1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Tree of Riches

Tree of Riches

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Tree of Riches
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  200
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
Despre Slotul Tree of Riches

Îngrămădește pungile cu bani în Tree of Riches, jocul ca la aparate video 3×1. Simbolurile Wild declanșează funcția Respin until You Win Feature, iar când aceasta apare, îți multiplică câștigurile de până la 10x. Acesta ar putea fi cel mai bun copac din lume.

 

Pregătește-te pentru un joc videoslot cu tematică asiatică, care nu glumește când vine vorba de premiile tale. Cu monede de aur în toate locurile potrivite, acest joc vă va topi inima cu siguranță.

 

Joacă acum acest slot video în Betfair Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Tree of Riches

Îți amintești cât de grijuliu și atent era domnul Miyagi cu copacul său Bonsai? El și-a bazat filosofia de viață pe acel copac. Acesta este genul de afecțiune pe care ar trebui să o arăți copacilor noștri Bonsai, deoarece poate declanșa cel mai mare jackpot al acestui slot, de până la 288 de ori miza ta.

 

Simbolurile luminoase de saci cu bani îți oferă posibilitatea de a câștiga până la 28x, 58x sau 88x pariul tău dacă prinzi trei dintre ele pe ecran. Fii atent la toate simbolurile, deoarece îți pot aduce o mică comoară de aur.

 

Cum se joacă Tree of Riches

Tree of Riches este un joc de păcănele cu 3 role și 1 linie de joc, cu doar 1 linie de plată, care te poate premia de 2.880 de ori pariul tău.

 

Acesta este un joc cu volatilitate ridicată, cu o valoare de revenire a jucătorului de 96,45% - pentru că un jucător câștigător este un jucător fericit, iar un jucător care pierde este doar un jucător care nu a câștigat încă.

 

Tree of Riches funcționează cu câteva simboluri, dar suficient de puternice pentru a schimba destine:

 

 • Green Bag of Money - Plătește 28x pariul pentru 3 pe linia de plată.
 • Purple Bag of Money - Plătește 58x pariul tău pentru 3 pe linia de plată
 • Red Bag of Money - Plătește 88x pariul tău pentru 3 pe linia de plată
 • Trio de bani - Plătește de 5 ori pariul tău dacă oricare dintre sacii de bani verzi, roșii și mov aterizează pe linia de plată
 • Cel mai valoros simbol este simbolul Wild. Acesta arată ca un copac de aur cu monede în loc de frunze și poate înlocui toate simbolurile. Dacă 1, 2 sau 3 simboluri Copac Auriu ajung pe role, ești pe cale să primești un câștig uriaș de până la 288x miza ta.

 

Cum să câștigi în Tree of Riches

Acest slot cu variație mare te poate răsplăti cu o super funcție care va face ca ecranul tău să devină complet acoperit de monede de aur.

 

Funcțiile Câștig multiplu și Respin 

 

Această caracteristică poate fi declanșată atunci când simbolul Wild apare pe ecran. Există 3 scenarii câștigătoare:

 

 • Un simbol copac auriu aterizează pe ecran (Funcția Câștig Multiplu) - atunci când un simbol Wild face parte dintr-o combinație câștigătoare, există o șansă ca câștigul tău să fie supus unui multiplicator aleatoriu de 5x, 8x sau 10x;
 • Două simboluri Golden Tree aterizează pe ecran (The Respin Feature) - atunci când două simboluri Wild apar pe role în combinație cu o poziție goală, poziția goală se va roti din nou până când se obține un câștig;
 • Simbolurile Copacului de Aur aterizează pe ecran (Ura, câștig de Jackpot!) - acesta este cel mai bun scenariu, pentru că vă poate acorda 288x pariul dumneavoastră!  Acum, asta este ceea ce numim înflorire ca un copac de golf verde.
 • Pariuri și câștiguri
 • Acest joc de păcănele online permite pariuri oriunde între 0,01 și 50. Activați unul dintre cele trei scenarii câștigătoare și câștigați o avere în valoare de 2.880 de ori miza dvs. care vă va transforma în Arborele nostru de bogăție.

 

Grafică Tree of Riches

Primul ecran afișează rolele într-un cadru auriu și un copac Bonsai legănat, împodobit cu monede de aur, care se scaldă în soarele strălucitor. Tabela de plăți se află pe același ecran și arată toate combinațiile câștigătoare. Fundalul arată ca o catifea roșie, cu un model de valuri în stil asiatic în fundal. Dacă nimerești o combinație câștigătoare, sacii cu bani vor începe să sară în sus și în jos, vărsând monede de aur peste tot.  

 

Jocul este amplasat pe o piesă muzicală frumoasă și liniștitoare care completează peisajul oriental. Atunci când apeși butonul de rotire, un sunet festiv de banjo îți umple urechile. Muzica îmbogățește cu adevărat viața cuiva (și jocul). 

 

Aterizează Multiplier Win și Arborele Bonsai din partea de sus a ecranului scutură câteva monede pe ecran și o muzică cu tematică asiatică începe în timp ce jocul îți numără câștigurile.

 

Concluzie Tree of Riches

Dacă vă plac câștigurile substanțiale și nu vă deranjează monedele aurii care zboară în jur, acesta este jocul potrivit pentru dumneavoastră! Cu câștiguri posibile de 2.880x pariul tău, Tree of Riches îți poate aduce toate comorile pe care ți le dorești! Ține minte doar cuvintele domnului Miyagi: "Omul care câștigă la jocul ca la aparate Tree of Riches, realizează orice".

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16