1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Three Star Fortune

Three Star Fortune

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Three Star Fortune
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.27%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.27%
Despre Slotul Three Star Fortune

Întâlnește-i pe cei trei zei ai bogăției în Three Stars Fortune, slotul video 5×3 cu un câștig maxim de până la 500x miza ta. Toate simbolurile Wild se extind pentru câștiguri uriașe și 1 Free Respin! Bucură-te de priveliștea hipnotizantă și fie ca puternicii Zei să fie de partea ta!

 

Joacă acum acest slot video în Winner Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Three Star Fortune

Cei Trei Înțelepți din China au o după-amiază minunată în castelul lor impresionant din nori. Fu, Zeul Norocului și al Fericirii stă la o masă mică, din lemn, adăugând ultimele retușuri la petiția sa și mângâindu-și liliecii. Shou, Zeul Sănătății și al Vieții îndelungate, se plimbă prin grădină, culegând piersici și zâmbind la natura uimitoare care îl înconjoară. Lu, ultimul și cel mai puternic zeu, îi supraveghează pe ceilalți doi zei, asigurându-se că totul este în ordine. El este Zeul Prosperității și este adesea reprezentat în haine mandarin și ținând în mână Ru Yi, sceptrul puterii și autorității. Nimic nu poate merge prost sub supravegherea sa.

 

Dacă există un joc care îți poate aduce câștiguri masive, acesta este cu siguranță slotul The Three Star Fortune de la Pragmatic Play. Construit cu binecuvântarea celor trei zei, acest slot îți poate crește câștigurile cu până la 500x miza ta. Cu o volatilitate super-înaltă (5/5 pe contorul Pragmatic Play) și un RTP de 96,27%, acest slot cu tematică asiatică te duce sus în cer, în Grădina Zeilor Norocului.

 

Cum se joacă Three Star Fortune

Three Star Fortune se joacă pe un layout de grilă 5×3 și te poate premia cu până la 500x pariul tău. Toți cei trei zei au decis ca simbolurile să plătească de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, pentru a vă maximiza câștigurile. Slotul are, de asemenea, 10 linii de plată fixe și un RTP de 96,27%. După cum puteți vedea, Zeii au avut grijă de setările câștigătoare pentru acest slot.

 

După ce au dezbătut ce simboluri ar trebui să includă în slotul lor, cei Trei Zei ai Norocului au decis asupra a 10 simboluri extrem de premiante:

 

 • Sceptrul puterii și autorității - Plătește 25x pariul tău dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată.
 • Peach - Plătește de 12x pariul tău dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Petition - Plătește 6x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Blue Potion - Plătește de 5 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Personaj asiatic violet - Plătește de 4 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Personaj asiatic albastru - Plătește de 2,5 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Personaj asiatic roșu - Plătește de 2,5 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cei trei Zei ai Norocului reprezintă simbolurile Wild și le pot înlocui pe toate celelalte. Fiecare a ales o rolă de mijloc pe care să aterizeze: simbolul Lu lovește pe rola 2, simbolul Fu aterizează pe rola 3 și simbolul Shou aterizează pe rola 4. Cei trei zei ai bogăției lucrează ca o echipă, așa că oricare dintre simbolurile Wild poate declanșa funcția Respin Wild.

 

Cum se câștigă în Three Star Fortune

Pentru a obține cel mai mare câștig în slotul Three Star Fortune, tot ce trebuie să faci este să lovești unul dintre zeii de pe ecran. Acest lucru va declanșa Respins Feature (și îl va face pe respectivul zeu extrem de fericit).

 

Funcția Respin Wild

 

Aterizează un simbol Wild pe ecran și activează Respin Wild Feature. Atunci când simbolurile Fu, Lu sau Shou apar pe ecran, acestea se extind acoperind întreaga rolă. După ce toate combinațiile câștigătoare sunt plătite, simbolurile Wild rămân pe ecran și urmează un Free Respin. Loviți un alt simbol Wild în timpul Free Respin și urmăriți cum se extinde și vă premiază cu un nou Free Respin.

 

Funcția se încheie atunci când niciun alt simbol Wild nu mai ajunge pe role. Jocul plătește câștigul total la finalul ciclului Respins.

 

Pariuri și câștiguri Three Star Fortune

Biletul pentru a intra în Garden of Fortune variază între 0,10 și 100 pe rotire. Fiecare zeu are o putere specială și este gata să o folosească în avantajul tău. Te poți gândi la ei ca la Zeii Puteri ai Norocului, folosindu-și darurile pentru a-ți proteja și multiplica câștigurile.

 

Grafică Three Star Fortune

Rolele sunt așezate pe un fundal hipnotizant, cu cascade care coboară ușor din munții stâncoși pe ambele părți ale ecranului și un castel magnific în partea stângă. Grădina Norocului a fost creată de cei Trei Zei din nori, de unde pot veghea asupra jucătorilor din întreaga lume.

 

Declanșează funcția Respins Wild Feature și zeii apar pe ecran, zâmbind de la o ureche la alta. Sunt atât de încântați să te răsplătească cu cel mai mare multiplicator!

 

Concluzie Three Star Fortune

Trucul în slotul Three Star Fortune este să deblochezi Respins Feature și să prinzi cât mai multe simboluri Wild. Fu, Lu și Shou vor ca tu să pleci acasă cu câștiguri uriașe de până la 500x pariul tău. Încearcă acest slot fantastic și cei Trei Zei ai Fortunei nu te vor dezamăgi.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16