1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wild Walker

Wild Walker

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Wild Walker
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.55%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  8
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.55%
Despre Slotul Wild Walker

Evadează din laboratorul de zombi în Wild Walker™, videoslot 3×8 cu role dinamice, care vine cu o funcție de rotiri gratuite progresive terifiante cu 4 niveluri, concepute pentru a-ți face creierul suculent și dulce! Fii atent la simbolul Wild - îi place să te ia prin surprindere, schimbându-și poziția pe ecran la fiecare rotire.

 

Joacă acum acest slot video în Vlad Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Wild Walker

Oamenii de știință nebuni și-au văzut în sfârșit visul împlinit: au creat un virus periculos care transformă oamenii în zombi. Dacă ți se administrează doza potrivită, poți chiar să devii un zombie de nivel 1, 2, 3 sau 4, cei mai puternici ajungând la nivelul 4. Doctorul nebun și asistentul său au reușit să transforme aproape întreaga populație în zombi, aducând haos și distrugere oriunde mergeau și ducând lumea în pragul distrugerii. Din fericire, așa cum orice film bazat pe apocalipsă are o echipă de personaje curajoase care încă mai cred în umanitate, adesea numite rezistență, acest slot video are și astfel de simboluri care aterizează pe role: Comandantul Masculin și Comandanta Feminină. Mulțumiți zeilor sloturilor pentru asta!

 

Căutați Simbolul Bonus Periculos care poate activa funcția Free Spins, intrați în Laborator, găsiți antidotul care poate salva omenirea și deblocați cele două sau trei role rămase pentru a juca pe o grilă completă de 8 role și câștigați premiul uriaș de până la 4.980x pariul dvs. Și încă o dată, ziua (și câștigurile tale) este/sunt salvate!

 

Cum se joacă Wild Walker

Jocul de păcănele Wild Walker se joacă pe o configurație dinamică de 5×3 role, care se transformă într-un format 8×3 în timpul funcției Free Spins, oferindu-ți mai multe șanse de a obține combinații câștigătoare. Armele tale pentru a lupta cu zombi sunt 25 de linii de plată, o volatilitate super ridicată, un RTP de 96,55% și un câștig maxim de până la 4.980x miza ta. Să înceapă războiul!

 

Rezistența a adunat unele dintre cele mai premiante simboluri pentru a forma tabelul de simboluri pentru acest slot palpitant:

 

 • Savantul nebun - Plătește de 400x pariul tău pentru 8 pe o linie de plată
 • Liderul Masculin al Rezistenței - Plătește 280x pariul tău pentru 8 pe o linie de plată
 • Female Assistant - Plătește de 200x pariul tău pentru 8 pe o linie de plată
 • Resistance Female Leader - Plătește 120x pariul tău pentru 8 pe o linie de plată
 • Antidote Gun - Plătește 80x pariul tău pentru 8 pe o linie de plată
 • Flacoane de virus - Plătește 60x pariul tău pentru 8 pe o linie de plată
 • Cărțile As, Rege, Damă și Valet - Fiecare plătește 20x pariul tău pentru 8 pe o linie de plată
 • Simbolul Bonus este o sabie cu două tăișuri, deoarece poate aduce atât câștiguri uriașe, cât și haos, dacă cade în mâinile greșite. Reprezintă un simbol de hazard cu cuvintele BONUS în mijloc. Simbolul Bonus poate apărea pe toate rolele și poate declanșa, de asemenea, runda Free Spins dacă reușești să nimerești cel puțin 3 pe ecran.
 • Simbolul Wild va fi ușor de reperat din două motive principale: reprezintă un zombi înfometat, în căutarea unui creier delicios, și, de asemenea, apare doar în format extins. Astfel, simbolul Wild poate fi văzut pe toate rolele, acoperind în întregime cele 3 poziții. Acest simbol poate înlocui, de asemenea, toate celelalte simboluri, cu excepția celui Bonus, și își schimbă poziția la fiecare rotire. Cu alte cuvinte, Wild-ul va apărea acolo unde vă așteptați mai puțin.

 

Cum se câștigă în Wild Walker

Rezistența a pus la cale o atractivă funcție Free Spins cu o notă progresivă pentru a-i ajuta să câștige războiul. Ajungeți la al patrulea nivel și găsiți antidotul înainte de a fi prea târziu.

