1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Timber Stacks

Timber Stacks

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Timber Stacks
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
94.05%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  300
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  100000
 • %
  Payout
  94.05%
Despre Slotul Timber Stacks

Este o zi minunată pe rolele celui mai recent joc de păcănele Pragmatic, cu lupi, urși și bufnițe care aterizează pe o configurație de role în continuă schimbare până la un format 10×5. Simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate de pe ecran cu fiecare cădere, noile simboluri având posibilitatea de a cădea și de a extinde rolele cu un rând suplimentar. Free Spins pot fi declanșate cu cel puțin patru Scatters, cu o grilă care crește ca în jocul de bază și două opțiuni de pariu care te vor ajuta să activezi mai repede bonusul.

 

Joacă acum acest slot video în 888Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Timber Stacks

Animalele sălbatice fac parte din cel mai recent slot Pragmatic, plătind până la 10x pe măsură ce aterizează pe o grilă în continuă schimbare, care poate crește la întâmplare la fiecare rotire câștigătoare. Veți găsi simboluri similare din alte sloturi Pragmatic de succes, cum ar fi Wolf Gold demo și Buffalo King demo. Cu toate acestea, niciuna dintre versiunile mai vechi de sloturi nu vine cu o grilă care poate crește la orice rotire aleatorie, cu o rolă aleasă să cadă și simbolurile care se dispersează diferit în funcție de rola selectată.

 

Cum se joacă Timber Stacks

Simbolurile plătesc pe un mecanism de modalități de câștig care acordă câștiguri pentru combinații câștigătoare formate de la stânga la dreapta pe rolele adiacente. Formatul maxim pe care îl poate lua grila este de 10×5, ceea ce deblochează până la 10.000 de moduri de câștig.

 

 • Wolf - Plătește 12x pariul pentru 5 pe ecran
 • Urs - Plătește 4x pariul pentru 5 pe ecran
 • Bufniță - Plătește 2x pariul pentru 5 pe ecran
 • Puma - Plătește de 1,5 ori pariul pentru 5 pe ecran
 • Pește - Plătește de 1,5 ori pariul pentru 5 pe ecran
 • Simbolul A - Plătește 1 x pariul pentru 5 pe ecran
 • Simbolul K - Plătește 1x pariul pentru 5 pe ecran
 • Simbolul Q - Plătește 0,8x pariul pentru 5 pe ecran
 • Simbolul J - Plătește 0,8x pariul pentru 5 pe ecran
 • Simbolul 10 - Plătește 0,8x pariul pentru 5 pe ecran
 • Simbolul Wild - poate înlocui orice alt simbol într-o combinație câștigătoare, cu excepția Scatter-ului, și aterizează pe rolele 2, 3 și 4.

 

Simbolul Scatter - lovește pe toate rolele și poate declanșa Free Spins.

 

Cum se câștigă în Timber Stacks

Funcția Tumble Feature - Adesea întâlnită în sloturile gratuite Pragmatic Play, superputerea acestei funcții este de a elimina simbolurile câștigătoare din vedere, creând astfel spațiu pentru ca altele noi să aterizeze. În acest fel, toate simbolurile câștigătoare sunt eliminate după o combinație câștigătoare, ceea ce face ca cele rămase să cadă în partea de jos a ecranului. Simbolurile noi încep să cadă din partea de sus a ecranului, umplând celulele goale. O sesiune de rostogolire se oprește atunci când nu mai există niciun câștig pe role.

 

Creșterea dimensiunii grilei - Se mai poate întâmpla ceva atunci când există mai multe combinații câștigătoare pe ecran - există o șansă aleatorie ca grila să crească în dimensiune. Odată ce funcția Increasing Grid Size este declanșată, un rând suplimentar va fi adăugat în partea de jos a ecranului, ceea ce face ca o rolă aleatorie să cadă în partea de jos. Dacă este aleasă rola 1 sau 2, toate simbolurile prezente pe aceasta cad spre dreapta pentru a umple celulele goale din partea de jos a ecranului. După ce rândul suplimentar este plin, noi simboluri cad pentru a completa rola. Dacă este selectată cea de-a treia rolă, simbolurile pot cădea aleatoriu în dreapta sau în stânga, umplând rândul nou adăugat. Apoi, se adaugă noi simboluri, întregind din nou tamburul. În cele din urmă, dacă este aleasă rola 4 sau 5, simbolurile de pe acestea cad spre stânga, umplând rândul suplimentar. Noi simboluri vor cădea apoi pentru a umple rola înapoi la formatul său normal. După ce toate rostogolirile dintr-o rotire se termină, grila capătă aspectul său standard de 5×5.

 

Free Spins - Patru sau cinci Scatters pot declanșa Free Spins, deblocând opt sau zece jocuri gratuite. Grila poate crește în dimensiune la fel ca în jocul de bază.

 

Opțiunea Buy Free Spins - Free Spins poate fi declanșată instantaneu pentru 120x pariul total curent. Runda este activată cu patru sau cinci simboluri Scatter.

 

Ante Bet - Jocul de păcănele Timber Stacks are două moduri de pariere care pot fi schimbate de către jucător:

 

Bet multiplier 20x - declanșează un joc normal;

Bet multiplier 25x - crește șansele ca Free Spins să se declanșeze în mod natural cu mai multe Scatters pe role.

 

Pariuri și câștiguri Timber Stacks

Pariurile încep destul de jos în acest slot Pragmatic, de la 0,20, cu valori mai mari care ajung chiar și la 300 pe rotire. RTP-ul rămâne în intervalul RTP ridicat, situându-se la 94,05%. Volatilitatea este ridicată, câștigurile mari fiind posibile în perioade scurte.

 

Grafică Timber Stacks

Grafica este cu adevărat remarcabilă, fiecare detaliu rămânând în cadrul temei, de la fundalul uimitor până la rolele în formă de lemn. Jucăm de pe o pajiște însorită, cu margarete frumoase împrăștiate în jur și copaci în depărtare. Coloana sonoră are ceva occidental în ea, potrivit pentru o drumeție sau o plimbare prin pădure. Știți voi - aer curat, briză rece, raze de soare în păr.

 

Concluzie Timber Stacks

Slotul Timber Stacks aduce un nou tip de funcție în universul Pragmatic slots. Am văzut tumbe și powernudges în multe lansări de sloturi Pragmatic, în special în cele mai recente, dar rolele care cad pentru a umple o rolă suplimentară în partea de jos, asta este ceva ce nu am mai văzut până acum la acest furnizor. Funcția de grilă în creștere dă într-adevăr o nouă dimensiune tumbles, permițându-vă să creșteți numărul de moduri potențiale de a câștiga cu fiecare rolă care cade. Joacă demo-ul Timber Stacked aici în recenzia noastră despre slotul Timber Stacked pentru a te familiariza cu gameplay-ul său captivant.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16