1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. The Dog House Megaways

The Dog House Megaways

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
The Dog House Megaways
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.47%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.8
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  19600
 • %
  Payout
  96.47%
Despre Slotul The Dog House Megaways

Pragmatic Play ne propune un nou joc spectaculos: slotul The Dog House Megaways, un titlu de succes actualizat în 2021 cu noi funcții care îl fac și mai atractiv. Wildurile cu multiplicatori și două funcții speciale care pot aduce câștiguri imense reprezintă principalele puncte de interes.

În acest articol ai toate detaliile despre acest joc extrem de apreciat în cazinourile online.

The Dog House Megaways: câștiguri imense la o singură rotire

Video slotul The Dog House s-a bucurat de un mare succes în anii trecuți, iar acum e disponibil și cu funcția Megaways care face ca numărul maxim de combinații câștigătoare la o singură rotire să ajungă la 117649.

Slotul are 6 role și la fiecare rotire numărul de simboluri de pe fiecare rolă variază (minim 2, maxim 7), ceea ce face ca și numărul de linii de câștig să se schimbe.

Cel mai valoros simbol dintre cele de bază este Rotweillerul, care poate aduce de până la 7,5 ori suma mizată pe o singură linie.

Simbolul Wild înlocuiește orice simbol, cu excepția Scatter-ului și poate apărea doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. Wild-ul poate avea însă și un multiplicator X2 sau X3, iar în cazul în care prinzi două sau mai multe astfel de simboluri într-o combinație câștigătoare, multiplicatorii se înmulțesc. Astfel, dacă prinzi o combinație cu un Wild X2 și un Wild X3, multiplicatorul de câștig va fi X6. Această funcție se va dovedi extrem de profitabilă în timpul rotirilor gratuite, unde poți atinge niște câștiguri importante.

Cu un RTP de 96,55%, jocul promite un Jackpot maxim la o singură rotire de până la 12.000 de ori suma mizată.

Rotiri gratuite The Dog House Megaways: cum le cumperi și cât poți câștiga

Funcția specială a jocului e reprezentată de rotirile gratuite, care se declanșează în două moduri.

 1. Prinzi cel puțin trei simboluri scatter pe rolele jocului.
 2. Plătești o sumă egală cu de 100 de ori miza și declanșezi instant Free Spins.

E important de știut că fiecare simbol scatter suplimentar își aduce mai multe rotiri gratuite.

Indiferent de modul în care declanșezi “speciala”, vei avea de ales dintre două opțiuni: Rotiri Gratuite cu Wild-uri Sticky și Rotiri Gratuite cu Ploaie de Wild-uri.

Rotirile Gratuite cu Wild-uri Sticky sunt acordate după cum urmează: 3 simboluri Scatter oferă 7 rotiri gratuite și între 2 și 7 simboluri Wild Sticky, care vor rămâne pe role din momentul în care apar până la finalizarea rotirilor gratuite. 4 simboluri Scatter: 12 rotiri gratuite și și între 2 și 7 simboluri Wild Sticky. 5 simboluri Scatter: 15 rotiri gratuite și între 2 și 7 simboluri Wild Sticky. 6 simboluri Scatter: 20 de rotiri gratuite și între 3 și 7 simboluri Wild Sticky.

Rotirile Gratuite cu Wild-uri Sticky presupun adăugarea a până la 6 simboluri Wild pe role la fiecare rotire. Pentru 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter primești 15, 18, 25, respectiv 30 de rotiri gratuite.

Netbet Casino
L1160651W000195
Încasează 80 FREESPINS fără depozit - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate