1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wild West Duels

Wild West Duels

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Wild West Duels
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  15
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul Wild West Duels

Yee-haw! Bine ați venit în sudul uscat și prăfuit, unde victorii pline de acțiune îl așteaptă pe un călăreț norocos! Acest oraș abandonat solicită un erou care să preia rolele și să îl ajute pe șerif să restabilească legea și ordinea cu cele 3 runde bonus uriașe pe care le aduce acest slot! Cu 15 linii de plată și cu șansa de a câștiga un câștig maxim suculent ca premiu, vei fi înarmat pe role în cel mai scurt timp! Știi ce se spune, "Fă fân în timp ce soarele strălucește" - și nu este diferit cu această ultimă versiune - unde ai putea pleca cu câteva câștiguri dacă ești norocos!

 

Joacă acum acest slot video în Winbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Wild West Duels

Salutare, partenere! Suntem pregătiți să ne încalecăm caii de încredere și să ne îndreptăm spre orașul Wild West Duels pentru o rundă de rotiri și beri în barul local. Există un nelegiuit în libertate cu o recompensă pe capul lui, așa că fii atent la afișele cu "wanted", ca să știi de cine să te uiți pe role! Dacă ai mai făcut o plimbare pe slotul Mustang Gold Demo înainte, nu ești străin de acțiunea pe care o poate aduce acest slot - așa că, "amețește-te" și călărește, avem niște dueluri în cărți astăzi! 

 

Cum se joacă Wild West Duels

Acest rodeo are loc pe o grilă de 5×5 role, într-un oraș prăfuit, unde simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu cea mai din stânga. 

 

 • Șerif pe fundal albastru - Plătește 20x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Cowboy pe fundal verde - Plătește 10x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Cowgirl pe fundal violet - Plătește 10x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Cowboy pe fundal maro - Plătește de 5 ori pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Cowboy pe fundal turcoaz - Plătește de 5 ori pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Cowboy cu pălărie - Plătește 1x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Cizme de cowboy - Plătește 1x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Green Bottle - Plătește 1x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Red Bandana - Plătește 1x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Wanted Poster - Plătește 1x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbol Wild - Sack of Gold Coins - Înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter-ului și apare pe toate rolele. 
 • Beer Game Scatter - Pint of Beer - Declanșează runda Free Spins atunci când prindeți 3 sau mai multe. 
 • Simbolul Wild pentru runda Beer Game - Pint of Beer cu "W" de aur.  
 • Simbolul Scatter al rundei Duel - 2 pistoale - Declanșează rotirile gratuite Duel. 
 • Simbolul Relicvele pierdute - 2 lopeți - Declanșează rotirile gratuite cu Relicvele pierdute 

 

Cum să câștigi în Wild West Duels

Beer Game - Aterizează 3 sau mai multe simboluri Scatter Beer Game pe role pentru a declanșa runda Beer Game Free Spins cu 10 Free Spins. În timpul acestei runde, ori de câte ori simbolul Beer Game Wild aterizează pe role, vei fi premiat cu un multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x, care va rămâne pe ecran pe durata funcției. Multiplicatorii se vor aplica la toate câștigurile care se conectează cu Wild-urile și, dacă mai multe Wild-uri fac parte din aceeași combinație câștigătoare, multiplicatorii lor se vor adăuga unul la celălalt - ca o rundă de bere pentru toată lumea!  

 

Funcția de expansiune Wild nu este disponibilă în jocul cu bere și funcția nu poate fi redeclanșată - așa că, bucurați-vă de berile reci ca gheața cât timp sunt acolo! 

 

Runda Duel - Imaginați-vă tumbleweed rostogolindu-se pe pietriș, în timp ce doi cowboy joacă o rundă de tragere rapidă pentru a-și atinge ținta prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Duel Scatter pe role pentru a declanșa runda Duel Free Spins cu 10 rotiri gratuite. În timpul acestei runde de adrenalină, este disponibilă funcția Expanding Wild, în care cel puțin un simbol Wild este garantat să aterizeze într-o poziție aleatorie după fiecare rotire, cu șansa de a se extinde. Această funcție nu poate fi redeclanșată. 

 

Lost Relics - Aterizați 3 sau mai multe simboluri Lost Relics Scatter pe role pentru a declanșa runda Lost Relics Free Spins cu 3 rotiri gratuite. Înainte de începerea acestei runde, vi se va prezenta o grilă cu 25 de lopeți, din care va trebui să selectați 9 pentru un număr aleatoriu de Wilds garantate și un multiplicator aleatoriu pentru următoarele Free Spins. Opțiunile posibile de Wilds sunt 1, 2, 3 sau 5 - iar multiplicatorii posibili sunt 1x, 2x, 3x sau 5x. 

 

În timpul acestei runde, după fiecare învârtire, un număr de Wilds este garantat să lovească în poziții aleatorii ca și suma colectată la început. Fiecare câștig este înmulțit cu multiplicatorul total colectat la început, de asemenea. Funcția de expansiune Wild nu este disponibilă în runda Lost Relics, iar funcția nu poate fi redeclanșată.  

Pariuri și câștiguri Wild West Duels

Încalecă-te și învârte rolele cu un pariu minim de 0,20 sau mărește-l la o sumă masivă de 100 pentru un câștig mai mare. Câștigul maxim al acestui slot este fixat la un câștig masiv de 20 000x pariul tău total - suficient pentru a te duce în următorul oraș dacă ești norocos! Dacă reușești să atingi Premiul Maxim, runda pe care o joci se va încheia imediat, câștigul tău va fi acordat și toate caracteristicile rămase vor fi pierdute. RTP-ul teoretic al acestui slot ajunge la 96%, ceea ce ar trebui să îți ofere o experiență de joc similară cu cea a slotului Wild West Gold Megaways Demo!  

 

Grafică Wild West Duels

Această lansare interesantă de slot are loc într-un oraș prăfuit din sud, similar esteticii așa cum se vede în slotul Cowboys Gold Demo. Simbolurile iau forma diferitelor personaje pe care le-ai putea vedea cutreierând străzile de pietriș, de la șeriful local la câțiva bandiți și o cowgirl de asemenea! Potrivește-le și obiectele de cowboy de pe role, cu simboluri speciale care își fac apariția, de asemenea, dacă ești norocos, sub formă de Bere, Pistoale și Lopeți pentru a dezgropa câștigurile! Rolele sunt încadrate în lemn, cu oțel și cuie care le țin împreună, cu opțiunea de a cumpăra Free Spins anunțată în stânga lor. 

 

Există un nou șerif în oraș și a adus cu el 2304 moduri de a câștiga în slotul Cowboy Coins!

 

Concluzie Wild West Duels

Pragmatic Play a lansat un slot spectaculos care ne duce înapoi în zilele în care cowboy și șerifi conduceau terenurile uscate și sterpe și țineau rodeo-uri pentru distracție! Dispunând de 3 runde bonus unice pentru acest slot, jucătorii se pot aștepta să fie plăcut surprinși de numărul de ori în care puteți declanșa runda Free Spins. Cu un câștig maxim adăugat de 20 000x pus la bătaie, o grafică de top și o experiență de acțiune sălbatică, îți vei îmbrăca cizmele și vei ridica praful în momentul în care vei pleca din acest duel de pistolari, cu câștigurile fantastice pe care acest slot uimitor le are de oferit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16