1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Troll Hunters 2

Troll Hunters 2

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Troll Hunters 2
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Troll Hunters 2

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Troll Hunters 2 cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Troll Hunters 2 este un slot realizat de Play 'N Go, care reprezintă continuarea jocului Troll Hunters, de asemenea extrem de popular, pe lângă alte sloturi top de aceeași companie ☞ Legacy of DeadMission Cash  ☞ Wildhound Derby

Caracteristicile slotului Troll Hunters 2 

Slotul nu este unul cu gameplay clasic, ci prezintă o grilă de 5x5 pe care aterizează simboluri după fiecare rotire. Câștigurile sunt generate de fiecare dată când prinzi trei sau mai multe simboluri identice alipite, pe verticală sau pe orizontală. La fiecare combinație câștigătoare formată din 3 simboluri, pe grilă rămâne un simbol WILD, care înlocuiește orice simbol.

Combinațiile câștigătoare sunt eliminate de pe grilă. În plus, la fiecare câștig consecutiv ai parte și de un multiplier, care îți poate înmulți câștigul de până la trei ori.


Funcția MULTIPLIER WILDS în Troll Hunters 2

Una din funcțiile bonus ale jocului e reprezentată de apariția a unu sau două simboluri Multiplier Wilds, în mod aleator, care pe lângă faptul că înlocuiesc orice simbol, aduc și o multiplicare a eventualelor câștiguri (x1, x2 sau x3).

Pentru a declanșa această funcție trebuie să completezi un contor afișat, împărțit în trei secțiuni. O secțiune se completată în momentul în care ai parte de un câștig cu trei simboluri Troll Hunters (luptătoare viking). Poți completa și două secțiuni sau pe toate trei în același timp, dacă prinzi un câștig cu patru sau cinci simboluri cu luptătoare viking.

Când completezi toate cele trei secțiuni declanșezi funcția Multiplier Wilds, iar semnele (1 sau 2) apar pe grilă. În funcție de caracter, primești și un multiplier de până la x3.
 

Rotirile gratuite în slotul Troll Hunters 2

Adevărata funcție bonus a jocului e reprezentată însă de rotirile gratuite, pe care le declanșezi în momentul în care reușești să eliberezi toate simbolurile de pe un rând pe care apare scris textul BONUS.

După ce declanșezi rotirile gratuite, ai trei opțiuni: 9 rotiri gratuite cu multiplicator x1, 7 rotiri gratuite cu multiplicator x2 și 5 rotiri gratuite cu multiplicator x3.

Pare greu de ales între cele trei variante, dar recomandăm calea de mijloc, astfel încât să ai parte de suficiente rotiri gratuite, dar și de un multiplicator (x2) care își poate aduce câștiguri interesante.

Odată ce ai ales, încep rotirile gratuite unde ai posibilitatea să declanșezi o nouă funcție specială: WIN SPIN.

Dacă reușești să completezi cele trei secțiuni ale contorului afișat pe ecran, declanșezi funcția specială, iar pe ecran e plasat un simbol multiplier wild 2x2, plasat aleator pe grilă înainte de fiecare rotire cu câștig garantat.

În plus, ai parte și de un contor cu cinci secțiuni pe care dacă reușești să le completezi declanșezi din nou funcția WIN SPIN.

De asemenea, de fiecare dată când reușești să "cureți" toate simbolurile de pe grilă vei primi instant un câștig egal cu de 500 de ori suma mizată. Evident, acest lucru se va întâmpla extrem de rar. Află aici la ce trebuie să atragi atenția cand joci pe mize. Vezi avantajele jocului pe mize maxime!

Slotul Troll Hunters 2 este un joc cu volatilitate mare, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazurile sloturilor Play 'N Go. Poate părea dificil să declanșezi funcția free spins, dar acolo dacă prinzi și bonusul WIN SPIN poți avea de un câștig grandios, de 1000 sau 2000 de ori suma mizată. Alte bonusuri disponibile la sloturi video asemănătoare le poți găsi în acest articol detaliat. 


Troll Hunters 2 - jocuri păcănele gratis cu PariuriX

PariuriX oferă posibilitatea de a testa majoritatea jocurilor prezentate într-un mod gratuit, dând click pe fereasta iFrame din partea de sus a paginii. De asemenea, poți juca Troll Hunters 2 oricând pe bani reali la ★★★Vlad Cazino★★★ cu un super bonus de bun venit!

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Troll Hunters 2 cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15