1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wild Blood

Wild Blood

1.67
( 3 recenzii )
Evaluează!
Wild Blood
phone shifting suggestion
Rating Total:
1.67 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  93
 • Min Bet
  1.15
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  15
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul Wild Blood

Slotul Wild Blood e realizat de Play'N Go și are ca tematică vampirii. Jocurile bonus îl fac extrem de atractiv pentru o gamă largă de jucători, mai ales că poți câștiga sume importante atât prin rotirile gratuite, cât și prin funcția "pick and win". Dacă îți place acest joc de păcănele, te-ar putea interesa din aceeași categorie și sloturile ☞ Rise of DeadRise of MerlinRise of Olympus

Descrierea slotului video Wild Blood

Jocul e structurat pe 5 role și 15 linii de câștig, iar tematica pare inspirată din cunoscutul serial True Blood. În România, poți juca legal slotul Wild Blood în Vlad Cazino, acolo unde ai parte și de 30 de runde gratuite în momentul deschiderii contului. Despre asta vom vorbi însă mai târziu.

Cel mai valoros simbol al jocului este Jokerul (Wild), care înlocuiește toate simbolurile, cu excepția celor Bonus și Scatter. 5 simboluri Joker pe o linie de câștig returnează nu mai puțin de 2500 de fise, adică de peste 150 de ori suma mizată la fiecare rotire. Modul în care se joacă slotul Wild Blood e clasic: stabilești miza, iar apoi apeși butonul rotire pentru a învârti rolele și a afla dacă ai câștigat ceva. Află aici la ce trebuie să atragi atenția cand joci pe mize. Vezi avantajele jocului pe mize maxime!

De fiecare dată când prinzi o combinație câștigătoare, ai acces și la funcția Gamble a jocului, unde își poți multiplica premiul în bani. Poți ghici fie culoarea următoarei cărți, fie suita acesteia (romb, inimă roșie, pică, treflă). În prima situație dublezi câștigul, iar în a doua primeștide patru ori suma câștigată deja. În orice moment poți decide să colectezi banii avuți.

Caracteristicile slotului video 

Jocul dispune de funcții bonus complexe, ceea ce asigură o distracție continuă. La fiecare rotire poți declanșa una din funcțiile speciale pe care le vom prezenta în ceea ce urmează.

 • Re-rotiri Wild Blood

Declanșezi această funcție în momentul în care pe rola centrală prinzi un simblol wild expandat (pe toate cele trei rânduri), iar pe rolele 2 și 4 ai două medalioane (argintiu și auriu). Primești 5 re-rotiri gratuite, pe perioada cărora simbolul wild expandat rămâne blocat pe rola 3. În timpul re-rotirlor poți declanșa din nou funcția, dacă pe rolele 2 si 4 prinzi din nou cele două medalioane, caz în care mai primești două rotiri gratuite.

 • Bonusul Pick The Blood (Culege sângele)

Se activează când pe rolele 1, 3 și 5 prinzi trei simboluri bonus (eprubete cu sânge). Aici ai de ales dintre șapte eprubete, care îți pot aduce premii direct în bani sau rotiri gratuite. Runda bonus se încheie când apeși pe o eprubetă care explodează. Rotirile gratuie primite în timpul rundei Pick The Blood pornesc cu un multiplicator x2 pentru orice câștig. Dacă în timpul FREE SPINS prinzi două sau mai multe simboluri scatter, atunci multiplicatorul poate crește până la X5 (crește de fiecare dată cu 1, când prinzi minim două simboluri scatter).

 • Rotiri Gratuite (Free Spins) Wild Blood

Dacă în timpul rotirilor gratuite prinzi din nou trei eprubete cu sânge, funcția bonus se redeclanșează și poți găsi și mai multe rotiri gratuite, până la un maxim de 50, ceea ce e cu adevărat fabulos, adăugând și multiplicatorul care mai mult ca sigur va ajunge la X5. În plus, orice simbol wild apărut pe rola 3 se extinde și îți crește șansele de câștig. Vezi sloturi jucate la greu cu bonus fără depunere aici!

Jocul dispunde și de un simbol scatter clasic (Wild Blood), care în timpul rotirilor normale oferă doar câștiguri în bani (nu declanșează Free Spins ca în cazul altor jocuri). Cinci simboluri scatter prinse la o rotire returnează de 50 de ori suma mizată, dar aceste situații vor fi destul de rare. Cel mai des vei prinde două simboluri Scatter, care dublează suma mizată. Vezi cum se folosește la sloturi video și funcția de Stop Spin și care îs avantajele folosirii ei. 

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Unibet Vlad CazinoBetano Winmasters 

Unibet Casino
L1160657W000330
Joacă acum Wild Blood cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11