1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. The Great Chicken Escape

The Great Chicken Escape

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
The Great Chicken Escape
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul The Great Chicken Escape

Urmează-l pe Charlie în aventurile sale în The Great Chicken Escape, jocul ca la aparate video 5×3, 20 de linii. Gașca de găini va realiza evadarea secolului prin declanșarea unor simboluri aleatorii sau a unor wild-uri expansive. Ajută-i să construiască un tunel pentru a ieși din tabără prin intermediul a 5 jocuri bonus cu câștiguri din ce în ce mai mari. Să înceapă evadarea!

 

Tu ești cel care le va ajuta pe găini să realizeze cea mai mare evadare din toate timpurile. Vei comunica cu ele tot timpul, asigurându-te că sunt pe drumul cel bun. Dacă scaunul tău nu este cel mai confortabil, du-te și ia-ți unul acum, evadarea este pe cale să înceapă, iar găinile sunt nerăbdătoare să te premieze cu câștiguri de 5.500 de ori mai mari decât miza ta.

 

Joacă acum acest slot video în Stanleybet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul The Great Chicken Escape

Găinile au plănuit această evadare încă de când au pus piciorul în fermă, iar ziua cea mare a sosit în sfârșit. Trebuie să se miște repede, este acum sau niciodată. Planul este simplu: treceți de câinele de pază, alegeți tunelul corect și târâți-vă înapoi spre libertate.

 

Slotul The Great Chicken Escape a fost construit folosind formula de mai sus. Pentru ca tu să profiți la maxim de sesiunea de joc, găinile au convenit asupra unui potențial de câștig de până la 5.500x miza ta. Știi ce se spune, cel/cea care se trezește cu găinile câștigă cel mai mare câștig.

 

Cum se joacă The Great Chicken Escape

The Great Chicken Escape este un joc videoslot cu matrice de role cu 5 role și 3 linii și 20 de linii de plată. Valoarea return to player este de 96,50%, iar volatilitatea este cotată ca fiind medie.

 

Fiecare simbol din The Great Chicken Escape poate face diferența, indiferent de rangul său. De la generalul influent până la sergentul devotat, toți contribuie la succesul acestei evadări:

 

 • Emblema The Great Chicken Escape - Plătește 25x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • General - Plătește de 15x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Locotenent - Plătește de 15x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Căpitan - Plătește 10x pariul dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Sergent - Plătește de 10 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As și Rege - Fiecare plătește de 5 ori pariul tău dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată
 • Cărțile Damă și Valet - Fiecare plătește de 4 ori pariul tău dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată.

Scopul jocului este ca toate găinile să se strecoare fără a fi prinse - toate pentru unul și unul pentru toți! Pentru a le ajuta să atingă acest obiectiv, jocul oferă 3 simboluri Wild:

 

Puiul-lider al acestei evadări, eroul nostru, este simbolul Rooster Wild. Acest simbol este un cocoș cu o coafură de John Travolta și o atitudine rebelă. În timpul jocului, îl veți vedea de fapt pe motocicleta sa, călătorind fără teamă în timp ce declanșați anumite caracteristici. Acest simbol Wild poate apărea pe orice rolă și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția celui Bonus.

 

Un alt simbol Wild este câinele de pază. Acesta poate înlocui toate simbolurile, cu excepția simbolului Bonus și poate declanșa funcția Guard Dog Wilds Feature. Cine a dat drumul la câinii de pază? Cine? Cine?

 

Nu în ultimul rând, dar nu în ultimul rând, simbolul Wild este reprezentat de Chicken Run. Acest simbol special poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Bonus și poate declanșa funcția Chicken Run Feature. Când vine vorba de această caracteristică, fiecare pui este pentru el însuși.

 

Harta care îi conduce pe puii noștri spre o lume mai bună este simbolul Bonus. Acesta poate apărea pe toate rolele și poate declanșa diferite caracteristici.

 

Cum să câștigi în The Great Chicken Escape

Planul găinilor constă în două caracteristici foarte valoroase și puternice. Puiul-lider al acestui slot este gata să le încerce pe toate pentru a putea fi în sfârșit liber.

 

Funcția modificatoare

 

Aceste caracteristici pot fi declanșate aleatoriu în jocul de bază. Totul este posibil în război și în jocurile ca la aparate. Există 3 tipuri de modificatori:

 

Guard Dog Wilds - Cocoșul se urcă dintr-o groapă și o nicovală care cade îl face pe paznic să cadă la pământ. Acest lucru determină de la 4 până la 9 simboluri Guard Dog Wild să apară în poziții aleatorii;

 

Chicken Run Wilds- eroul nostru se urcă pe role și derulează între 2 și 4 simboluri Chicken Run Wilds, acoperind întreaga rolă;

 

Care Package - puiul-șef încearcă să prindă o cutie imensă, din lemn, care cade de sus. Cutia se sparge și rolele se împânzesc cu ouă de aur. După ce s-a desfășurat rotirea, toate ouăle aurii de pe role se transformă într-un simbol standard corespunzător. Așa numim noi o găină care depune tone de ouă de aur.

