1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wild Gladiators

Wild Gladiators

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Wild Gladiators
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.17%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.17%
Despre Slotul Wild Gladiators

Curăță-ți și lustruiește-ți sabia și armura, pregătește-te mental și traversează cu capul sus tunelul lung și întunecat care duce spre arenă. Poți auzi acel zumzet? E mulțimea, abia așteaptă să înceapă lupta.

 

Joacă acum acest slot video în Sportingbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Wild Gladiators

Astăzi este ziua pe care ai așteptat-o de când ai decis să devii gladiator. Ziua marii lupte a sosit. Împăratul a fost atât de impresionat de realizările și câștigurile tale încât a cerut o confruntare între tine și Spartacus, pentru a stabili cine va pune mâna pe marele premiu.

 

Wild Gladiators este un slot video cu 5 role, care te poate îmbogăți ca un împărat cu ajutorul celor 25 de linii de plată. Conducătorul roman este într-o dispoziție foarte bună în acest joc video de păcănele, așa că îți oferă posibilitatea de a câștiga de 4.000 de ori miza ta.

 

Randamentul pentru jucător (sau gladiator) este de 96,17%, iar volatilitatea a fost votată ca fiind scăzută de către toți romanii (liberi) prezenți în tribune. Nu te-ai distrat?

 

După o bătălie dură pe aceste role, îndreaptă-te spre Pizza! Pizza! Pizza! Slot, unde câștiguri interesante sunt în meniu!

 

Cum se joacă Wild Gladiators

Jocul de păcănele Wild Gladiators are loc în interiorul puternicului Colosseum care a fost îmbunătățit cu 25 de linii de plată, o volatilitate scăzută și o valoare RTP de 96,17%. Jackpotul maxim pe care îl poți obține în timpul unei lupte este de până la 4.000x miza ta.

 

În secret, atât Împăratul, cât și Împărăteasa vor să te răsplătească cu toate comorile pe care le deține jocul, așa că au introdus simboluri distincte pentru a te ajuta să activezi toate funcțiile și o a 6-a rolă specială pentru a-ți multiplica câștigurile.

 

 • Împăratul - Plătește de 16x miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Împărăteasa - Plătește de 10x miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Tiger - Plătește de 8 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Chariot - Plătește 6x miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Shield - Plătește de 4 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • The Ace Card - Plătește de 3 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Cartea Rege - Plătește de 2 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • The Queen Card - Plătește de 1,6 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată.
 • Cartea Valet - Plătește de 1,2 ori miza ta, dacă ai nimerit 5 pe o linie de plată.
 • Cardul 10 - Plătește 1 x miza ta dacă ai nimerit 5 pe o linie de plată
 • Simbolul Wild este Spartacus, marele gladiator. Acest războinic puternic și neînfricat, în galea sa romană aurie, cu o pană albastră, pretențioasă în vârf și o armură strălucitoare antiglonț (rezistentă la sabie/spadă?) - el poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter. Aterizează 5 simboluri Gladiator și te vei confrunta cu un boost în valoare de 16 ori pariul tău. Un Simbol Wild care lovește rola din mijloc se va extinde, acoperind întreaga rolă. Simbolurile Expanding Wild sunt active în jocul de bază și în timpul funcțiilor Free Spins și Super Wild Respins.

 

Simbolul Colosseum este un adevărat schimbător de joc. Acesta acționează ca simbol Scatter și declanșează Runda de Învârtiri Gratuite. Simbolul Scatter vă plătește pariul și toate câștigurile se adaugă la linia de plată.

 

Cum se câștigă în Wild Gladiators

Împăratul a stabilit patru caracteristici uimitoare pentru a vă ajuta să puneți mâna pe acel premiu uriaș. Îl puteți vedea zâmbind intrigant din când în când.

 

Tamburul multiplicator de câștiguri 

 

Când rolele erau în construcție, Împăratul a vrut să le ofere oamenilor o șansă în plus de a-și spori câștigurile, așa că a cerut o rolă specială. Cea de-a 6-a rolă vine la pachet cu un multiplicator în creștere (de la 1x la 10x) și cu un simbol Super Wilds. La fiecare învârtire, cea de-a 6-a rolă se învârte și ea, iar combinația câștigătoare care apare pe ecran este mărită cu valoarea de pe ultima rolă.