 

Funcția de rotiri gratuite progresive

 

Loviți 3 sau mai multe simboluri Bonus pe ecran și porțile Laboratorului Zombie se deschid, jocul activând Free Spins Feature. Ești dus pe un nou ecran, unde rolele prezintă un format 8×3 cu 2 sau 3 role indisponibile. În funcție de numărul de simboluri Bonus care au activat runda, funcția pornește de la un nivel diferit. Astfel, 3 Simboluri Bonus acordă 8 Free Spins începând de la nivelul 1, în timp ce 4 Simboluri Bonus activează runda de la nivelul 2.

 

Misiunea dvs. este de a colecta Simboluri Bonus. 3 Simboluri Bonus deblochează încă o rolă, ceea ce vă acordă încă 2 Free Spins și vă duce la nivelul următor. De asemenea, rola proaspăt deblocată dezvăluie un simbol Wild special. Astfel, există 3 Simboluri Wild speciale și 4 niveluri consecutive care pot fi atinse:

 

 • Nivelul 1 - jocul începe cu 5 role și cu simbolul Wild obișnuit care lovește rolele. Simbolurile plătesc până la 5 de același fel.
 • Nivelul 2 - jocul are 6 role, cu un simbol Wild extins blocat pe prima rolă și un nou simbol Wild reprezentând un doctor zombie care apare pe ecran. Simbolurile plătesc până la 6 de același fel.
 • Nivelul 3 - vei juca cu 7 role și 2 simboluri Wild expandate blocate pe primele 2 role. Pe role apare un nou simbol Wild Zombie ofițer de poliție. Simbolurile plătesc până la 7 de un fel în timpul acestui nivel.
 • Nivelul 4 - toate cele 8 role sunt active la acest nivel și există 3 simboluri Wild expandate blocate pe rolele 1, 2 și 3. Un nou Simbol Wild este prezent pe role, iar simbolurile plătesc până la 8 de același fel.
 • Ultimul nivel vă oferă posibilitatea de a juca pe o grilă 8×3 și. De asemenea, odată ce ați atins acest nivel, jocul vă va recompensa cu 2 Free Spins pentru fiecare set de 3 simboluri Bonus.

 

Pariuri și câștiguri  Wild Walker

Pariurile încep de la un minim de 0,25 și pot ajunge până la 125. Reglați setările de pariere cu ajutorul celor două butoane (+) și (-) din partea de jos a ecranului. În mod implicit, vei paria pe toate cele 25 de linii de plată, jocul oferindu-ți opțiunea de a modifica monedele pe linie, valoarea nominală a monedei și pariul total. Astfel, monedele pe linie variază între 1 și 10, în timp ce valoarea monedei poate fi aleasă dintr-un set predefinit în care valoarea maximă este de 0,50.

 

Câștigul maxim pe care ți-l pot aduce zombii este de până la 4.980x pariul tău. Nu este rău pentru o armată de creaturi însetate de creier, dacă ne întrebați pe noi.

 

Grafică Wild Walker

O priveliște apocaliptică te izbește încă de pe primul ecran. Pe fundal puteți vedea mașini în flăcări și o ceață densă și grea care face ca întregul peisaj să pară lipsit de speranță. Rolele sunt așezate în mijlocul ecranului, iar simbolul Wild își schimbă locul cu o lumină verde electrizantă.

 

Declanșează funcția Free Spins Feature, iar armata de zombi te conduce în laboratorul în care savantul nebun și asistentul său transformă oamenii în zombi. Jocul ne arată rolele pe un fundal high-tech, cu ecrane de neon și butoane futuriste. Ai grijă să nu fii văzut de zombi, știi că nu au milă!

 

Găsește-ți refugiul în slotul Peak Power, unde te așteaptă toate resursele și câștigurile de care ai nevoie, în timp ce te regrupezi și îți faci o strategie împotriva morților ambulanți!

 

Concluzie Wild Walker 

Slotul Wild Walker te propulsează într-un viitor teribil, unde fiecare om (sau zombi) este pentru el însuși. Alătură-te rezistenței și ajută-i pe cei doi comandanți să oprească zombii, activând funcția de rotiri gratuite progresive și colectând cât mai multe simboluri bonus. Ajungeți la nivelul final și luptați cu Zombi de nivel 4, care pot plăti până la 8 de un fel. Fii eroul-jucător pe care toată lumea se așteaptă să fii și câștigă plata maximă de 4.980x pariul tău.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16