1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. The Magic Cauldron – Enchanted Brew

The Magic Cauldron – Enchanted Brew

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
The Magic Cauldron – Enchanted Brew
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.44%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  NU
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.44%
Despre Slotul The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Bine ați venit într-o lume a poțiunilor fermecate și a cărților misterioase în The Magic Cauldron Enchanted Brew, jocul video 7×7, care plătește în grupuri de cel puțin 5 simboluri identice. Simbolurile câștigătoare sunt ingredientele pentru a crea o infuzie fermecată care vine sub forma unui modificator, în timp ce simbolurile marcate lasă Wild-uri pe grilă după ce formează combinații câștigătoare. Umple cazanul cu simboluri de cinci ori pe o rotire și stăpânește Poțiunea Întunericului sau Praful de Unicorn, care vin cu multiplicatori de până la 20x.

 

Joacă acum acest slot video în Vlad Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul The Magic Cauldron – Enchanted Brew

The Magic Cauldron - Enchanted Brew pare să se desfășoare în temnițele unei școli de magie, unde acel profesor, despre care toată lumea credea că este răufăcătorul, își învață elevul de poțiuni "cum să vrăjească mintea și să încolțească simțurile". Flacoane de diferite forme și mărimi aterizează pe role, împreună cu cartea și poțiunea înaripată care acționează ca Wild și Unicorn Wild, completând scena cu tematică magică. Jocul prezintă, de asemenea, o funcție progresivă care leagă cazanul clocotitor de cei cinci modificatori disponibili.

 

Învățați vrăjile și pregătiți un elixir de câștiguri de până la 5.000x pariul. Nu aveți nevoie de un ghid special de preparare a berii cu note de la un anumit vrăjitor înzestrat. Tot ce trebuie să faci este să prinzi suficiente grupuri de simboluri pentru a umple cazanul.

 

Dă-ți drumul la bătaie în acest slot în stilul anilor '50, în care doamnele domină rolele pentru un câștig maxim masiv de 3000x în slotul Pinup Girls!

 

Cum se joacă The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Slotul Magic Cauldron - Enchanted Brew are o dispunere rară, cu 7 rânduri și 7 role, unde simbolurile plătesc în grupuri de cel puțin cinci simboluri de același fel conectate orizontal sau vertical. RTP-ul are o valoare peste medie de 96,44%, în timp ce volatilitatea se menține ridicată pe tot parcursul jocului.

 

Simbolurile împărțite în cele cu plată mare și cele cu plată mică sunt aduse pe grilă de funcția tumble, care rămâne activă pe toată durata jocului. Jocul oferă, de asemenea, o mulțime de runde bonus pentru toate tipurile de jucători (sau vrăjitori). Cinci modificatori (sau vrăji, dacă vreți) așteaptă să fie declanșate dacă umpleți cu simboluri cazanul din partea stângă a ecranului și cele două funcții centrate în jurul Unicornului Wild și a simbolurilor neon.

 

După cum am menționat mai devreme, The Magic Cauldron - Enchanted Brew vine cu două tipuri de simboluri plătitoare standard, cu valoare mare și cu valoare mică:

 

 • Yellow Vial - Plătește de 500x pariul pentru clustere între 15 și 49 de simboluri.
 • Pink Vial - Plătește de 200x pariul pentru clustere între 15 și 49
 • Blue Vial - Plătește de 100x pariul pentru clusterele cuprinse între 15 și 49
 • Fiolă verde - Plătește 50x pariul pentru clusterele cuprinse între 15 și 49
 • Purple Gem - Plătește 10x pariul pentru clusterele între 15 și 49
 • Green Gem - Plătește de 5 ori pariul pentru clustere între 15 și 49
 • Red Gem - Plătește de 3 ori pariul pentru clustere între 15 și 49
 • Blue Gem - Plătește de 2 ori pariul pentru clusterele cuprinse între 15 și 49

 

Cartea magică ce conține rețetele pentru cele mai puternice poțiuni este Wild, care poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția Unicorn Wilds. Acesta poate ateriza oriunde pe rolele aduse de Elixir Wilds sau de funcția Moon Seed. De asemenea, Wild-ul se poate conecta pentru a forma mai multe combinații câștigătoare cu simboluri diferite. Un Wild destul de flexibil, dacă ne întrebați pe noi.

 

Unicornul Wild este elixirul înaripat care seamănă puțin cu poțiunea care îl poate face pe cel care o bea norocos pentru o perioadă de timp. Știți despre ce vorbim!

 

Oricum, acest simbol poate înlocui toate celelalte, cu excepția Wild-ului și lovește ca urmare a rundei Unicorn Wild. La fel ca și Wild-ul clasic, Unicorn Wild poate, de asemenea, să formeze mai multe linii câștigătoare cu diferite tipuri de simboluri plătitoare.

 

Cum se câștigă în The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Jocul de păcănele Magic Cauldron - Enchanted Brew are mai multe de oferit decât se vede la prima vedere. Funcția progresivă legată de joc poate declanșa aleatoriu un modificator, în timp ce funcția Unicorn Dust adaugă un multiplicator de până la 20x la toate Unicorn Wilds.