 

Funcția bonus aleatorie

 

Loviți 3 sau 4 simboluri Bonus și declanșați una dintre cele 5 caracteristici aleatorii. Prindeți 5 simboluri Bonus și atingeți marele Jackpot: runda Bonus Bani mari.

 

Înainte de a declanșa orice funcție, slotul Great Chicken Escape îți oferă șansa de a revendica sau de a paria funcția, în speranța de a obține una mai bună. Ce este viața fără un pic de risc, nu-i așa?

 

Bonusul Secret Tunnel - te afli într-un hambar echipat cu butoaie, câteva unelte agricole și trei cufere enigmatice. Trebuie să alegi un cufăr pentru a dezvălui fie o recompensă în bani, fie funcția Tunel misterios, fie Collect, care încheie bonusul. Dacă apare Tunelul misterios, ai ocazia să alegi una dintre cele patru intrări, una dintre ele conducându-te la oricare dintre cele patru caracteristici enumerate mai jos.

 

Păsări de curte în mișcare - Cocoșul se confruntă cu o cale de 22 de pași care îl va duce la Bonusul cu bani mulți. Îl puteți ajuta alegând ouă pentru a dezvălui numărul de pași pentru a avansa de-a lungul traseului de multiplicare. Dacă apare Collect, caracteristica se termină și câștigurile tale sunt multiplicate. Scopul este să avansezi cât mai mult posibil - dacă ajungi la final, vei intra în funcția The Big Money Bonus.

 

Get Clucky Free Spins - ești premiat cu 10 rotiri gratuite. Cu fiecare simbol wild care apare pe role, multiplicatorul de câștiguri crește cu 1x.

 

To the Other Side Free Spins - runda vă acordă 9 rotiri plus 1 rotire gratuită specială. Pentru primele 9 rotiri, simbolurile Wild care lovesc aleatoriu la orice rotire sunt colectate într-o bancă specială Wild. Ultima rotire specială va lua toate simbolurile Wild colectate din bancă și le va pune pe role. Sub role puteți vedea Cocoșul, Generalul, Locotenentul, Căpitanul și Sergentul care se târăsc printr-un tunel care îi va duce în partea cealaltă. De ce s-a târât puiul prin tunel? Pentru a scăpa și a trăi o viață fericită.

 

Bonusul Big Money - Cocoșul se află acum pe motocicletă, înconjurat de 12 butoaie colorate care te premiază cu premii în bani. Caruselul începe să se învârtă, iar valoarea butoiului pe care îl prinzi se adaugă la câștigul total al rundei. După fiecare rotire, puteți alege unul dintre cele 10 ouă de aur pentru a obține o nouă rotire sau pentru a vă colecta câștigurile. Runda se termină atunci când nimerești oul Collect. Alege cu înțelepciune.

 

Pariuri și câștiguri  The Great Chicken Escape

Poți intra în acest joc de păcănele cu orice miză între 0,20 și 100. Dar ce sunt aceste cifre în comparație cu sentimentul veșnic de libertate? Multiplicatorul maxim pe care ți l-a pregătit găina este în valoare de 5.500x pariul tău.

 

Grafică The Great Chicken Escape

Slotul The Great Chicken Escape spune povestea a 5 găini curajoase care evadează din ferma lor în speranța unei vieți mai bune. Primul ecran prezintă un peisaj de tabără militară cu un turn de supraveghere din lemn, barăci ponosite și terenuri noroioase. Liderul găinilor se află în colțul din dreapta, captiv într-o gaură în pământ - norocul tău îi poate da ocazia să evadeze și să te răsplătească cu un modificator.  

 

Sunetele implicite ale găinilor care clănțănesc pun întreaga imagine la locul ei. Apăsați butonul de rotire și o muzică mai ritmată începe să cânte. De fapt, simți că ești gata să riști și să evadezi cu prietenii tăi găini.

 

Concluzie The Great Chicken Escape

Se pare că Cocoșul și tovarășii săi sunt aproape de a evada din tabără, așa că treaba ta aici este gata. Dacă vrei să simți din nou acel val brusc de sânge și să câștigi de până la 5.500 de ori pariul tău inițial, tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul "Play" și te vei întoarce la fermă.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16