 

Funcția Free Spins 

 

Adună 3 simboluri Colosseum pe rolele 1, 3 și 5 și declanșează runda Free Spins. Vei primi 10 rotiri gratuite - acesta a fost numărul votat de toți romanii prin ridicarea degetului mare în sus. Mai multe rotiri gratuite pot fi câștigate în timpul acestei runde. Dacă câștigi mai mult de o linie de plată, toate câștigurile sunt adunate și înmulțite cu multiplicatorul de pe rola 6.

 

Funcția Premiul cel mare 

 

La fel cum fiecare luptă are vârful ei, jocul nostru de păcănele online are o funcție Top Award Feature. Această rundă poate fi activată atunci când sunt îndeplinite 2 condiții: (1) 5 simboluri Wild trebuie să atingă linia centrală și (2) rola Win Multiplier trebuie să atingă multiplicatorul de 10x. Știm, nu este ușor, dar pariul de 100x pe linie face ca acest lucru să merite cu totul.

 

Funcția Super Wild Respins 

 

Această rundă poate fi activată prin aterizarea simbolului Super Wild pe a 6-a rolă. Simbolurile de gladiatori înflăcărați vor fi adăugate aleatoriu pe ecran, sporindu-ți șansele de a obține un câștig mare.

 

Pariuri și câștiguri Wild Gladiators

În arena enormă pot intra toți cei care doresc să vadă un spectacol fantastic. Suma minimă pe care o puteți paria este de 0,25, în timp ce cea maximă este de 125. Împăratul a vrut ca toți romanii să asiste la această mare luptă.

 

Ajustați setările de pariere după cum doriți, folosind butoanele (+) și (-) de lângă cel de "Play". Va apărea un meniu care afișează valoarea fisei și numărul de fise pe linie. puteți alege numărul de fise pe linie de la 1 la 10 și pariul pe fise de la 0,01 la 0,50.

 

Cel mai mare premiu pentru care se luptă toți gladiatorii valorează 4.000x miza ta și poate fi atins dacă te lupți cu neînfricatul Spartacus. Fă-ți curaj și intră în arenă cu încredere pentru că Zeii romani ai Norocului sunt de partea ta.

 

Grafică Wild Gladiators

Tocmai ai intrat în grandioasa arenă, cu coloanele sale înalte și balustradele aurii. Poți simți nisipul cald și moale în sandale și adrenalina curgându-ți prin vene în timp ce auzi mulțimea strigându-ți numele și aclamându-te din toți plămânii. O ploaie de petale de trandafir delicate, roșii, poate fi văzută pe ambele părți ale ecranului. Este destul de romantic, atâta timp cât poți ignora iminenta vărsare de sânge.

 

Nici un mușchi de pe fața ta nu tremură atunci când simbolul Spartacus se extinde și acoperă rolele, arătând furios și amenințându-te cu sabia lui ascuțită, însetată de sânge de gladiator. Declanșează runda de rotiri gratuite și torțele din jurul arenei încep să răspândească lumină aurie și umbre în stadion.

 

Poți auzi oamenii aplaudând și fluierând în timp ce te lupți pentru câștigurile tale și îl distrezi pe Împărat. O muzică intensă, care crește tensiunea, este redată după ce învârtiți rolele.

 

Simțiți cum istoria prinde viață în slotul Holiday Ride, cel mai recent slot Pragmatic Play, unde Wild Multipliers se plimbă pe role în timpul Free Spins!  

 

Concluzie Wild Gladiators

Wild Gladiators este un joc video slot colosal care te poate premia cu bani reali. Fiți cu ochii pe simbolurile speciale Emperor care declanșează funcțiile și spuneți câteva rugăciuni către Victoria, zeița victoriei - acesta este obiceiul, toți gladiatorii o fac.

 

Lupta s-a încheiat, l-ai învins pe Spartacus. Romanii sunt în picioare, strigând de bucurie. Salutați publicul, mergeți la Împărat și mergeți să vă ridicați câștigurile. Poți oricând să te întorci în arenă pentru a-i distra pe romani, dar ține cont de spusele împăratului: Am venit, am văzut, am cucerit.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16