1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Triple Jokers

Triple Jokers

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Triple Jokers
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.47%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  50
 • Min Bet
  0.05
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
  96.47%
Despre Slotul Triple Jokers

Vânează Wilds în Triple Jokers, jocul video 3×3, cu 5 linii. Toate simbolurile sunt suprapuse, iar atunci când nimerești 3 jokeri pe o rolă, faci respin până când câștigi!

 

Joacă un slot super-volant, unul în care Jokerii sunt personajele principale și în care simbolurile Lucky 7 sau clopotul nu par deloc deplasate.

 

Joacă acum acest slot video în Excelbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Triple Jokers

Se pare că tocmai ai aterizat în Las Vegas (Baby) și te îndrepți spre cel mai apropiat cazinou pentru a încerca un adevărat aparat de păcănele cu metal și șuruburi. Clădirile din jur sunt înalte, impunătoare, iar luminile colorate îți dau un aer de petrecere toată ziua și toată noaptea. Vegasul este întotdeauna răspunsul, indiferent de întrebare.

 

Jocul de păcănele Triple Jokers este un joc cu 5 linii de plată, jucat pe o configurație de 3×3 role, cu o volatilitate ridicată care îți lasă impresia că te afli într-o casă de pariuri fizică, așa că pregătește-te să câștigi enorm.

 

Cum se joacă Triple Jokers

Triple Jokers este un joc de sloturi video cu 3×3, cu 5 linii de plată, care te poate premia cu 1000x pariul tău inițial. Volatilitatea jocului este ridicată, în timp ce RTP-ul are o valoare de 96,47%.

 

Triple Jokers are câteva simboluri stivuite strălucitoare care te vor ajuta în căutarea bogăției, a averii și a faimei:

 

 • Joker - Plătește de 20x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată.
 • Lucky 7s - Plătește de 15x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • Clopoței - Plătește de 10x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • BAR Logo - Plătește 6x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • Spade - Plătește de 4 ori pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • Heart - Plătește 2.4x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • Club - Plătește 1,60x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • Diamant - Plătiți 0.80x pariul dvs. dacă obțineți 3 pe o linie de plată

 

Cum să câștigi în Triple Jokers

Jocurile de acest tip nu au, de obicei, o listă extinsă de caracteristici, iar Triple Jokers nu face excepție. Oferă jucătorilor experiența de joc pe care o caută, păstrând lucrurile simple.

 

Funcția Respin 

 

Puteți declanșa această funcție dacă nimeriți una sau două stive verticale ale simbolului Joker. Simbolurile Joker se transformă în simboluri Wild și se blochează pe poziție în timp ce rolele rămase se învârt din nou până când apare o combinație câștigătoare. Aterizați o altă stivă de jokeri zâmbitori și funcția se redeclanșează.

 

Pariuri și câștiguri Triple Jokers

Meniul de pariuri poate fi deschis dacă faceți clic pe butoanele (+) și (-) de pe ambele părți ale celui de "Spin". Ai la dispoziție 5 linii de plată active pentru care pariurile variază între 0,01 și 5. Astfel, dacă setezi valoarea maximă a fisei (1,00 €) și valoarea maximă a fisei pe linie (10), obții un pariu total maxim de 50. Pariul total minim pe care îl poți plasa este de 0,05. Există câte ceva pentru toată lumea.

 

Grafică Triple Jokers  

Rolele sunt amplasate pe un fundal luminos, violet, cu lumini mici, rotunde și strălucitoare, care vă pot aminti de luminile spectaculoase din Las Vegas. Tabelul de plăți se află în partea stângă a ecranului, permițându-vă astfel să știți cât puteți câștiga la fiecare rotire. Muzica de "slot machine adevărat" adaugă nota finală acestui peisaj strălucitor inspirat de Las Vegas.

 

Concluzie Triple Jokers

Triple Jokers ne prezintă cele mai importante aspecte ale Las Vegasului pe un singur ecran: lumini strălucitoare și posibilitatea de a-ți schimba viața. Scopul tău în acest joc este să nimerești funcția Respin cât de des poți și să pleci acasă cu câștiguri substanțiale.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16