Pachet de bun venit la 888Poker: 88$ fără depozit + 400$ bonus la prima depunere + intrări la turnee cu premii totale de 104.500$

La 888Poker aveți nu unul ci două bonusuri dacă vă înregistrați acum. Accesați link-ul precedent, downloadati softul de poker al celor de la 888Poker și înregistrați-vă cu o adresă de e-mail validă. Veți primi apoi un e-mail cu instrucțiunile care trebuie să le urmați pentru a primi cei 88$ gratuiți. ATENȚIE! Nu este nevoie de depunere pentru a primi acești bani, așa că nu aveți nimic ce pierde.

pachet-bonus-888poker.JPG

Dacă sunteți mulțumiți de serviciile oferite de 888Poker puteți trece la pasul următor. Efectuați o primă depunere de 10$ și jucați cu 20$ sau depuneți 100$ și jucați-vă cu 200$ sau și mai bine, depuneți 200$ și vă veți juca cu 400$. La fiecare 100 de puncte bonus acumulate veți debloca 10$ din bonus. Primiți punctele bonus atât jucând la mesele cash, cât și în turneele extrem de atractive oferite de 888Poker.

Nu numai bonusul oferit de 888Poker ar trebui să vă facă să efectuați prima depunere, ci și pachetul de înscrieri la turnee freeroll. Dacă efectuați un prim depozit la 888Poker primiți o intrare la turneul "100.000$ First Depositors' Challenge". Foarte important de știut este că la acest turneu pot participa doar cei care au efectuat primul depozit, astfel că numărul participanților este unul relativ mic. În plus mai primiți un tichet la turneul de 1.000$ pentru depunători. La acesta participă toți cei care au efectuat un depozit în ultima perioadă la 888Poker. Nu în ultimul rând nu trebuie neglijate cele șapte turnee pentru primii depunători care au ca premii fiecare câte 500$. Din nou, numărul de participanți la aceste turnee nu va fi unul foarte numeros.

Cu un asemenea pachet oferit dacă va deschideți cont la 888Poker credem că cei care n-au deja cont ar trebui să-și deschidă, pentru că se pot câștiga sume de bani destul de "frumoase".

Jucați acum la 888Poker și obțineți 88$ gratis!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi