1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Triple Tigers

Triple Tigers

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Triple Tigers
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
97.52%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.01
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  3
 • %
  Payout
  97.52%
Despre Slotul Triple Tigers

Alătură-te echipei de tigri în acest joc video de păcănele 3×3, care îți poate oferi un câștig considerabil cu o singură linie de plată. Ai ochi de tigru, ești pregătit să înfrunți pericolele din Savana.

 

Trei tigri s-au așezat la masă și au vorbit despre realizarea unui joc de păcănele. După câteva ore de răcnete, au căzut de acord asupra acestui slot extrem de premiant.

 

Joacă acum acest slot video în Favbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Triple Tigers

Cei trei tigri s-au plictisit să vâneze căprioare și să joace Mahjong cu familia lor în fiecare seară, așa că au venit cu o idee grozavă: crearea jocului de păcănele Triple Tigers. Pentru că sunt tripleți, nu-i așa că e drăguț?

 

Tigrii au abilități diferite, așa că fiecare dintre ei a făcut o anumită parte a jocului. Tigrul Verde iubește jocurile de păcănele, prin urmare el va fi Testerul. Tigrul Galben este cel mai inteligent, așa că el va face calculele matematice din spatele jocului - Creierul. În cele din urmă, Tigrul Purpuriu este cel creativ, așa că el va proiecta întregul slot - Designerul.

 

După ce termină de construit slotul, tripleții au promis că te vor invita să îl joci. Sperăm să vă placă căldura, pentru că sunteți pe cale să plecați într-o călătorie în Savannah.

 

Cum se joacă Triple Tigers

Acesta este un slot cu trei role, cu trei rânduri și doar o singură linie de plată puternică și neînfricată. Această linie de plată, și numai această linie de plată, vă poate acorda de 500 de ori pariul dvs.

 

Tigrul Galben este cel mai serios și mai logic, așa că el a stabilit volatilitatea și valoarea randamentului pentru jucător. Prin urmare, volatilitatea acestui joc este mare, iar valoarea RTP este stabilită la 97,52%.

 

Tigrii Galben și Violet au lucrat împreună la aceste simboluri cu premii mari:

 

 • Tigrul galben - Plătește de 500x pariul tău dacă prinzi 3 pe linia de plată.
 • Purple Tiger - Plătește 300X pariul tău dacă prinzi 3 pe linia de plată
 • Green Tiger - Plătește de 200x pariul tău dacă prinzi 3 simboluri pe linia de plată
 • Lucky 8 - Plătește 200x pariul tău dacă prinzi 3 pe linia de plată
 • Golden Paw - Plătește 200x pariul tău dacă prinzi 3 pe linia de plată
 • Three BAR - Plătește de 200x pariul tău dacă prinzi 3 pe linia de plată
 • Two BAR - Plătește 200x pariul tău dacă prinzi 3 pe linia de plată
 • One BAR - Plătește 200x pariul tău dacă prinzi 3 pe linia de plată
 • Orice simbol BAR - Plătește de 10x pariul tău dacă prinzi 3 pe linia de plată

 

Cum să câștigi în Triple Tigers

Mecanismul acestui slot este destul de simplu (dar nu mai simplu): trebuie să prinzi 3 simboluri de același fel pentru a declanșa un anumit premiu. Principalul tău scop în Triple Tigers ar trebui să fie acela de a ateriza 3 simboluri Tigru Galben pe ecran și de a pune labele pe cea mai mare comoară a tigrilor.

 

Pariuri și câștiguri Triple Tigers

Cei trei tigri sunt băieți de treabă, așa că au fost de acord să nu stabilească niveluri de pariere foarte mari. Fratele galben a decis că cel mai mic pariu te va costa doar 0,01, în timp ce cel mai mult pe care poți paria este de 5.

 

Jocul îți oferă posibilitatea de a modifica setările de pariere după cum dorești, folosind cele două butoane (+) și (-). Din meniul care apare, puteți seta monedele pe linie de la 1 la 10 și valoarea monedei de la 0,01 la 0,50.

 

Grafică Triple Tigers

The Purple Tiger este cel mai creativ. Îi place să deseneze cu labele în noroi, creând niște schițe destul de interesante. S-a gândit să se înscrie la un curs de design, dar nu și-a făcut niciodată curaj să o facă. Cine știe, poate că, după ce va crea acest joc de păcănele, va avea încredere să învețe designul în mod profesionist.

 

Ca un proiect personal, Purple Tiger a proiectat grafica acestui joc video de păcănele. Rolele sunt așezate pe un fundal roșu cu un model de flori de lotus. În partea stângă a ecranului, puteți vedea tabelul de plăți care are un cadru de răzuire. Aceasta este atingerea personală a Tigrilor. Pe ambele părți ale logo-ului se află doi tigri. "Vedeți, se pare că tigrii se furișează în jurul logo-ului, pregătindu-se să îl atace", spune Tigrul Purpuriu privind cu mândrie la creația sa.

 

Apasă butonul "Spin" și o muzică veselă, de inspirație asiatică, îți umple urechile. Se pot distinge, de fapt, accentele Erhu și Guzheng. Trebuie să recunoști, Tigrul Mov se pricepe la muzică.

 

Concluzie Triple Tigers

Triple Tigers este un joc de păcănele online care îți poate oferi un premiu în valoare de 500x miza ta dacă prinzi trei Tigri Galbeni pe linia de plată. Apreciați munca tuturor tigrilor și aveți încredere că nu vă vor dezamăgi.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16