1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Warlords - Crystals of Power

Warlords - Crystals of Power

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Warlords - Crystals of Power
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  750
 • Min Bet
  0.75
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  30
 • %
  Payout
Despre Slotul Warlords - Crystals of Power

Producătorii de sloturi online au dezvoltat extrem de mult în ultimii ani variantele de mobil, însă ceea ce a realizat cei de la NetEnt cu jocul Warlords - Crystals of Power este cu adevărat spectaculos. Lansat în finalul lui 2016, slotul Warlords impresionează prin grafica de excepție și funcțiile bonus care pot fi declanșate la fiecare rotire și îți pot aduce câștiguri spectaculoare. Iar varianta de mobil a jocului este fără egal și îți va oferi o experiență memorabilă, fie că joci de pe smartphone sau tabletă.

Din aceeași categorie mai fac parte și sloturile video ☞ Space WarsRise of MayaPyramid Quest for Immortality

Descrierea slotului video Warlords - Crystals of Power

Slotul Warlords este centrat în jurul a trei personaje - The Barbarian (Barbarul), The Priestess (Preoteasa) și The Samurai (Samuraiul) - care te duc cu gândul la jocurile de tip fantasy. Simbolurile aferente celor trei personaje principale sunt și cele mai valoroase din joc și pot ocupa toate cele trei rânduri ale unei role (simboluri stivuite). Slotul are un format clasic în ceea ce privește liniile de câștig - are 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de mizare fixe (nu poți juca mai puțin de 30 de linii), dar e cu adevarat inovator când vine vorba de funcțiile bonus.

În ceea ce privește opțiunile de mizare, jocul e cu siguranță unul pentru orice buget. Mizele încep de la 0,75 lei și ajung până la 750 de lei pentru o singură rotire. Află aici la ce trebuie să atragi atenția cand joci pe mize. Vezi avantajele jocului pe mize maxime!

Caracteristicile slotului video Warlords - Crystals of Power

Ca în mai toate jocurile de tip păcănele, simboul wild înlocuiește orice simbol, mai puțin scatter-ul, iar în Warlords - Crystals of Power există și trei funcții bonus ce pot fi declanșate instant la fiecare rotire prin care cele trei personaje îți oferă simboluri wild suplimentare, prin care poți realiza un câștig notabil. 

Funcția "Random Overlay Wild" e declanșată aleatoriu fiind 3 variante posibile:

 • Barbarian Hammer, care acordă 4 simboluri wild sub formă de pătrat, între rolele 1 și 4;
 • Priestess Arrow, care acordă între 2 și 5 simboluri wild împrăștiate, oriunde pe rolele de la 1 la 4;
 • Samurai Sword, care acordă tot între 2 și 5 simboluri wild în diagonală, între rolele 1 și 4;

Câștigurile spectaculoase le vei realiza însă în timpul rotirilor gratuite, iar în Warlords ai acces al trei tipuri de joc bonus, în timpul cărora poți beneficia de ajutor suplimentar. Rotirile gratuite sunt declanșate ca și la alte jocuri de apariția a 3 simboluri scatter, însă în Warlords ai trei simboluri scatter diferite (albastru, roșu și verde), iar fiecare declanșează un joc diferit. Simbolurile scatter apar doar pe rolele 2,3 și 4, iar când prinzi măcar două simboluri scatter (indiferent de culoare) primești o re-rotire (re-spin) în care dacă mai apare încă măcar un simbol scatter se declanșează jocurile gratuite. Partea bună este că la rerotire simbolurile pot apărea pe oricare rolă (1-5) și poți prinde mai mult de un singur simbol. De fapt se întâmplă destul de des să prinzi mai mult de un simbol scatter la re-rotire și vei înțelege cum te ajută acest lucru când vom vorbi de fiecare joc bonus în parte. Vezi sloturi jucate la greu cu bonus fără depunere aici!

Iar veștile bune nu se opresc aici: dacă nu prinzi al treilea simbol scatter nici în timpul re-rotirii atunci mai ai o ultimă șansă denumită sugestiv Final Chance. În Final Chance jocul alege random o poziție de pe cele cinci role și ai șansa fie să "descoperi" un simbol scatter, fie să obții un câștig instant ce variază între de 3 ori sau de 100 de ori valoarea mizei.

Dacă prinzi două sau trei simboluri scatter de culori diferite, atunci se declanșează funcția Battele, unde jocul va alege în mod random să coloreze toate simbulorile scatter în aceeași culoare, care va determina și tipul de free spins primit.

Cele trei jocuri bonus cu rotiri gratuite sunt:

 1. Barbarian Free Spins - declanșat de apariția a cel puțin 3 simboluri scatter albastre. Fiecare simbol scatter îți oferă 3 rotiri gratuite, deci vei porni cu minim 9 rotiri gratuite, iar în timpul jocul fiecare simbol scatter albastru îți adaugă încă trei rotiri gratuite. 
 2. Pirestess Free Spins - declanșat de apariția a cel puțin 3 simboluri scatter verzi. Vei primi 7 rotiri gratuite, cu un multiplicator decis de numărul de simboluri scatter apărute. Și în acest caz simbolurile apărute în timpul rotirilor îți oferă ajutor crescând multiplicatorul
 3. Samurai Free Spins - declanșat de apariția a cel puțin 3 simboluri scatter roșii și acordă 5 rotiri gratuite. Deși numărul de free spins e cel mai mic din cele trei variante de joc bonus, varianta "Samurai Free Spins" se poate dovedi cea mai profitabilă. De ce? Simbolurile scatter prinse în momentul declanșării funcției și cele apărute în timpul rotirilor gratuite se transformă în simboluri Wild și sunt sticky (rămân blocate în poziția respectivă pe toată durata rotirilor gratuite). Vezi cum se folosește la sloturi video și funcția de Stop Spin și care îs avantajele folosirii ei. 

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Unibet ★ Vlad CazinoBetano ★ Netbet ★ Fortuna ★ Admiral

Unibet Casino
L1160657W000330
Joacă acum Warlords - Crystals of Power cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15