1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Wanted Dead or Wild

Wanted Dead or Wild

4
( 1 recenzie )
Evaluează!
Wanted Dead or Wild
phone shifting suggestion
Rating Total:
4 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.38%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.8
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  7
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  15
 • %
  Payout
  96.38%
Despre Slotul Wanted Dead or Wild

E foarte clar încă din titlu că ești pe cale să joci un slot cu tematică western. Cei de la Hacksaw Gaming au făcut un joc de cuvinte foarte inspirat. Pe afișele din Vestul Sălbatic scria „Wanted Dead or Alive”. Ei au înlocuit „Alive” cu „Wild”, simbolul care are proprietatea de a forma combinații câștigătoare înlocuind alte pictograme. Muzica nu putea fi decât una din filmele cu cowboy. Grila este plasată undeva în pustietate. Este noapte, iar din decor se distinge cu claritate doar luna 

Tehnic vorbind, grila este una „cuminte”. Sunt 5 role și 5 rânduri pe care se formează 15 linii de plată. Miza implicită este de 4 RON, deci ai grijă să o ajustezi în caz că nu ai un bankroll mare. Pragul minim este de 0,80 RON, iar cel maxim este de 100 RON. Câștigurile se formează de la cea mai din stânga coloană spre dreapta, iar plata maximă este de 12.500x suma mizată în rotirea care îl declanșează.

Descriere slot Wanted Dead or Wild

Simbolurile care vin pe role se încadrează perfect în tematică. Cel mai valoros este butucul pistolului, cu cinci gloanțe pregătite să plece din țeava nelegiuitului cu bandană legată peste față. Sticla de whisky este și ea la loc de cinste în tabelul de plăți, la fel ca sacul cu verzișori. Nu lipsește nici craniul de vită, atașat de o roată de căruță. 10, J, Q, K și A sunt simbolurile care completează grila.

În acele timpuri, cel mai important om din fiecare orășel era șeriful, pentru că el ținea prădătorii la distanță de comunitate. Insigna omului legii este simbol Wild, care plătește la fel de bine ca și butucul pistolului, fără să fie nevoie să se oprească pe conturul unei Payline.

Caracteristici slot Wanted Dead or Wild

Slotul „Wanted Dead or Wild” are mai multe simboluri speciale, care declanșează jocuri bonus:

 • Pictograma „Duel în zori” acordă 10 rotiri gratuite dacă apare în minim trei exemplare. În timpul secvenței pe role vin mai multe simboluri VS decât de obicei (ele se măresc și prezintă duelul dintre două personaje, care beneficiază de multiplicatori). 
 • Pictograma „Dead” inițiază secvența de 3 învârtiri gratuite „Mâna mortului, în care trebuie să colecționezi cât mai multe Wild-uri și cât mai mulți multiplicatori. Fiecare astfel de simbol resetează contorul la 3 rotiri suplimentare. După ce rundele expiră, se trece la secvența „Confruntare”, în care toate Wild-urile selecționate sunt lipite de grilă.
 • Pictograma „The Great Train Robbery” aduce 10 rotiri gratuite cu Sticky Wilds, dacă se oprește pe ecran în minim trei exemplare.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Wanted Dead or Wild”: Netbet Casino 

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate