1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Zodiac Wheel

Zodiac Wheel

4.5
( 79 recenzii )
Evaluează!
Zodiac Wheel
phone shifting suggestion
Rating Total:
4.5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.45%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  250
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
  96.45%
Despre Slotul Zodiac Wheel

Dacă ești fan al jocurilor de noroc și al astrologiei, iată un joc care le îmbină pe ambele și în același timp te poate ajuta să câștigi sume importante. E vorba de slotul Zodiac Wheel, o roată a norocului bazată pe cele 12 semne ale zodiacului. Alte slotri de acest dezvoltator de software de păcănele ☞ Frog StoryExtra StarsExtremely Hot

Descrierea slotului video Zodiac Wheel

Jocul Zodiac Wheel e realizat de EGT, având 5 role și 5 linii de câștig, iar din acest punct de vedere intră în categoria jocurilor "oldschool", însă doar la prima vedere. Faptul că are puține linii de câștig poate părea dezamăgitor la prima vedere, dar jocul compensează din plin prin câștigurile uriașe pe care le poate genera. Partea bună la sloturile cu puține linii de câștig e că suma mizată se împarte la mult mai puțin, iar câștigurile pot fi mai mari.

De fapt, din acest punct de vedere, la miza maximă (100 de fise), ai șansa să câștigi până la 60.000 de fise pe o singură linie de câștig, deci de 600 de ori suma mizată, ceea ce e enorm pentru versiunea de bază a jocului. Află aici la ce trebuie să atragi atenția cand joci pe mize. Vezi avantajele jocului pe mize maxime!

Caracteristicile slotului video Zodiac Wheel

Zodiac Wheel are patru simboluri de valoare mică - J, Q, K, A - care aduc până la 2000 de fise pe o linie de câștig și patru simboluri de valoare mare. Cele care plătesc cel mai bine sunt: ghicitoarea în stele, care aduce până la 10.000 de fise pentru 5 simboluri identice pe o linie de câștig și astrologul, care aduce câștigul maxim: până la 60.000 de fise pentru 5 simboluri identice pe o linie de câștig.

Așa cum se întâmplă la majoritatea jocurilor realizate de EGT, slotul Zodiac Wheel dispune și el de funcția Gamble (Pariere), prin care îți poți dubla câștigurile realizate dacă ghicești culoarea următoarei cărți.

Slotul Zodiac Wheel dispune de două simboluri scatter, însă acestea nu aduc rotiri gratuite, așa cum suntem obișnuiți la alte jocuri. În schimb, simbolurile scatter aduc câștiguri direct în bani.
Primul Scatter reprezintă o hartă astrală, iar acest simbol apare doar pe rolele 1, 3 și 5, iar când prinzi 3 astfel de simboluri câștigi automat de 20 de ori suma mizată la acea rotire.

Al doilea simbol Scatter e reprezentat de o carte, iar acesta e mult mai profitabil pentru jucători. Acest simbol poate apărea pe oricare dintre cele 5 role ale jocului și acordă câștiguri progresive. Pentru 3 simbolui Scatter (carte) primești de 3 ori suma mizată. Pentru 4 simboluri Scatter prinse primești de 20 de ori suma mizată, iar câștigul maxim e înregistrat la 5 simboluri scatter prinse: de 100 de ori suma mizată.

Wildul expandabil - simbolul forte în Zodiac Wheel

De departe cel mai căutat simbol în jocul Zodiac Wheel este Wild-ul, reprezentat sub forma unui horoscop, cu toate cele 12 simboluri astrale. Acest simbol poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și înlocuiește orice simbol al jocului, cu excepția scatter-urilor.

Wild-ul în Zodiac Wheel are însă o funcție specială care îl face cu atât mai valoros. În momentul în care prinzi un wild pe una dintre role, acesta se extinde automat pe toată rola și te ajută să generezi câștiguri suplimentare. Astfel, în momentul în care prinzi câte un Wild pe rolele 2, 3 și 4, ai asigurat un câștig mare, cu toate cele 5 linii de câștig implicate. Dacă ai norocul ca și pe rola 5 să apară simboluri identice cu cele de pe prima rolă, atunci poți obține un  câștig uriaș.

Totuși, nu uita că norocul și experiența nu depind una de alta, un articol detaliat aici despre procentajul succesul în gambling

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ NetBet ★ eFortuna Superbet ★ Winmasters 

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum Zodiac Wheel cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16