1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wolf Gold

Wolf Gold

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Wolf Gold
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul Wolf Gold

Lupii sălbatici au ieșit la vânătoare în Wolf Gold, jocul de păcănele video 3×5, 25 de linii. Haita de lupi este stivuită pe toate rolele, iar atunci când accesezi funcția de rotiri gratuite Blazin Reels, rolele 2,3 și 4 se rotesc împreună ca un simbol GIANT. Simbolurile Lună declanșează caracteristica respin, unde toate valorile se adună și poți câștiga unul dintre cele trei jackpoturi disponibile pentru câștiguri super mari!

 

Joacă acum acest slot video în Baumbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Wolf Gold

Viața în deșertul din vestul Americii nu este ușoară. Pisicile sălbatice și vulturii înfometați stau la pândă, ascunzându-se în spatele unor stânci înalte și zvelte. Lupul este singurul animal dispus să te ajute să treci prin deșertul Arizona cu buzunarele pline de aur. Învață de la el cum să rămâi hotărât pe tot parcursul jocului, căci un lup (sau un învingător, dacă vrei) nu se preocupă de părerile oilor. 

 

Wolf Gold este un slot foarte apreciat de la Pragmatic Play, care prezintă un lup cu aspect destul de prietenos și două runde palpitante de Free Spins și Money Respins. Acest slot cu 25 de linii de plată oferă un câștig maxim de până la 2.500 de ori pariul tău și 3 Jackpot-uri fantastice. Dați-i o șansă Lupului, suntem siguri că nu vă va dezamăgi. 

 

Există o debandadă puternică pe rolele slotului Wild Bison Charge, unde ai putea călări taurul spre un câștig maxim de 12 000x!

 

Cum se joacă Wolf Gold

Wolf Gold se joacă pe o grilă standard de 5×3 role, cu 25 de linii de plată, care pot declanșa o avalanșă de câștiguri în valoare de 2 500x miza. Acest joc de păcănele cu varianță medie, cu 3 jackpoturi, vine cu un procent de plată de 96%. Dezlănțuie lupul din tine și lasă-l să te conducă spre Aur.

 

Deșertul Wild are unele dintre cele mai valoroase simboluri care te vor face cu siguranță să urli până la lună:

 

 • Bivolul - Plătește de 20x miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • American Eagle - Plătește 16x miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Wild Horse - Plătește 12x miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Big Feline - Plătește 8x miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Asul, Regele, Regina și Valetul - Fiecare plătește 2x miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Lupul este simbolul wild. Atunci când aterizează pe role, plătește de 20 de ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată. Simbolul Wolf poate înlocui, de asemenea, toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului și a celor de bani. Știți cum spune proverbul: "Acolo unde există câștiguri, lupii nu sunt niciodată foarte departe".

 

Canionul sub o lumină splendidă de apus de soare este simbolul Scatter. Ar fi bine să îl cauți, deoarece poate declanșa runda de rotiri gratuite dacă prinzi acest simbol pe rolele 1, 3 și 5. De asemenea, acesta plătește 1x pariul tău total. Marele Canion este un loc în care vă puteți lăsa Spiritul Liber (Spins) să câștige liber.

 

Simbolul Banii este reprezentat de o lună plină în lumini albastre și violete. Acest simbol al corpului celest poate ateriza pe toate rolele și vine la pachet cu o valoare aleatorie dintr-un set predefinit. Dacă zeii din Arizona sunt amabili, Simbolul Bani poate lua valoarea Mini sau a Jackpotului Major. Este, de asemenea, singura modalitate de activare a funcției Money Respin. Credeți-ne, ați merge până la lună și înapoi pentru ca acest simbol să aterizeze pe ecranul dvs.

 

Cum să câștigi în Wolf Gold

Wold Gold îți oferă două caracteristici wild pe o placă de aur. Una îți oferă Free Spins cu premii mari, iar cealaltă îți poate oferi până la 1.000 de ori miza ta. Vedeți, puteți avea de fapt ce e mai bun din ambele lumi.

 

Funcția Free Spins

 

3 simboluri Canyon care se lovesc pe ecran vă acordă 5 Free Spins. În timpul acestei runde, pe rolele 2, 3 și 4 pot ateriza simboluri gigantice 3×3 care devin unul singur. Aterizați alte 3 simboluri Scatter și jocul vă acordă 3 Free Spins suplimentare. Nu există o limită la câte Free Spins puteți câștiga.

 

Funcția de reîntoarcere a banilor

 

Simbolul Lună Plină este vedeta acestei runde. Loviți cel puțin 3 pe ecran și declanșați funcția Money Respins Feature. Runda începe după ce toate combinațiile câștigătoare sunt plătite. Jocul vă duce pe un nou ecran în care sunt prezente pe role simbolurile de bani care au activat runda și spațiile goale.

 

Veți începe cu 3 Respins. De fiecare dată când nimerești un Simbol de bani, acesta rămâne pe ecran până la sfârșitul rundei, iar numărul de respins este resetat la 3. Runda continuă până când nu mai ai respins de jucat sau până când toate spațiile goale sunt umplute cu Simboluri de bani.

 

În plus, în timpul acestei super funcții, puteți debloca unul dintre cele 3 jackpoturi. Mini Jackpotul este în valoare de 30 de ori pariul tău total, în timp ce cel Major plătește de 100 de ori miza ta. Completați toate cele 15 poziții goale și, bum, veți primi Mega Jackpotul, ceea ce înseamnă că veți câștiga de 1.000 de ori pariul dvs. La finalul funcției, jocul însumează valorile tuturor simbolurilor Lună și plătește o mică avere de aur.

 

Pariuri și câștiguri Wolf Gold

Există 25 de linii de plată fixe pe care trebuie să pariezi. Jocul permite pariuri de 0,25, cu un pariu maxim care poate ajunge până la 125. Valoarea nominală a monedelor poate ajunge până la 0,50, în timp ce numărul maxim de monede pe linie este stabilit la 10. Wolf Gold, unul dintre cele mai premiate sloturi de la Pragmatic Play, te poate ajuta să părăsești deșertul vest-american cu un sac de aur (metaforic vorbind, desigur) de până la 2.500x miza ta și cu conștientizarea faptului că Lupul este adevăratul tău animal spiritual.

 

Grafică Wolf Gold

Deșertul sălbatic american arid cu rocile sale mari se desfășoară în fața ochilor tăi încă de la primul ecran. Un cer înstelat cu mici corpuri cerești poate fi văzut în spatele rolelor. Muzica ritmată cu cimpoaie indiene americane și accente de sunete de animale vă oferă un sentiment de aventură. Poți simți cum adrenalina îți zboară prin vene?

 

Declanșați funcția Money Respin Feature și capul unui lup uriaș apare pe ecran și începe să urle la lună. Acesta este semnalul tău "get-ready-to-win-a-gold-treasure".

 

Concluzie Wolf Gold

Wolf Gold este un slot distractiv și plin de satisfacții de jucat, care îți oferă posibilitatea de a-ți mări câștigurile cu unul dintre (sau toate) cele trei jackpoturi. Acest slot video își merită cu siguranță titlul de "Cel mai bun slot al anului" primit la Malta Gaming Awards 2018.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16