1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Versailles Gold

Versailles Gold

1.67
( 3 recenzii )
Evaluează!
Versailles Gold
phone shifting suggestion
Rating Total:
1.67 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.09%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  1000
 • Min Bet
  50
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.09%
Despre Slotul Versailles Gold

EGT vine cu un joc cu adevărat spectacular! Versailles este un palat de renume mondial, de aceea este sigur că strălucește online cum strălucea odată și pe vremea monarhiei franțuzești. O poveste populară despre casa regilor și a reginelor cu obișnuințe private și specifice timpurilor lor. Acest joc online e doar bun pentru desktop, tabletă sau smartphone. Câteva jocuri de păcănele de la același producător, dar cu temă regală, ar fi ☞ Shining CrownRoyal SecretsRise of Ra

Descrierea slotului video Versailles Gold

Palatul în sine este frumos și merită o sumedenie de bani. Slotul EGT oferă o viziune amplă a palatului regesc cu maiestatea sa în căutarea sigiliului său. Sigiliul regal va fi Sălbaticul în joc cu o importanță enormă. Premiile acordate variază între 3 până la 5 sigilii regale. În plus, sigiliul amplifica șansele de a lua un combo câștigător și pentru a obține rotiri gratuite. Funcția de rotiri gratuite va fi un joc plin de satisfacții: cu 12 rotiri o să vă înmulțiți șansele de a câștiga bani! 

Regele și regina din Versaille au rolurile lor în acest joc creat de EGT. Acest cuplu regal dăruiește rotiri gratuite, însă și re-rotiri, simboluri cu profit și multe surprize. Cele 2-5 simboluri de regină vor oferi posibilitatea de a lua câștiguri. Cardinalul în haină roșie, trăsura regală, simbolurile de poker - toate vor oferi bani grei, sau mai puțin grei - în dependența de valoarea lor. 

Jocul este îndeplinit într-un stil grafic frumos, la nivel cu tematica jocului. Cu o poza pe fond a castelului și a parcului faimos, se văd rolele de joacă. EGT a oferit acestui joc 4 jackpoturi, care pot fi obținute la întâmplare. Pictogramele, în forma monedelor de aur ies în evidență prin culori vii și strălucitoare.

Caracteristicile slotului video Versailles Gold

Restaurarea realului Palat Versailles a însemnat sume mari în argint și aur. Nu-i de mirare că și ideea jocului este de a oferi câștiguri grase, ascunse și stocate în palatul regal. Pentru a le obține e important doar să începi să le cauți. Odăile regale, camerele oaspeților, chiar și mansardele și beciurile ascund premii și câștiguri. Folosiți opțiunea de gamble pentru a vă ridica sumele, sau încerca o altă rundă aleatorie cu care puteți juca pentru un jackpot!

Structura jocului Versailles Gold este standardă cu 5 role, în 3 rânduri și 10 linii de plată. În timpul jocului am observat că miza variază între 10 și 200 de credite. În timpul rundelor observasem că jackpoturile progresive cresc continuu în valoare, iar tabelul pentru a accesa detaliile de plată este ușor de accesat.  

În timpul jocului am realizat importanța pictogramelor cu regele și regina, care m-au avantajat enorm. Cu 5 bucăți pe o linie de plată ele mi-au adus 5000 și respectiv 2000 de diamante. Alte simboluri aduc o valoare mai mică de diamante, însă oricare din 2 pictograme pe o linie ne aduc profit, și asta e super fain!

Simboluri speciale, cum ar fi Wild, în formă de un soare auriu m-au avantajat cu până la 2500 de monede, și 12 rotiri gratuite cu 3 simboluri cu soare. Pictogramele care sunt identice și impaienjenesc ecranul sunt cu noroc și măresc sumă din cont. Rundele gratis aduc alte posibilități de a lua bonusuri fără depunere

Dar totuși o surpriză neașteptată a jocului Versailles Gold este un alt bonus – Jackpot Mystery Cards. Asta constă în 12 cărți care sunt plasate cu fața în jos și dacă luați 3 de aceeași culoare aveți un jackpot câstigat. 

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Netbet ★ Betano ★ Fortuna SuperbetWinmasters  Casa Pariurilor 

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum Versailles Gold cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate