1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Treasure Island

Treasure Island

1.67
( 3 recenzii )
Evaluează!
Treasure Island
phone shifting suggestion
Rating Total:
1.67 Stele
%
Procentaj de Payout:
97%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  2.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  97%
Despre Slotul Treasure Island

Treasure Island este un video slot care conține 5 role și are 40 linii de plată, oferită de compania Quickspin. După cum se reflectă și în nume, acest slot este inspirat de pirați și de insulele din Pacific. Jocul are grafice de top și vine cu o mulțime de funcții bonus. Cu un aspect care se aseamănă mai mult cu o caricatură, slotul reflectă un fundalul de insulă tropicală. Există și opțiunea de a oferi runde gratuite pînă iei decizia de a vizita cazinourile reale pentru a juca cu bani reali. Bonusurile oferite includ Stacked Wild Treasure, Pirate Attack, Busole Scattered, cât și Island Hop și Bonus Hunt. Jocul e deschis pentru orice buget și este în sine un slot distractiv. 

Alte 2 sloturi video de Quickspin, populare în România sunt ☞ Crystal QueenBig Bad Wolf

Povestea jocului Treasure Island

Jocul presupune o aventură cu diferite referințe la Insula Comorilor. Aici se oferă premii pentru completarea echipajului, inclusiv cu Jack Hawkins și Long John Silver, și o frumoasă femeie pirat printre ei. 

Intrați în joc pe faimoasa navă a insulei comorilor „Hispaniola”, exact când se apropie de Insula Comorilor. Este treaba ta să completezi echipajul, dar ai grijă să nu fii ucis pentru rezervele tale de aur. Membrii echipajului pot fi obșinuși cu până la 75 de monede pentru bucătar și frumoasă doamnă pirat, cu o sută de monede pentru căpitanul Flint și Long John Silver și până la 150 de monede pentru găsirea lui Jack Hawkins.

Vezi și 10 statistici și informații pe care nu le știai despre păcănele online

Caracteristicile slotului video Treasure Island

Bonusurile jocului sunt acele momente care stabilesc cu adevărat cursa pulsului în această aventură epică. Bestiile sălbatice au puterea înlocui toate celelalte simboluri în orice moment pentru a crea linii câștigătoare, în timp ce 3 compași - simbolul scatter - vor declanșa un bonus de selecție. Alegeți unul dintre simboluri pentru a dezvălui un câștig de monedă, rotiri gratuite sau Bonusul Vânătorilor de Comori.

Bonusul Vânătorilor de Comori vă oferă unul dintre cele 5 "X's" de pe hartă care pot fi săpate și ascund un coș de comori care are un premiu potențial mare.

Există, de asemenea, Insula Bonus care dezvăluie o varietate de câștiguri de monede, rotiri gratuite, bestii și explozii. Jim Hawkins, Captain Flint și Long John Silver se vor transforma în Extra Wilds, în timp ce Super Wilds pot fi adăugate în bestii - toate având drept scop să vă acorde premii și mai mari și mai bune.

Alte bonusuri disponibile la sloturi video asemănătoare le poți găsi în acest articol detaliat. 

Înainte de a te îmbarca pe una dintre aceste nave, ar trebui să îți ajustezi nivelul de pariere. Făcând clic pe butonul „Pariu total” poți seta denumirea monedelor care variază de la 0,50 la 100. Dacă faci clic pe „Autoplay”, vei seta tambururile să se rotească automat fără întrerupere pentru un număr ales de ori. Chiar deasupra butonului de redare automată, vei vedea butonul „Spin” care va pune tambururile în mișcare.

În slotul real, ți se va cere să alegi o combinație de pariuri pe linie care să se potrivească preferințelor personale. Cu o tematică epică, o mulțime de plăți și o multitudine de jocuri bonus grozave de jucat - este cu siguranță momentul să pui pe ochiul și să jefuiești Insula comorilor!

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★★ Unibet ★★ Vlad Cazino ★★

Unibet Casino
L1160657W000330
Joacă acum Treasure Island cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate