1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wild Depths

Wild Depths

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Wild Depths
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.48%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  117649
 • %
  Payout
  96.48%
Despre Slotul Wild Depths

Scufundă-te în adâncurile albastre ale acestei grile oceanice 5×4, unde viața marină te va conduce prin 40 de linii de plată active către câștiguri uimitoare de 5.000x pariul. Un balon pe zi va ține rechinii la distanță dacă vrei să pui mâna pe prețiosul wild de perle și pe simbolul scatter mama perlei, ambele te vor conduce pe tine și peștii spre un viitor de avere în Atlantida.

 

Joacă acum acest slot video în SlotV Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Wild Depths

Această aventură epică de slot video bazată pe ocean apare pe o grilă 5×4, oferind 40 de linii de plată active, unde te pot conduce direct la câștiguri cu multiplicator maxim în valoare de 5.000x pariul. Urmează-i pe prietenii peștișori și evită să-i pierzi în timp ce cauți la tot pasul simbolurile prețioase îngropate adânc în recif! Pune mâna pe cel puțin 3 simboluri scatter Mother of Pearl și pregătește-te să fii uimit în timp ce peștii te ajută să deblochezi funcțiile Free Spins fără limite. Vei descoperi în curând că ești întregul ocean într-o singură picătură atunci când vei începe să îți multiplici câștigurile cu simbolul wild Pearl! Îndrăznește să te scufunzi și mai adânc în numeroasele delicii cu această nouă lansare de la Social Tournaments. 

 

Cum se joacă Wild Depths

Faceți niște năzbâtii cu peștii clovn și co în timp ce faceți surf și turf în jos spre cel mai colorat recif de corali de până acum. Toate simbolurile vieții marine vor plăti de la stânga la dreapta pe rolele adiacente. 

 

 • Simbolul Pește portocaliu - Plătește 40x pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul Pești portocalii și galbeni - Plătește 25x pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul Blue & Yellow Fish - Plătește 15x pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul scoică verde - Plătește 10x pariul pentru cinci pe o linie de plată.  
 • Simbolul violet al scoicii de mare - Plătește de 7,5 ori pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul Steaua de mare roșie - Plătește de 5 ori pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul Pink Letter A - Plătește 3x pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul Orange Letter K - Plătește de 3 ori pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul Green Letter Q - Plătește 2x pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul Blue Letter J - Plătește 2x pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul Purple No.10 - Plătește 2x pariul pentru cinci pe o linie de plată. 
 • Simbolul WILD al perlei - Simbolul WILD al perlei poate înlocui toate simbolurile, în afară de simbolul SCATTER. Simbolul WILD apare pe rolele 2,3,4 și 5 și poate adăuga un multiplicator 2x la toate combinațiile câștigătoare, unde apare WILD-ul. 2 sau mai multe simboluri WILD ar trebui să formeze combinația câștigătoare pentru ca multiplicatorul să fie adăugat. 
 • Simbolul Mother of Pearl SCATTER - Simbolul Mother of Pearl SCATTER poate apărea pe toate rolele și poate plăti de oriunde de pe role. Pentru a declanșa funcția Free Spins Feature, jucătorii trebuie să atingă trei sau mai multe simboluri SCATTER. 5 SCATTERS plătesc 100x pariul total, 4 SCATTERS plătesc 15x pariul total, iar 3 SCATTERS plătesc 2x pariul total. 

 

Cum se câștigă în Wild Depths

Pentru a asigura câștigurile subacvatice, ar trebui să fie declanșată una dintre următoarele caracteristici de joc: 

 

 • Roaming Wilds - De fiecare dată când un simbol WILD aterizează în jocul de bază, acesta plătește și rămâne la locul lui pe ecran. Când are loc următoarea rotire, simbolul WILD își va schimba poziția din locația sa curentă într-o poziție mai sus, spre partea de sus a ecranului; de aici, va părăsi ecranul în întregime. Dacă pariul a fost ajustat cu WILDS pe ecran, acesta va elimina simbolurile de pe ecran și de la următoarea rotire, ceea ce înseamnă că runda va începe fără WILDS itinerant. 

 

 • Free Spins Feature - Aterizați un total de 3,4 sau 5 simboluri SCATTER în cadrul jocului de bază pentru a debloca 6,9 sau 12 Free Spins. Atunci când un simbol WILD lovește în timpul Free Spins Feature, acesta va declanșa o altă respin. Sesiunea de respin va continua gratuit, mutând toate WILD-urile în sus pe ecran, acordând câștigurile între fiecare respin. Acest proces continuă până când toate simbolurile WILD au dispărut de pe ecran. De fiecare dată când se declanșează respin-ul, se va adăuga un multiplicator de 1x până la sfârșitul respin-ului, iar apoi se va reseta când se va încheia rotirea. Loviți trei sau mai multe simboluri SCATTER în timpul rundei și câștigați cinci Free Spins suplimentare pentru a redeclanșa funcția.  

 

Pariuri și câștiguri Wild Depths

Scufundarea în adâncuri poate fi încântătoare și periculoasă, de unde și volatilitatea ridicată a acestui joc și RTP-ul său implicit de 96,48%. 

 

Toate simbolurile subacvatice vor plăti de la stânga la dreapta pe anumite linii de plată. Toate câștigurile acumulate în timpul unei respin vor fi creditate la câștigul total. Pariul pe linie va calcula toate câștigurile. 

 

Doar cel mai mare număr de câștiguri va fi plătit pe linie. Dacă jucătorii câștigă pe mai multe linii de plată, atunci aceste câștiguri vor fi din nou adăugate la câștigul total. 

 

Câștigurile respin vor fi acordate odată ce runda s-a încheiat.  

 

Jucătorii își pot seta pariul minim începând de la 0,10 și pot crește această sumă până la pariul maxim de 100,00. 

 

Câștigul multiplicator maxim al jocului video ca la aparate Wild Depths este limitat la 5.000x pariul. 

Grafică Wild Depths

Caracteristicile audiovizuale încântătoare ale slotului video Wild Depths ne duc puțin înapoi în timp, la fel ca tema Finding Nemo, dar cu un final mult mai fericit dacă luăm în considerare potențialul de câștig. 

 

Simbolurile vibrante și jucăușe și fundalul adaugă un nou nivel de distracție acestui joc, cu factorul de bun-simț bubuind pe toată grila, alături de personajele excentrice, care fac ca experiența să fie cu atât mai atrăgătoare.  

 

Concluzie Wild Depths

Această provocare plină de culoare a recifului de corali prezintă o întreagă gamă de stimulente și beneficii sub suprafață, de la simbolurile wild și scatter cu plată mare și capacitatea lor de a debloca runde bonus nelimitate și câștiguri multiplicate, până la designul jocului, care ne cufundă într-un joc prietenos, distractiv și animat, cu câștiguri uriașe de descoperit. 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16