1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wild Spells

Wild Spells

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Wild Spells
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.4%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.4%
Despre Slotul Wild Spells

Dezlănțuiește puterea elementelor în Wild Spells, jocul video 3×5, cu 25 de linii. Vrăjitoarele Foc, Apă și Natură sunt stivuite pe toate rolele, iar întâlnirea cu ele va acorda jackpoturi! În runda de rotiri gratuite, alege ce vrajă să faci și transformă până la trei dintre vrăjitoare în wild!

 

Faceți cunoștință cu vrăjitoarele care pot conjura jackpoturi fantastice în acest slot cu volatilitate medie, cu 25 de linii de plată și un câștig maxim de 1.450x miza dvs.

 

Joacă acum acest slot video în Unibet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Wild Spells

A fost odată ca niciodată, nu cu mult timp în urmă, cele trei vrăjitoare care păzeau Pământul trăiau în pace și armonie într-o casă mică, departe în inima unei păduri. Una dintre ele avea părul verde cu o floare frumoasă în el și putea să facă plantele să crească după voia ei. O alta avea pielea albăstrie, ochii de culoarea cerului și putea controla valurile oceanului. Ultima și cea mai puternică avea buzele roșii și părul roșu ca focul și putea face focul să o asculte. Marea Vrăjitoare le-a lăsat misiunea de a ne proteja planeta și de a se asigura că oamenii respectă căile naturii.

 

Într-o noapte, oamenii dintr-un sat din apropierea pădurii au aflat că în pădurea respectivă se aflau vrăjitoare și s-au îngrozit. Au crezut că vrăjitoarele au venit să le facă rău, așa că au atacat casa și le-au alungat. Neavând unde să locuiască, vrăjitoarele s-au urcat pe cel mai înalt munte care exista și au construit o nouă casă în vârful lui.

 

Cum se joacă Wild Spells

Jocul de păcănele Wild Spells are 5 role și 3 rânduri care pot conjura un premiu de până la 1.450 de ori mai mare decât miza ta. Cele 3 vrăjitoare au vrăjit 25 de linii de plată pentru a le asculta în totalitate, astfel încât să vă poată acorda câștiguri uriașe. De asemenea, au stabilit valoarea de revenire la jucător la 96,4%.

 

Toate cele 3 vrăjitoare au participat la alegerea simbolurilor: vrăjitoarea de foc a adăugat o lumânare aprinsă, vrăjitoarea de pământ a adus o poțiune magică, verde, iar vrăjitoarea de apă a contribuit cu o carte de vrăji veche și strălucitoare:

 

 • Vrăjitoarea de Foc - Plătește de 8 ori miza ta dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Vrăjitoarea de apă - Plătește de 5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Vrăjitoarea Pământului - Plătește de 4 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Antique Spell Book - Plătește de 2.4x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Magical Potion - Plătește de 2.4x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Burning Candle - Plătește 2.4x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As și Rege - Fiecare plătește 1.6x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Damă, Valet, 10 și 9 - Fiecare plătește de 1,2 ori miza ta dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată

Se spune că animalul de companie preferat al fiecărei vrăjitoare este pisica neagră. Vrăjitoarele noastre au o astfel de pisică drept animal de companie, așa că au decis să o vrăjească pentru a acționa ca un simbol Wild. Acest simbol poate înlocui toate celelalte, cu excepția celui Scatter. Dacă vedeți pe role o pisică neagră cu reflexii mov și ochi galbeni, să știți că acesta este simbolul Wild. Uneori toarce încet când îi mângâi blana, dar alteori mușcă. Nu știi niciodată care dintre ele va fi următoarea.

 

Cea mai puternică vrăjitoare dintre toate, Vrăjitoarea de Foc, a primit un glob magic de la Marea Vrăjitoare cu mult timp în urmă, când era doar o vrăjitoare-învățătoare. Ea a decis să transforme acest glob într-unul dintre cele mai avantajoase simboluri. Simbolul globului de cristal poate ateriza oriunde pe role și este, de asemenea, cheia pentru a declanșa runda de rotiri gratuite.

