1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Vampires vs Wolves

Vampires vs Wolves

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.49%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  50
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.49%
Despre Slotul Vampires vs Wolves

Intră în lumea nopții în Vampires vs Wolves, jocul de aparate video 5×3, 10 linii. Prindeți funcția Free Spins pentru a alege o tabără - fie jucați cu vârcolacii și vânați ca o haită, fie luptați pentru echipa vampirilor care pot deveni simboluri Wild lipicioase.

 

Războiul dintre lupi și vampiri durează de secole și nici unul dintre ei nu pare să vrea să îngroape securea războiului. Ar fi bine să-ți alegi cu grijă tabăra; bătălia este pe cale să înceapă și, înainte de a-ți da seama, vei fi prins între vampirii-întotdeauna-cu-sânge-trecut și lupii puternici și sălbatici.

 

Joacă acum acest slot video în Magnumbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Vampires vs Wolves

Noaptea cade blând peste satul simplu și liniștit. Umbre înalte și întunecate cresc pe zidurile șubrede și pe străzile pavate și murdare. Toți sătenii se grăbesc să se întoarcă în casele lor; ușile sunt încuiate pentru că în această seară este lună plină și știm cu toții ce înseamnă asta!

 

Jocul ca la aparate Vampires vs Wolves te introduce într-o lume a magiei și a creaturilor mitice și îți oferă un câștig maxim de până la 1.000x miza ta. Cu un RTP de 96,49% și 10 linii de plată, acest joc video de păcănele are toate motivele pentru a deveni unul dintre favoriții tăi.

 

Cum se joacă Vampires vs Wolves

Vampires vs Wolves este un joc videoslot cu 5 role și 3 linii care îți poate aduce câștiguri de până la 1.000 de ori miza ta prin intermediul a 10 linii de plată. RTP-ul maxim pentru acest joc este de 96,49%, iar cel minim, de 96,38%, în funcție de tipul de Free Spin pe care îl alegi. Volatilitatea acestui joc a fost clasificată ca fiind medie.

 

Poți intra în această bătălie magică cu doar 0,10 euro. Pentru cei care vor să se implice cu adevărat în acest război, pariul maxim este de 50 de euro.

 

Ambele tabere sunt puternice și sunt gata să atace în orice moment acum. Cei care au ales să lupte și să te ajute să îți mărești câștigurile sunt:

 

 • White Werewolf - Plătește de 80x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Regele Vampir - Plătește 80x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Prințesa vârcolac roșcată - Plătește 30x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Foxy Vampire Woman - Plătește 30x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Jacob's Brother - Plătește 18x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Prințul Vampir - Plătește 18x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Spade - Plătește 10x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Inimă - Plătește 6x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Club - Plătește de 5 ori pariul dvs. atunci când obțineți 5 pe o linie de plată
 • Diamant - Plătește de 3 ori pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată

Simbolul Wild îi poate ajuta atât pe vampiri, cât și pe lupi. Acest simbol strălucitor, auriu, înlocuiește toate celelalte, cu excepția simbolurilor Scatter. Simbolul Wild poate ateriza pe toate rolele și plătește de 100 de ori pariul dvs. dacă prindeți 5 simboluri pe o linie de plată.

 

Fiecare tabără are o armă secretă gata să fie folosită pentru a vă maximiza câștigurile. Aceste arme sunt simbolurile Scatter. Simbolul Scatter Vampir este intrarea în castelul lor, iar simbolul Scatter Vârcolac este un lup alb care urlă la lună. Aceste simboluri pot apărea pe rolele 1 și 5. Atunci când ambele simboluri acoperă rolele 1 și 5, acestea declanșează funcția Free Spins.

 

Cum se câștigă în Vampires vs Wolves

Câmpul de luptă este caracteristica Free Spins Feature. Atât vampirii, cât și lupii și-au creat opțiunile în speranța că vă vor atrage de partea lor. Este timpul să te hotărăști. Unde se află loialitatea ta?

Funcția Free Spins

 

Aterizează ambele simboluri Scatters pe ecran și deblochează funcția Free Spins Feature. La începutul acestei runde, poți alege de partea cui vrei să joci:

 

The Wolf Free Spins - primești 14 Free Spins cu o volatilitate scăzută. În timpul acestei opțiuni, Simbolurile Vârcolacul Alb, Prințesa Vârcolac și Fratele lui Jacob se transformă în lupi și împreună, ca haită, te ajută să îți multiplici câștigurile. Vârcolacii transformați, împreună cu simbolul Wild, se pot înlocui reciproc și pot forma linii de plată câștigătoare. Metamorfoza poate fi dureroasă, dar câștigurile pe care le veți obține merită.

The Vampires Free Spins- primești 8 rotiri gratuite cu volatilitate ridicată. Regele Vampir, Femeia Vampir Vulpe și Prințul Vampir își arată adevăratele fețe și se transformă în vampiri cu colți lungi și albi și cu o privire însetată în ochi. Nu mărimea colților, ci modul în care mușcă contează. În timpul acestei funcții, orice simbol vampir care atinge rolele are o șansă aleatorie de a deveni un simbol Wild și de a rămâne pe ecran până la sfârșitul rundei.

Pariuri și câștiguri

Poți intra în bătălia magică din slotul online Vampires vs Wolves cu doar 0,10. Pentru cei care vor să se implice cu adevărat în acest război, pariul maxim este de 50. Premiul de război pe care îl vei obține poate ajunge până la 1.000x miza ta.

 

Grafică Vampires vs Wolves

Bătălia dintre aceste creaturi nocturne are loc pe străzile unui sat liniștit din secolul al XVI-lea. Pe ambele părți ale ecranului veți putea vedea casele de lemn șubrede și strada pavată și strălucitoare, într-o noapte cețoasă. Pe role, simbolurile vampirilor au o ramă însângerată cu colți, în timp ce simbolurile vârcolacilor au o margine albastră și o lună plină pe fundal.

 

Bătălia începe atunci când apeși pentru prima dată butonul Spin. Vampirii abia așteaptă să alegi funcția Free Spin Feature și te duc la castelul lor din pădurea de lângă sat. Poți vedea de fapt calea spre ușa din față în partea dreaptă a ecranului.

 

Vârcolacii sunt fericiți să te primească în haita lor și te duc chiar în inima pădurii, unde luna poate fi văzută clar. Puteți arunca o privire la pădurea cețoasă în timpul funcției Werewolves Free Spin Feature.

 

O muzică de genul "pericolul se apropie" vă urmărește încă de pe primul ecran. Unele note mistice cu accente de clopote de biserică sunt adăugate atunci când apăsați butonul Spin.  

 

Concluzie Vampires vs Wolves

În jocul ca la aparate Vampires vs Wolves, obiectivul tău este să declanșezi funcția Free Spins Feature de cât mai multe ori înainte de răsăritul soarelui. Nu contează dacă alegi partea sângeroasă sau cea cu blană, ambele îți vor aduce câștiguri în valoare de 1.000x miza ta totală.

 

Prima rază de soare atinge pământul, iar creaturile magice încep să tremure. Regele vampir le spune oamenilor săi să se retragă la castel, în timp ce lupii își urmează prințesa în pădure. O bătălie similară are loc în fiecare lună plină, așa că ești binevenit oricând ai chef să iei parte la acest război epic - cine știe, poate vei pleca acasă cu o comoară demnă de regi!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16