1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wild Wild Riches Megaways

Wild Wild Riches Megaways

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Wild Wild Riches Megaways
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.02%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  117649
 • %
  Payout
  96.02%
Despre Slotul Wild Wild Riches Megaways

Această versiune de la Pragmatic Games vine cu un număr impresionant de 117 649 de moduri de câștig cu motorul Megaways norocos pe o rolă cu grilă 7×6, înrămate în lemn și aur! Declanșați runda de rotiri gratuite pentru o șansă de a pune în sac acea oală de aur plină până la refuz, care ar putea să vă facă să zâmbiți tot drumul înapoi peste curcubeu cu câștigurile superbe pe care le oferă acest slot! Cu o funcție suplimentară de colectare a banilor adăugată în combinație, tot ce ai nevoie este propriul tău oală de noroc pentru a te ajuta în drumul tău câștigător!

 

Joacă acum acest slot video în 888Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Wild Wild Riches Megaways

Cunoscute în folclorul irlandez ca fiind niște creaturi răutăcioase asemănătoare zânelor, precum și trucurile și comportamentul lor jucăuș, Pragmatic Play le-a adus pe role - cu condiția să se comporte cât mai bine! Îmbrăcați într-un costum verde, cu pantofi cu catarame, bărbi lungi și un zâmbet obraznic, acești băieți sunt aici pentru a vă aduce câștiguri spectaculoase pe role! Preluând după sloturi cu tematici similare de la furnizor, cum ar fi Wild Wild Riches Demo slot și Clover Gold Demo slot - suntem siguri că vă veți simți ca acasă în pajiștea irlandeză unde bărbații obraznici în costum verde, își spun acasă! 

 

Cum se joacă Wild Wild Riches Megaways

Amplasat într-o pajiște magică pe o grilă de 7×6 role plină de bere, pipe de tutun și multe altele, acest slot plătește de la stânga la dreapta începând cu rola cea mai din stânga, cu un mod palpitant de câștig de 117 649! 

 

 • Bere - Plătește 10x pariul total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Potcoavă - Plătește de 2,5 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Four Leaf Clover - Plătește de 2 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Harpa - Plătește 1,5 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Ciuperci - Plătește 1,5x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Țeavă de tutun - Plătește de 1,5 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Simbolul A - Plătește 1 x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Simbolul K - Plătește 1x pariul total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Q Sybol - Plătește 1x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Simbolul J - Plătește 0,5x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Simbolul 10 - Plătește de 0,5 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată 
 • Simbol Wild - Înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Bonus și Bani. Apare doar pe rolele 1 și 2. 
 • Simbolul Bonus - Leprechaun Top Hat - Apare pe rola 3. 
 • Simbolul Bani - Reprezentat ca o oală cu monede de aur - Apare pe rolele 3, 4, 5 și 6 - La fiecare rotire, acestea iau o valoare aleatorie dintr-un set predefinit. 

 

Cum se câștigă în Wild Wild Riches Megaways

Funcția de colectare a banilor - Ori de câte ori un simbol Wild aterizează pe rolele 1 și 2 alături de simbolurile Money de pe rolele 3, 4, 5 sau 6, acestea formează un traseu de la stânga la dreapta, iar valorile tuturor simbolurilor Money sunt apoi colectate. Valorile simbolurilor Money sunt următoarele: 

 

 • Premiul direct în bani: 1x, 2x, 3x, 4x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x sau 20x pariul tău total. 
 • Valoarea Jackpotului: Mini - 25x, Minor - 50x, Mega - 100x, iar valoarea Jackpotului Maxi este de 250x pariul dvs. total. 
 • Multiplicatori de 2x, 3x sau 5x care se aplică la câștigul total al funcției de colectare 
 • Multiplicatorii și valorile Jackpot apar doar pe rola 6. 
 • Free Spins - Aterizați simboluri Wild pe rolele 1 și 2 și un simbol Bonus pe rola 3, pentru a declanșa runda Free Spins. Înainte de începerea distracției, un număr aleatoriu de Free Spins este selectat din următoarele valori: 6, 7, 8, 10, 12, 15, 18 sau 20 Free Spins. 

 

După ce se selectează un număr aleatoriu de rotiri și acesta este sub 20, veți avea șansa de a vă încerca norocul împotriva spiridușilor pentru a paria pentru a câștiga mai multe Free Spins sau de a colecta numărul curent de rotiri în orice moment și de a începe runda bonus. Dacă pariați, o roată se învârte și se oprește fie pe o poziție de câștig, fie pe una de pierdere. Dacă se oprește pe o poziție câștigătoare, numărul de Free Spins câștigat va crește la următoarea sumă mai mare. Dacă se oprește pe o poziție pierdută, toate Free Spins sunt pierdute, iar runda se va încheia.  

 

Vei putea paria doar până la 20 de Free Spins. Funcția Money Collect Feature este activă în timpul rundei Free Spins, cu mai multe simboluri Wild și Money prezente pe benzile de role. Prindeți simboluri Wild pe rolele 1 și 2 și un simbol Bonus pe rola 3 în timpul rundei Free Spins pentru a adăuga încă 6 Free Spins - fără limită la numărul de ori de câte ori o puteți reactiva! 

 

Rolele speciale sunt în joc în timpul acestei funcții. 

 

Cumpărați Free Spins - Puteți cumpăra runda Free Spins la 100x pariul dvs. total actual, pentru a vă duce de cealaltă parte a curcubeului! 

 

Pariuri și câștiguri Wild Wild Riches Megaways

Alunecă pe curcubeul colorat și învârte rolele cu un pariu minim de doar 0,20 și cu șansa de a-l crește la un uriaș 100 pentru un pot mai mare de monede (sau câștiguri)! RTP-ul teoretic al acestui slot se situează la 96,02%, iar câștigul maxim este stabilit la un enorm 10 000x pariul tău total, atât în jocul de bază, cât și în cel cu rotiri gratuite. Dacă câștigul total al rundei Free Spins atinge suma maximă de premiere, runda se va încheia imediat, câștigul va fi acordat, iar toate Free Spins rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică Wild Wild Riches Megaways

Această versiune de slot este amplasată pe o pajiște frumoasă, plină de flori sălbatice în prim plan și dealuri în depărtare. Tema grădinii este prezentă peste tot, cu trifoi cu patru foi drapate de-a lungul rolelor de lemn, cu colțurile lor sculptate în modele irlandeze complicate. Cu jackpoturile fiind anunțate în aur în stânga și cu o pălărie de spiriduș în dreapta plină de aur, acest slot ne duce în Irlanda magică, unde aceste creaturi mitice își au casa, la fel ca în slotul Rainbow Gold Demo! 

 

Concluzie Wild Wild Riches Megaways

Ce mod mai bun de a începe sărbătoarea zilei de Sfântul Patricks decât cu un slot renumit după drăguții, dar obraznici spiriduși care se găsesc în folclorul irlandez?! Cu Bere, Tutun și multe altele pe role, Pragmatic Play a adăugat propriul lor trifoi cu patru foi pe role pentru a vă aduce un plus de noroc! Lansând două sloturi în fiecare săptămână, Pragmatic Play au găsit o modalitate de a se asigura că există ceva pentru toată lumea să se joace în lumea sloturilor online - suntem doar fericiți că i-au făcut pe spiriduși să își încerce magia pe role pentru a aduce câștiguri magnifice doar pentru tine! 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16