1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Ultimate Hot

Ultimate Hot

1.67
( 3 recenzii )
Evaluează!
Ultimate Hot
phone shifting suggestion
Rating Total:
1.67 Stele
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
Despre Slotul Ultimate Hot

EGT au reputație bună și stabilă în producerea seriei de sloturi retro cu definiția de Hot. Acestea includ 20 Super Hot, ☞40 Super Hot, ☞ 5 Dazzling Hot, ☞ Flaming Hot și ☞ Supreme Hot. Totuși, cel mai hot joc de păcănele din seria dată este Ultimate Hot. Acesta combină simbolurile retro preferate (7, stele, pepeni, struguri și clopote) cu fructele mai exotice, care dau acestui slot o nuanță mai iute (chili, lămâi, portocale, prune - și vișinul acru). 

Descrierea slotului video Ultimate Hot

După cum am mai menționat, pictogramele simboluri ale slotului îl prezintă în mare parte fructele locale dar și exotice. Aceste elemente în slotul cu fructe vor forma combinații câștigătoare când vor ateriza aceleași simboluri consecutive pe role de la stânga la dreapta. Slotul este creat în format de 3x3 și are tradițional 10 linii de câștig. 

Slotul este optimizat pentru dispozitive mobile și poate fi jucat în mișcare. Este optimizat nu doar jocul, dar și sistemele de plată, credite, etc. 

Caracteristicile slotului video Ultimate Hot

Acțiunea palpitantă a marelui premiu și a bonusurilor începe chiar de la prima ta rotire. În timp ce fiecare simbol are plata sa, și există fructe care plătesc un minim de 800 de monede  (vișinele, lămâile, portocalele și prunele. Aceste sume pot fi dublate instantaneu cu simboluri de struguri sau clopote, sau poți lua până la 3.000 de monede pentru pepeni. Simbolul stelelor plătește până la 4.000 de monede, în timp ce 7 - de până la 6.000 de monede.

Bonusul pentru cărți jackpot poate fi, de asemenea, acordat după orice rotire. Acestea te pot extrada oricând către o sală bonus specială. Aici ți se vor oferi 12 cărți de joc cu fața în jos, dintre care vei selecta maxim 9 pentru a dezvălui o succesiune de premii. Slotul mai are și opțiunea de Gamble predicând corect dacă o carte de joc va fi neagră sau roșie.

A fost ☞ Flaming Hot, ☞ Dazzling Hot, ☞ Super Hot și ☞ Supreme Hot, dar cu premii mari și bonusuri suculente - există doar un singur slot - Ultimate Hot!

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Betano ★ Netbet ★ eFortuna Superbet Winmasters

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum Ultimate Hot cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate