Înainte de a putea solicita o retragere, întreaga sumă trebuie rulată de un anumit număr de ori (de obicei 3-12 ori), pe anumite cote minime (în cele mai multe cazuri cuprinse între 1.40 - 2.20), și într-un anumit interval de timp din momentul depozitului inițial (de regulă 14 - 90 de zile). Fiecare agenție are obligația de a prezenta condițiile de rulaj pe pagina proprie. Astfel de bonusuri sunt oferite de agenții precum betfair.com, netbet.ro, winmasters.com sau betano.com
  • un pariu fără risc - depui o sumă de bani și plasezi un prim pariu. Dacă acesta este câștigător, nu vei mai primi nici un bonus și te poți bucua de câștigurile acumulate, câștiguri pe care le poți retrage oricând. Dacă pariul este pierzător primești înapoi suma mizată sub formă de bonus, care trebuie rulată de un anumit număr de ori pe anumite cote înainte de a putea fi retrasă. Suma este rambursată fie integral, fie jumătate în funcție de ofertă. Astfel de bonusuri sunt oferite de agenții precum unibet.ro, sportingbet.ro sau superbet.ro
  • freebet - un pariu gratuit oferit din partea agenției care trebuie mizat integral pe un eveniment și în urma căruia păstrezi doar profitul, nu și miza. De regulă suma obținută nu este supusă vreunei condiții de rulaj.
  • combinație între bonusurile de mai sus - de exemplu Fortuna Bet oferă clienților noi un pachet de bun venit ce este format atât din pariuri fără risc cât și dim freebet-uri. 

Află acum ce este un freebet: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

 

Bonusuri exclusive pentru utilizatorii PariuriX

PariuriX colaborează cu cele mai bune case de pariuri online licențiate pentru a oferi bonusuri exclusive care sunt mai bune decât bonusurile standard. Ce înseamnă asta mai exact? Dacă deschizi un cont standard (adică intri pe site-ul agenției scriind adresa ei în browser) vei beneficia de bonusul normal. Dacă în schimb intri pe siite-ul respecitvului operator urmând link-urile de pe site-ul nostru, atunci beneficiezi de oferte îmbunătățite. În momentul acesta PariuriX oferă bonusuri exclusive la următoarele agenții:  

  • unibet.ro (D. 2164/28.08.2015) - pariu fără risc de 100% în limita a 150RON în loc de pariu fără risc de 50% în limita a 150RON - Încasează acum!
  • sportingbet.ro (D. 2163/28.08.2015) - tocmai a fost schimbată oferta de bun venit, dar în curând vom oferi din nou un bonus exclusiv. Fii pe fază pentru a afla primul! - Încasează acum!
  • netbet.ro (D.1279 /29.06.2016) - bonus de 50RON pe lângă bonusul standard de 1500RON  - Încasează acum!
  • efortuna.ro (D. 2159/28.08.2015) - freebet de 50RON pe lângă bonusul standard - Încasează acum!

Poți vedea oricând lista actualizată cu bonusuri exclusive aici: https://pariurix.com/bonus-pariuri. Este important de precizat că nu ai absolut nimic de pierdut dacă deschizi un cont prin link-uriile noastre. Nu există nici o condiție ascunsă. Din contră, pe lângă aceste bonusuri exclusive, un cont deschis prin noi îți poate oferi pe viitor acces la diferite concursuri destinate doar utilizatorilor PariuriX.

 

Fiecare bonus poate fi încasat o singură dată

Pachetul de bun venit este destinat doar primei depuneri, deci fiecare persoană poate beneficia de pe urma unui astfel de bonus o singură dată. De asemenea, dacă tu ți-ai deschis un cont la o agenție și ai luat bonusul, atunci nimeni din familia ta și nimeni care locuiește la aceeași adresă cu tine nu mai poate aplica pentru respectiva ofertă. Această măsură este luată pentru ca pariorii să nu abuzeze de pe urma bonusurilor. 

Casele de pariuri online au dreptul conform propriilor regulamente să facă controale amănunțite pentru a vedea dacă aceste reguli sunt sau nu respectate, și au și dreptul de a retrage bonusul și de a închide contul celor prinși că încalcă regulamentul intern. Fiecare operator are sisteme complexe pentru a face aceste verificări, deci sunt șanse mici să îi poți păcăli, motiv pentru care nu are rost să te complici degeaba.

 

Pachete de bun venit oferite de casele de pariuri online

În cele ce urmează îți voi atașa link-uri de la fiecare bonus în parte. În respecivele articole vei putea găsi detalii complete despre ofertă: regulament, condiții de rulaj, exemple. 

 

Precizării importante despre celelalte case de pariuri licențiate:

  • Din ce știu, Favbet ar oferi un bonus de bun venit, dar nu am reușit să găsesc pe site-ul agenției informații despre acesta. 
  • Stanleybet, Casa Pariurilor și Mozzartbet nu oferă un pachet de bun venit.

 

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive