1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. The Red Queen

The Red Queen

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
The Red Queen
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.06%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.06%
Despre Slotul The Red Queen

Acest joc de păcănele online vine cu 46 656 de moduri de câștig în care jucătorii o pot combina pe regină și pe prietenii ei pentru câștiguri de până la 5000x în jocurile de bază și în cele cu rotiri gratuite! Rolele sunt încadrate în lemn, cu flori și viță de vie care se strecoară pe laterale, unde o ușă roșie magică își ocupă locul ca a 6-a rolă pe care o poți debloca dacă Regina te consideră demn de câștiguri spectaculoase! Din fericire, regina roșie din acest slot este într-o dispoziție bună, așa că ar trebui să vedeți câștigurile impresionante pe care le are de oferit, cu un simplu click pe butonul de rotire!

 

Joacă acum acest slot video în Winbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul The Red Queen

"Învârte-mă!", spune slotul cu tematică după un basm popular, în care o regină malefică domnește cu înverșunare peste creaturile sale magice din acest tărâm eteric al ciupercilor! Regina a fost însă la niște cursuri de management al furiei de atunci și este gata să întoarcă o nouă pagină - începând cu oferirea unui gameplay captivant cu Pragmatic Games în această ultimă versiune, care îți va aminti puțin de slotul demo Queenie! Haideți să coborâm în gaura iepurelui cu toate detaliile de care veți avea nevoie, cu ajutorul Reginei Roșii, desigur! 

 

Cum se joacă The Red Queen

Jocul de păcănele The Red Queen se desfășoară pe un slot video cu 5 role în jocul de bază și se schimbă la 6 odată ce este deblocată rola specială. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, iar combinațiile câștigătoare vor începe de pe cea mai din stânga rolă.  

 

 • The Red Queen - Plătește de 5 ori pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Iepurele alb - Plătește 3,75x pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Chesire Cat - Plătește de 3 ori pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Pălărierul Nebun - Plătește 2x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Tea Drinking Rabbit - Plătește 1,5x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul A - Plătește 1,25x pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul K - Plătește 1,25x pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Q - Plătește 1x pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul J - Plătește 1x pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul 10 - Plătește de 0,5 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Wild - Apare pe toate rolele 2, 3, 4 sau 5 și poate avea la întâmplare un multiplicator sau 2x sau 4x.

 

Simbol Misterios - După fiecare rotire, simbolul Misterios se va transforma în unul, două sau patru simboluri plătitoare identice, la întâmplare. 

 

Simbol bonus - Tronul reginei roșii - Apare pe rolele 2, 3, 4 sau 6 în timpul jocului de bază. Prindeți 3 sau 4 dintre acestea pentru a declanșa runda Free Spins. 

 

Cum se câștigă în The Red Queen

Free Spins - Mergeți în camera tronului și prindeți 3 sau 4 simboluri Bonus pe role pentru a declanșa runda Free Spins. Înainte ca runda să înceapă, regina a ordonat să fie folosit un ceas magic care va dezvălui numărul de Free Spins pe care îl veți primi - cu acul orei oprindu-se pe un număr care va fi adăugat la numărul total de Free Spins. Dacă acul se oprește într-o zonă verde, regina grațioasă a ordonat ca acesta să fie învârtit încă o dată, iar odată ce se oprește pe o zonă albă, runda va începe. 

 

Dacă ai declanșat runda cu 3 simboluri Bonus, zona verde va fi de la ora 1 la ora 4, iar dacă ai declanșat-o cu 4 simboluri Bonus, zona verde va fi de la ora 1 la ora 6. În timpul acestei runde, rola a 6-a este întotdeauna activă și conține simboluri plătitoare normale. În partea de sus a rolelor se află un rând suplimentar care prezintă doar 4 soldați prezenți, iar la fiecare rotire soldații pot prezenta modificatori la întâmplare, după cum urmează: 

 

 • +Ways - Acest lucru garantează că simbolurile se vor împărți în 2 sau 4 care vor ateriza aleatoriu pe rola de sub ea. 
 • +Wild - Acest lucru va garanta că un simbol Wild cu un multiplicator de 2x, 3x sau 5x aterizează pe rola de sub el. 
 • +1 Spin - Se va acorda încă o Free Spin. 
 • Extra Reel - În jocul de bază, o a 6-a rolă este întotdeauna prezentă, dar rămâne blocată. Ori de câte ori 2 sau 3 simboluri Bonus aterizează pe ecran, această rolă specială se va debloca și va învârti Simboluri Bonus, Simboluri Regină și blank-uri. Dacă un simbol Bonus aterizează pe cea de-a 6-a rolă, se declanșează funcția Free Spins. Dacă simbolul Queen apare pe cea de-a șasea rolă, se declanșează funcția Queen Respin, în care simbolurile Bonus care au nimerit în rotirea jocului de bază se vor transforma în simboluri Wild cu un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x sau 5x - și vor rămâne pe ecran pentru următoarea respin. Wild-urile se vor aplica tuturor combinațiilor câștigătoare care se formează după respin, iar dacă mai multe Wild-uri fac parte din aceleași combinații câștigătoare, multiplicatorii lor se vor multiplica reciproc! 

 

Pariuri și câștiguri The Red Queen

Întâlnește-o pe regină în sala tronului ei regal cu un pariu minim de doar 0,20 și cu șansa de a-l crește până la 100 pentru acele câștiguri impresionante pe care le oferă acest slot! RTP-ul teoretic al acestui slot este stabilit la 96,06%, iar premiul maxim la 5000x atât în jocul de bază, cât și în cel cu rotiri gratuite. Dacă totalul rundei Free Spins ajunge la 5000x, runda se va încheia imediat, câștigul tău va fi acordat, iar toate Free Spins sau Funcțiile rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică The Red Queen

Acest slot uimitor vine cu o grafică desprinsă dintr-o lume magică, în care ciupercile luminiscente se aliniază pe străzile Regatului. Pentru a o onora pe măreața regină, cel mai bun tâmplar din tot ținutul a sculptat rolele din cel mai scump lemn, cu verdeață magică ce urcă pe laturi în acest tărâm al minunilor intrigant. Având ca temă un basm popular, precum slotul demonstrativ Jasmine Dreams Demo, acest joc vine plin de fețe familiare pe role, cum ar fi pisica Cheshire rânjind, un Pălărier Nebun care își bea ceaiul și un iepure care este mereu pe fugă, care credem că este asistentul personal al Reginei, asigurându-se că toate nevoile ei sunt îndeplinite - inclusiv oferindu-le jucătorilor ca tine câștiguri suculente pe role! 

 

Concluzie The Red Queen

Deși suntem recunoscători că nu strigă "Jos capul!" în această ultimă versiune, Regina Roșie s-a întors și pare a fi o persoană diferită, oferind jucătorilor un gameplay uimitor și câștiguri epice! Ea ar putea avea aceeași față morocănoasă, dar Pragmatic Play ne-a asigurat că va avea cel mai bun comportament - și chiar a adus cu ea o rolă suplimentară specială pentru a dovedi asta! Cu runda incitantă de Free Spins și șansa de a câștiga până la 5000x în cărți pentru tine, s-ar putea să fii tentat să apeși pe acel buton "Spin Me", în speranța de a coborî în gaura iepurelui cu câștiguri spectaculoase! 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16