Pachet de bun venit la casele de pariuri online în 2018

bonus.jpg

Pentru a atrage clienți noi, majoritatea caselor de pariuri online oferă un pachet de bun venit care de regulă este destul de atractiv. Vreau să îți arăt întâi în ce constă o astfel de ofertă promoțională, după care voi vorbi despre pachetele pentru prima depunere oferite de către fiecare agenție licențiată în parte.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. În ce constă un pachet de bun venit la casele de pariuri online?

  2. Aspecte importante despre ofertele promoționale oferite de agenții

  3. Pachete de bun venit oferite de casele de pariuri online

 

1. ÎN CE CONSTĂ UN PACHET DE BUN VENIT LA CASELE DE PARIURI ONLINE?

Un pachet de bun venit este un bonus pe care o casă de pariuri îl oferă unui client nou o singură dată, și anume atunci când acesta își deschide un cont și efectuează pentru prima dată un depozit. Acesta poate fi de mai multe tipuri:

  • un bonus din suma depusă - de regulă 50% sau 100%. Ideea este simplă: tu depui o sumă de bani, iar agenția îți oferă  un bonus egal cu respectiva sumă sau cu jumătate din ea, în funcție de ofertă. Bonusul este creditat fie instant, fie după ce rulezi o dată depozitul inițial. Înainte de a putea solicita o retragere, întreaga sumă trebuie rulată de un anumit număr de ori (de obicei 3-12 ori), pe anumite cote minime (în cele mai multe cazuri cuprinse între 1.40 - 2.20), și într-un anumit interval de timp din momentul depozitului inițial (de regulă 14 - 90 de zile). Fiecare agenție are obligația de a prezenta condițiile de rulaj pe pagina proprie. 

  • un pariu fără risc - depui o sumă de bani și plasezi un prim pariu. Dacă acesta este câștigător, nu vei mai primi nici un bonus și te poți bucua de câștigurile acumulate, câștiguri pe care le poți retrage oricând. Dacă pariul este pierzător primești înapoi suma mizată sub formă de bonus, care trebuie rulată de un anumit număr de ori pe anumite cote înainte de a putea fi retrasă. Suma este rambursată fie integral, fie jumătate în funcție de ofertă.

  • freebet - un pariu gratuit oferit din partea agenției care trebuie mizat integral pe un eveniment și în urma căruia păstrezi doar profitul, nu și miza. De regulă suma obținută nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Află mai multe despre freebet-uri: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

  • full bet - este tot ca un fel de freebet, doar că în acest caz nu păstrezi doar miza, ci și suma pariată. Totuși se întâmplă rar ca agențiile de pariuri să ofere full bet-uri ca pachete de bun venit.

  • combinație între bonusurile de mai sus - de exemplu Fortuna Bet oferea la un moment dat clienților noi un pachet de bun venit ce era format atât din pariuri fără risc cât și din freebet-uri. 

Mai multe informații despre tipurile de bonusuri disponibile la casele de pariuri online poți afla din articolul: ”Bonus pariuri online : Pachete de bun venit, pariuri gratuite și freebet-uri”.

 

2. ASPECTE IMPORTANTE DESPRE OFERTELE PROMOȚIONALE

Fiecare bonus poate fi încasat o singură dată

Pachetul de bun venit este destinat doar primei depuneri, deci fiecare persoană poate beneficia de pe urma unui astfel de bonus o singură dată. De asemenea, dacă tu ți-ai deschis un cont la o agenție și ai luat bonusul, atunci nimeni din familia ta și nimeni care locuiește la aceeași adresă cu tine nu mai poate aplica pentru respectiva ofertă. Această măsură este luată pentru ca pariorii să nu abuzeze de pe urma bonusurilor. 

Casele de pariuri online au dreptul conform propriilor regulamente să facă controale amănunțite pentru a vedea dacă aceste reguli sunt sau nu respectate, și au și dreptul de a retrage bonusul și de a închide contul celor prinși că încalcă regulamentul intern. Fiecare operator are sisteme complexe pentru a face aceste verificări, deci sunt șanse mici să îi poți păcăli, motiv pentru care nu are rost să te complici degeaba.


Condițiile de rulaj pot fi îndeplinite în mod natural

Nu zic că nu sunt agenții unde condițiile de rulaj ale bonusurilor te pot scoate din zona de confort - de exemplu să ți se ceară să joci doar cote de 2.00+ în condițiile în care tu de regulă pariezi doar pe cote de 1.40 - 1.60. Dar dacă joci la casele de pariuri recomandate, atunci vei vedea că rulajul se îndeplinește în mod natural, condițiile fiind destul de lejere. Doar o persoană care vrea să ia bonusul și să retragă banii imediat se poate plânge de așa ceva. Dar acela deja nu mai este un ”parior” în adevăratul sens al cuvântului, ci doar un ”bonus hunter” care de regulă nu prea este tolerat de către agenții.


Bonusurile sunt schimbate constant

Nu vom prezenta în acest articol bonusuri concrete dintr-un motiv foarte simplu : acestea sunt schimbate în mod constant o dată la câteva luni. Deci chiar dacă noi trecem aici un bonus, în momentul în care citești aceste rânduri oferta respectivă nu va mai fi valabilă. De aceea prefer să trec link-uri către paginile de bonusuri din recenziile PariuriX pentru că acolo informațiile sunt actualizate în mod constant, astfel încât mereu vor fi afișate cele mai noi oferte. Vei putea vedea nu doar informații despre bonusurile de bun venit, ci și despre alte promoții și concursuri ocazionale.


Nu ai nimic de pierdut dacă te înregistrezi prin link-urile noastre

Întotdeauna avancronicile, pronosticurile și articolele de pe PariuriX.com vor fi oferite în mod gratuit, însă trebuie să înțelegem că site-ul ”trăiește” de pe urma programelor de afiliere. Este adevărat, noi câștigăm bani dacă te înregistrezi prin link-urile noastre, însă acești bani sunt folosiți pentru a plăti specialiștii PariuriX, dar și pentru alte cheltuieli de mentenanță. Tu nu ai nimic de pierdut dacă îți deschizi un cont prin noi, dar ne ajuți pe noi să ne continuăm activitatea. Și de fapt și tu ai de câștigat pentru că poți participa la diferite concursuri destinate special utilizatorilor noștri, cum este și concursul ”Biletul Zilei”. Iar dacă întâmpini o problemă la una din casele de pariuri recomandate, atunci ne va fi mai ușor să te ajutăm dacă ai cont deschis prin noi (putem vorbi direct cu un reprezentant al agenției). Tot ce ai de făcut este să ne scrii pe forumul de discuții în secțiunea Agenții

Apropo, poți încasa și bonusuri fără depozit la unele case de pariuri online licențiate. Descoperă acum cele mai tari bonusuri fără depunere valabile în 2018!

 

3. PACHETELE DE BUN VENIT OFERITE DE CASELE DE PARIURI ONLINE

În cele ce urmează îți voi atașa link-uri de la fiecare bonus în parte. În respecivele articole vei putea găsi detalii complete despre ofertă: regulament, condiții de rulaj, exemple. 
 

Top 5 agenții recomandate de PariuriX


Alte case de pariuri online licențiate

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!
 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!