1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. The Dog House Multihold

The Dog House Multihold

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
The Dog House Multihold
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul The Dog House Multihold

Înrădăcinat într-unul dintre cele mai mari succese ale lor, Pragmatic Play a dus gameplay-ul mai departe în cea mai recentă adiție The Dog House. Aducând înapoi vechiul gard și gazonul perfect tuns, acest slot cu 5 role are 20 de linii de plată pentru ca jucătorii să potrivească simboluri cu blană în și să încerce să atingă cel mai suculent multiplicator! Cu o întorsătură split-screen în Free Spins, puteți sta pe spate și vă puteți bucura de distracție atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil - da, puteți juca literalmente The Dog House Multihold oriunde!

 

Joacă acum acest slot video în Superbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul The Dog House Multihold

Este o zi perfectă pentru o plimbare de după-amiază în lumea magică a sloturilor Pragmatic Play - unde toată lumea există în armonie perfectă, iar asta include și rezidenții blănoși! Slotul The Dog House Multihold este cea mai recentă lansare de la Pragmatic Games, și cu două sloturi de succes deja lansate în seria The Dog House, jucătorii vor avea parte de o surpriză cu acesta - și din fericire cu aceiași prieteni blănoși pe care am ajuns să-i iubim, fericiți să vă vadă pe role în timp ce vă ajută să ajungeți la câștigurile suculente care vă așteaptă! 

 

Cum se joacă The Dog House Multihold

Slotul The Dog House Multihold este amplasat pe o grilă 5×3 la fel ca și primul titlu din serie, umplând rolele cu cele mai drăguțe potaie ca simboluri care acordă câștiguri pentru combinații pe una sau mai multe dintre cele 20 de linii de plată pe care le oferă jocul - de la stânga la dreapta, începând cu rola cea mai din stânga. 

 

 • Rottweiler - Plătește 25x pariul tău curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Shih Tzu - Plătește de 17,5 ori pariul tău curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Pug - Plătește de 12,5 ori pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Daschund - Plătește de 7,5 ori pariul tău actual pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Dog Collar - Plătește de 5 ori pariul tău actual pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Bone - Plătește de 3,75x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul A - Plătește de 2,5 ori pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul K - Plătește de 2,5 ori pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Q - Plătește 1,25x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul J - Plătește 1,25x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul 10 - Plătește 1,25x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Wild - Dog Kennel - Înlocuiește toate simbolurile, cu excepția celui bonus - prezent pe rolele 2, 3 și 4. Poartă un multiplicator de 2x sau 3x și va aplica acest multiplicator la câștigul fiecărei linii de plată din care face parte. Dacă mai mult de un simbol Wild face parte din câștigul unei linii de plată, multiplicatorii vor fi adăugați unul la celălalt și apoi câștigul va fi acordat. 
 • Simbolul Bonus - Apare pe rolele 1, 3 și 5. Prindeți 3 pentru a declanșa runda Free Spins și pentru a fi premiat cu 2x pariul total. 

 

Cum să câștigi în The Dog House Multihold

Free Spins - Bucurați-vă de o rundă de Fetch (sau Free Spins, cum îi spun oamenii) atunci când prindeți 3 sau mai multe simboluri Bonus pe role. Chi-Chi, fermecătorul Shih Tzu de pe role, a oferit cu grație una dintre piesele sale bijutiere pentru a sta în locul simbolului bonus care oferă, de asemenea, un câștig de 2x doar pentru că ați nimerit 3 sau mai multe! Runda va începe cu 7 Free Spins și până la patru grile 5×3. Runda va începe cu grila din stânga sus deblocată, cu șansa de a le debloca pe celelalte de pe ecran de fiecare dată când prinzi 3 sau mai multe simboluri Bonus pe role. Simbolurile Bonus apar doar pe ultima grilă și, de fiecare dată când se deblochează un nou bloc, se va acorda un număr aleatoriu de rotiri suplimentare de 1, 2 sau 3 Free Spins. Fiecare grilă va avea propriile linii de plată identice cu prima pe care începeți să jucați, câștigurile pentru fiecare grilă fiind plătite separat.  

 

În timpul rundei, orice simbol Wild care aterizează pe ultima grilă deblocată, va rămâne lipit pe ecran până la sfârșitul rundei. Atunci când se deschide o nouă grilă, aceasta va începe cu toate simbolurile Wild lipicioase din grila precedentă deja pe ecran! Mai mult, dacă două grile sunt deblocate în aceeași rotire, Free Spins suplimentare vor fi acordate de două ori, iar simbolurile Wild vor fi copiate pe ambele grile nou deblocate! 

 

Rolele speciale sunt în joc în timpul acestei funcții. 

 

Cumpărați Free Spins - De asemenea, puteți cumpăra runda de Free Spins la 100x pariul total actual. 

 

Pariuri și câștiguri The Dog House Multihold

Această versiune interesantă a acestui slot le oferă jucătorilor șansa de a învârti rolele cu un pariu minim de doar 0,20, cu opțiunea suplimentară de a-l crește până la 100 pentru câștiguri mai mari! RTP-ul teoretic al acestui slot este stabilit la 96,06%, cu un câștig maxim de 9000x. Dacă reușești să atingi premiul maxim al jocului, runda se va încheia, câștigul tău va fi acordat și toate caracteristicile rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică The Dog House Multihold

Preluând după cele două predecesori de succes ale sale, slotul The Dog House Megaways Demo și slotul The Dog House Demo, acest slot este amplasat în același orășel, cu casele pitorești și iarba tăiată perfect. Rolele iau forma unei canise de câini din lemn, cu câini care aterizează pe toate rolele, fiecare cu propria personalitate. Coloana sonoră care rulează pe fundal are note vesele și optimiste, cu câinii lătrând în timp ce încerci să câștigi premiile minunate pe care acest slot le are de oferit! 

 

Concluzie The Dog House Multihold

Cu aceiași câini adorabili pe care am ajuns să îi iubim cu toții în cele două versiuni anterioare ale acestui slot, Pragmatic Games i-a oferit acestuia o rundă bonus unică pentru a-l diferenția. Cu o rundă de Free Spins progresivă care sperăm că te va vedea plecând cu câștigul maxim de 9000x oferit, acest slot este atât optimist, cât și obligat să îți lase un zâmbet pe față! În timp ce s-ar putea să nu puteți mângâia aceste animale superbe, am dori să le considerăm neoficial animalele noastre de companie personale de care ne putem bucura pe role, minus părul de câine pe mobilă și labele pline de noroi în bucătărie! 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16