1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. The Dragon Tiger

The Dragon Tiger

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
The Dragon Tiger
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  1024
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul The Dragon Tiger

Urmăriți cele două creaturi magice în Dragon Tiger™, videoslot-ul 5×4, cu 1024 de moduri de câștig, care aduce împreună Dragonul și Tigrul, două animale cerești gata să intre într-o luptă care va schimba destine. Declanșează funcția Free Spins Feature și joacă până la 20 de Free Spins cu simboluri Wild care aterizează cu un multiplicator de 2x, 3x sau 5x. Acum este timpul să arătați unde vă este loialitatea.

 

Bătălia străveche dintre Dragon și Tigru are loc pe rolele slotului Dragon Tiger. Există loc pentru un singur conducător în lumea mistică a simbolurilor asiatice, iar cele două creaturi știu asta. Cine va câștiga această luptă fantastică? Cine va domni peste animalele fantastice? Joacă acest videoslot și află!

 

Joacă acum acest slot video în Princess Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul The Dragon Tiger

În cultura asiatică, Dragonul și Tigrul reprezintă două spirite atât de sălbatic de diferite și, în același timp, atât de asemănătoare. Ei sunt dușmani de moarte legați în mod complicat de destin. Unul are dinți ascuțiți și un corp blănos, în timp ce celălalt este cunoscut pentru răbdarea și înțelepciunea sa din care își ia toată puterea de luptă. Unul reprezintă Spiritul, iar celălalt, Materia.

 

Ambele părți au punctele lor forte și punctele slabe. Lupta se va desfășura pe o grilă de 5×4, cu 1024 de moduri de câștig, cu simboluri precum broasca țestoasă aurie, broasca verde și iepurele roșu ca mulțimea care urmărește lupta. Cu siguranță vom vedea scântei zburând de îndată ce lupta va începe!

 

Cum se joacă Dragon The Dragon Tiger

Jocul de păcănele Dragon Tiger are 5 role și 4 rânduri care pot conține atât simboluri cu plată mare, cât și cu plată mică. Există 1024 de moduri de a câștiga și un RTP de 96,5% în joc în timpul acestui slot online.

 

Simbolurile care aterizează pe ecran au venit să vadă o luptă curată, așa că haideți să le oferim oamenilor (sau animalelor) ceea ce își doresc.

 

 • White Tiger - Plătește de 7,5 ori miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Purple Turtle - Plătește de 3,75x miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Broasca verde - Plătește de 3,75x miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Red Rabbit - Plătește de 3 ori miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Blue Fish - Plătește de 3 ori miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Cărțile de joc As, Rege, Damă, Valet, 10 și 9 - Fiecare plătește de 2,5x miza ta pentru 5 pe o linie de plată
 • Dragonul are un truc în mâneca sa solzoasă: simbolul Wild. Acesta îl înfățișează pe dragonul însuși și poate ateriza doar pe rolele 2, 3 și 4. Acest simbol poate înlocui, de asemenea, toate celelalte, cu excepția celui Bonus.

 

Simbolul Bonus reprezintă logo-ul videoslotului și are capacitatea de a ateriza oriunde pe ecran.  De asemenea, acesta plătește 20x pariul dacă reușești să prinzi 5 pe role. Jocul acordă un premiu de 10x miza dvs. dacă nimeriți 4 pe ecran, în timp ce 3 astfel de simboluri răsplătesc o mică avere de 2x pariul dvs. Un dragon atât de generos!

 

Cum să câștigi în The Dragon Tiger

Lupta începe în cadrul funcției Free Spins. Acum este momentul ca atât Dragonul, cât și Tigrul să își arate puterile puternice. După cum ne spune legenda, niciunul nu este capabil să îl cucerească pe celălalt, căci aceste bătăi regale reprezintă un echilibru al puterii. Ele se completează reciproc, creând o energie de tip Yin și Yang care îți va crește câștigurile în cel mai scurt timp.

 

Funcția de rotiri gratuite

 

3 sau mai multe simboluri Bonus pe ecran pot activa această rundă. În funcție de numărul de Simboluri Bonus care au declanșat funcția, veți juca 8, 15 sau 20 de Free Spins, după cum urmează:

 

 • 3 Simboluri Bonus acordă 8 Free Spins
 • 4 Simboluri Bonus acordă 15 Învârtiri Gratuite
 • 5 Simboluri Bonus acordă 20 de Învârtiri Gratuite

Runda bonus poate fi redeclanșată dacă nimeriți cel puțin 2 simboluri Bonus pe ecran în timpul funcției Free Spins. Astfel, puteți juca până la 20 de Free Spins suplimentare:

 

 • 2 Simboluri Bonus acordă 5 Free Spins suplimentare
 • 3 Simboluri Bonus acordă 8 Free Spins suplimentare
 • 4 Simboluri Bonus acordă 15 Free Spins suplimentare
 • 5 simboluri Bonus acordă 20 de Free Spins suplimentare.

Wild Dragon nu aterizează cu mâna goală. Acesta poate lovi rolele cu un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x sau 5x. Dacă există mai mulți multiplicatori pe ecran, jocul combină toate valorile, iar produsul tuturor simbolurilor Wild se aplică la câștigul total al fiecărei Free Spin.

 

Pariuri și câștiguri The Dragon Tiger

Jocul permite pariuri începând cu 0,20, în timp ce cel mai mare ajunge până la 100 pe rotire. Modificați setările de pariere făcând clic pe butoanele (+) și (-) din partea de jos a ecranului. Din meniul care apare puteți selecta numărul de monede de la 1 la 10 și valoarea nominală a monedei de la 0,01 la 0,50.

 

Câștigul maxim pe care îl oferă acest videoslot este de 18.125x pariul total.

 

Grafică The Dragon Tiger

Cei doi inamici stau în colțuri opuse, fiecare păzind o parte a rolelor, exact ca niște boxeri. În colțul din dreapta, îl avem pe tigrul furios, gata să sară în fața unui buldozer, dacă de asta este nevoie pentru a câștiga lupta. În colțul din stânga, Dragonul stă nemișcat, împrăștiind în jurul său doar pace și calm.

 

Coloana sonoră are accente asiatice clare, cu tobe care creează o atmosferă mai intensă, adăugând un strat palpitant luptei noastre. Intră în runda de rotiri gratuite și muzica se accelerează, devenind și mai dinamică. Ce luptă, doamnelor și domnilor!

 

Concluzie The Dragon Tiger

Jocul ca la aparate Dragon Tiger pune în lumina reflectoarelor cele două simboluri antice opuse, Dragonul și Tigrul fiind atât de asemănătoare și, totuși, atât de diferite în același timp. Complemente perfecte.

 

Învârte rolele acestui videoslot cu 1024 de moduri de câștig și pune mâna (sau ghearele) pe premiul maxim de 18.125x pariul tău total. Intră în Free Spins și lasă-te amuzat de lupta dintre cele două fiare, în timp ce multiplicatorii Wild au grijă de câștigurile tale.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16