 

Cum se câștigă în Wild Spells

Jocul de păcănele Wild Spells vine la pachet cu două caracteristici misterioase care te pot răsplăti fie cu până la 20 de Free Spins în care Vrăjitoarea Pământului se transformă în Simbol Wild, fie cu unul dintre cele trei jackpoturi mistice de 50x, 200x și 1250x pariul tău. Ce să fie?

 

Funcția Free Spins 

 

Loviți 3 simboluri Crystal Ball pe ecran și deblocați această rundă. Înainte de începerea funcției, jocul vă cere să alegeți una dintre cele trei opțiuni:

 

 • Joacă 20 de Free Spins cu Vrăjitoarea Pământului care se transformă în simbol Wild de fiecare dată când atinge rolele 2, 3, 4 și 5;
 • Joacă 10 Free Spins cu Vrăjitoarele Apă și Pământ care se transformă în Simboluri Wild de fiecare dată când lovesc rolele 2, 3, 4 și 5;
 • Joacă 5 Free Spins cu toate cele 3 vrăjitoare care se transformă în simboluri Wild atunci când aterizează pe rolele 2, 3, 4 și 5.
 • Alege cu înțelepciune pentru că această decizie îți poate schimba soarta.

 

Cele 3 vrăjitoare vrăjesc rolele pentru a acorda mai multe Free Spins. Tot ce trebuie să faci este să nimerești un alt Simbol Scatter pe rolele 1, 3 și 5. Free Spins suplimentare vor fi jucate cu aceeași opțiune pe care ai selectat-o la începutul funcției. Cele 3 vrăjitoare își folosesc toate puterile în avantajul tău.

Funcția de joc Jackpot

 

Vrăjitoarele noastre au adăugat, de asemenea, 3 Jackpot-uri la slotul lor online, pentru a se asigura că pleci acasă cu cel mai mare premiu. Poți câștiga unul dintre Jackpoturi dacă atingi 3 role succesive stivuite cu una dintre vrăjitoare:

 

 • 3 role stivuite cu o vrăjitoare vă acordă Jackpotul Minor, în valoare de 50x pariul dvs;
 • 4 role stivuite cu o vrăjitoare vă acordă Jackpotul Major, în valoare de 200x pariul dvs;
 • 5 role stivuite cu o vrăjitoare vă acordă Marele Jackpot, în valoare de 1.250x pariul dvs.

 

Pariuri și câștiguri Wild Spells

Ca toate jocurile Pragmatic Play, slotul Wild Spells urmează același sistem de pariere familiar. Acesta implică un maxim de 10 monede pe linie, în timp ce denominarea monedelor va ajunge doar până la 0,50 €. Pariurile totale variază de la 0,25 la 125. Nu sunt vrăjitoare malefice, ele vor doar ca tu să joci după reguli.

 

Grafică Wild Spells

O priveliște hipnotizantă de munte poate fi văzută pe ecran încă de la început. Vrăjitoarea Pământului a fermecat munții pentru a-i ascunde și a-i face de negăsit de către oameni. Tocmai s-au obișnuit cu casa lor și nu vor să plece curând.

 

Vrăjitoarea Apei a creat un cadru înghețat și delicat pe care l-a aplicat pe role. Vrăjitoarea de Foc a proiectat vaporii portocalii și albaștri care acaparează ecranul atunci când declanșați funcția Free Spins.

 

O muzică mistică, cu accente destul de înfricoșătoare, te urmărește în călătoria ta. Lumea magică poate fi periculoasă, dar nu vă fie teamă. Vrăjitoarele sunt aici pentru a te proteja.

 

Concluzie 

Misiunea ta în jocul ca la aparate Wild Spells este să declanșezi Marele Jackpot și să obții acel multiplicator de 1.250x. Viitorul tău poate fi încă schimbat. Vrăjitoarele își vor folosi magia pentru a se asigura că activezi Runda de Învârtiri Gratuite cât mai des posibil, astfel încât să îți poți mări câștigurile.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16