 

Funcția Tumble 

 

Această funcție face parte din gameplay-ul multor sloturi, cum ar fi Sweet Bonanza sau Gates of Olympus. Astfel, dacă ai mai jucat sloturi Pragmatic Play, știi deja că această funcție elimină simbolurile care au format o combinație câștigătoare, făcând loc pentru altele noi care alunecă de deasupra rolelor. Tumble-urile continuă până când nu mai există niciun câștig în urma unui tumble.

 

Funcția progresivă 

 

Această caracteristică nu trebuie să fie declanșată, deoarece este legată de mecanismul jocului. Cu alte cuvinte, simbolurile câștigătoare care explodează sunt numărate în cazanul de lângă role. Adunați 25 de simboluri și activați unul dintre cei cinci modificatori. Numărul maxim de simboluri pe care le puteți colecta în urma unei învârtiri, a unei secvențe de rostogolire sau a unui modificator este de 125. În acest fel, puteți juca toți cei cinci modificatori în ordine.

 

Primii patru modificatori sunt declanșați aleatoriu, în timp ce al cincilea este doar pentru cei mai puternici vrăjitori:

 

 • Befuddlement Modifier - transformă toate simbolurile cu câștiguri mari în simboluri cu câștiguri mici;
 • Invisibrew Modifier - elimină toate simbolurile cu valoare scăzută de pe ecran, în timp ce altele noi cad din partea de sus a rolelor;
 • Enlarging Ale Modifier - plasează un bloc aleatoriu de 3×3 sau 4×4 din același simbol pe ecran;
 • Balm of Transfiguration Modifier - instanțele unui simbol cu valoare redusă sunt transformate în simboluri cu valoare mare;
 • Potion of Darkness - acesta este modificatorul special care elimină din grilă toate simbolurile cu plată mică, lăsându-le să cadă de sus doar pe cele cu valoare mare.
 • Funcția Unicorn Dust 

 

Această rundă este declanșată atunci când 3 sau 4 Unicorn Wilds lovesc cu un multiplicator de pornire de 1x sau 2x atașat. Pentru toate rostogolirile ulterioare, atunci când un Unicorn Wild face parte dintr-un câștig, acesta rămâne pe ecran, mutându-se pe o poziție goală. De asemenea, multiplicatorul său crește cu 1x până la un maxim de 20x. Dacă creați un câștig cu mai mult de un Unicorn Wild, jocul adaugă toți multiplicatorii care fac parte din câștig și aplică suma la combinație.

 

Funcția Elixir Wilds 

 

Pentru că acest videoslot dorește ca toți jucătorii să aibă o șansă la câștig, poate adăuga între 4 și 8 Wilds în locuri aleatorii pe grilă, dacă rotirea anterioară nu a adus niciun câștig.

 

Funcția Moon Seed Mark 

 

Veți observa că unele simboluri cu valoare redusă au un semn de neon pe ele. Acesta este marca Moon Seed Mark, care poate apărea pe toate instanțele unui simbol cu plată mică pentru rotirea respectivă și pentru următoarele rostogoliri. Dacă formezi o combinație câștigătoare cu cel puțin 5 simboluri marcate, 2 Wilds vor rămâne în urmă după ce simbolurile explodează. Această caracteristică este prezentă atât în jocul de bază, cât și în timpul modificării.

 

Pariuri și câștiguri The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Dacă vrei să amesteci poțiunea magică în The Magic Cauldron - Enchanted Brew, trebuie să plasezi un pariu de cel puțin 0,20. Ajustați pariul și valoarea monedei cu ajutorul butoanelor (+) și (-) și setați pariul total așa cum doriți. Rețineți că pariul maxim care poate fi plasat este de 100.

 

Învățați vrăjile potrivite și declanșați toți modificatorii pentru a avea o șansă de a pune mâna pe premiul maxim de 5.000x miza. Cazanul nostru acceptă toate tipurile de simboluri, așa că ai o mulțime de ocazii de a nimeri unul dintre cei cinci modificatori.

Grafică The Magic Cauldron – Enchanted Brew

The Magic Cauldron - Enchanted Brew te face să te simți cu adevărat ca și cum te-ai afla în interiorul unei cabane de vrăjitori. Pergamentele, penițele și jurnalul călătorului din partea dreaptă a rolelor ne-au făcut să ne gândim la Merlin, celebrul vrăjitor care l-a ajutat pe Regele Arthur să construiască Camelotul. Cu toate acestea, abundența de simboluri magice și cazanul care se agită singur pot la fel de bine să aparțină unui maestru de poțiuni. Indiferent de opțiunea pe care o preferați, acest slot online are o vibrație mistică izbitoare, care se potrivește perfect cu piesa misterioasă care ne amintește de un alt titlu legat de magie, Voodoo Magic.

 

Concluzie The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Jocul ca la aparate Magic Cauldron - Enchanted Brew combină câștigurile cluster cu o funcție progresivă care îți permite să declanșezi unul dintre cei cinci modificatori disponibili. Deși toți modificatorii pot acorda premii considerabile, Poțiunea Întunericului este cea care oferă o întorsătură, eliminând simbolurile cu valoare scăzută din grilă și umplând celulele goale doar cu cele cu plată mare.

 

Începeți să vă preparați poțiunile și pregătiți-vă pentru câștiguri colosale care vor lovi! Verifică turneele de sloturi actuale și viitoare și creează-ți un cont pentru a avea șansa de a câștiga premii în bani reali.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16