1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wild Five

Wild Five

4
( 1 recenzie )
Evaluează!
Wild Five
phone shifting suggestion
Rating Total:
4 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.04%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  1250
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  50
 • %
  Payout
  96.04%
Despre Slotul Wild Five

Slotul „Wild Five” este despre animalele din savana africană. Fundalul e reprezentat de o imagine cu iarba arsă de soare și cu copacul singuratic care domină peisajul. Fondul sonor este întreținut de o muzică antrenantă, care parcă imită viteza felinelor ce își urmăresc prada. Personaje principale sunt cinci animale sălbatice impresionante prin măreția lor.

Grila este formată din cinci role și trei rânduri, iar numărul liniilor de plată este mare pentru un slot cu structură „clasică”: 50. Miza minimă poate fi fixată la 0,50 RON, corespunzătoare unei fise de 0,01 RON. Valoarea fisei poate fi mărită până la 25 RON, ceea ce înseamnă o miză de 1.250 RON. Câștigurile se formează de la cea mai din stânga rolă spre dreapta. E nevoie de minim două animale și de minim trei litere pentru a se actualiza balanța, 

Descriere slot Wild Five

Cele cinci animale sălbatice sunt leul, elefantul, bivolul, rinocerul și ghepardul. Atunci când formează o combinație câștigătoare, ele se animează și încep să alerge spre tine. Leul își confirmă statutul de rege, plătind până la 300 de fise, dacă apare pe fiecare coloană, pe aceeași linie de plată. Elefantul îți aduce până la 250 de fise, bivolul până la 150, iar ghepardul până la 100. Literele și cifrele au atașate de ele câte un fruct: K are portocală, Q are lămâie, J are coacăză, 10 are cireșe.

Acest joc nu beneficiază de simbol Wild, dar există un Scatter foarte puternic. Pictograma care reprezintă copacul din savană declanșează jocul special, dacă apare în trei exemplare pe  ecran.

Caracteristici slot Wild Five

Jocul special constă în 15 rotiri gratuite, pe mai multe niveluri. Începi de la nivelul 1. Dacă reușești să colecționezi 20 de lei, treci la nivelul următor, în care toate pictogramele leu se transformă în rinoceri. Ai nevoie de 20 de rinoceri ca să avansezi la nivelul 3, unde toate pictogramele rinocer se transformă în bivoli. Ajungi la nivelul 4 dacă aduni 20 de bivoli. La acest nivel, toți bivolii devin elefanți. Douăzeci de elefanți te duc la nivelul 5, în care toți elefanții devin lei. 

Ți-ai dat seama probabil că 20 de lei te duc la nivelul 6, în care leii devin diamanete Wild. Acest simbol apare numai în secvența de pariuri gratuite și plătește cel mai bine, până la 1000 de fise. Trei diamante plătesc 100 de fise, iar 4 diamante acordă 300 de fise. Pe lângă valoarea proprie, acest simbol contribuie la formarea altor combinații câștigătoare.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Wild Five: Superbet Cazino

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate