1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. The Amazing Money Machine

The Amazing Money Machine

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
The Amazing Money Machine
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.42%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  200
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.42%
Despre Slotul The Amazing Money Machine

Pune motorul în funcțiune în Amazing Money Machine™, slotul video cu un format dinamic al rolelor și până la 60 de linii de plată. Money Machine poate arunca aleatoriu simboluri Wild și Misterioase pe grilă în jocul de bază, în timp ce runda Respins adaugă un nou Respin pentru fiecare simbol Money care lovește. Rulează turbina la capacitate maximă în jocul bonus Jackpot care funcționează pe baza unei reguli de alege și potrivește și câștigă unul dintre cele patru Jackpoturi disponibile!

Joacă acum acest slot video la Gets bet cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul The Amazing Money Machine

Amazing Money Machine este plin de surprize sub forma unor caracteristici captivante, simboluri Money sau Jackpoturi! Aviatorii de sex masculin și feminin, simbolurile principale ale jocului, sunt responsabili să pornească Money Machine, care poate acorda aleatoriu simboluri Wild, Misterioase sau de Jackpot la orice rotire.

Alimentează Money Machine și urmărește roțile cum se întorc în avantajul tău în acest nou slot video care vine cu un premiu maxim de 5.100x miza!

Cum să joci The Amazing Money Machine

Slotul Amazing Money Machine păstrează un format dinamic al rolelor care poate schimba formatul ca rezultat al unei caracteristici. Cu toate acestea, jocul se deschide cu un format implicit de 3×5, cu 10 linii de plată active. RTP-ul are o valoare stabilă de 96,42%, în timp ce volatilitatea rămâne ridicată.

Dacă grila se schimbă ca dimensiune, afișând un aspect de 4×5, numărul de linii de plată active crește la 30, în timp ce cu o grilă de 5×5, vei juca pe 60 de linii de plată.

Simbolurile care înfățișează doi piloți, un pistol, un set de rachete, o mașină zburătoare și o pereche de ochelari de aviator sunt simbolurile cu plată ridicată care lovesc rolele:

 • Pilotul feminin - plătește de 10 ori miza pentru 5 pe o linie de plată
 • Pilotul masculin - plătește de 7,5 ori miza pentru 5 pe o linie de plată
 • Mașina zburătoare - plătește de 5 ori miza pentru 5 pe o linie de plată
 • Rachetele - plătesc de 5 ori miza pentru 5 pe o linie de plată
 • Pistolul - plătește de 2,5 ori miza pentru 5 pe o linie de plată
 • Ochelarii de aviator - plătesc de 2,5 ori miza pentru 5 pe o linie de plată
 • Cărțile de joc As și Popa - Fiecare plătește de 2 ori miza pentru 5 pe o linie de plată
 • Cărțile de joc Damă, Valet și 10 - Fiecare plătește de 1,25 ori miza pentru 5 pe o linie de plată

Simbolul Wild arată ca un inimă strălucitoare, din diamant, care poate apărea pe toate rolele, plătind până la 50x miza pentru cinci pe o linie de plată. Acest simbol poate înlocui și celelalte simboluri, dar nu și simbolurile Bonus și Money.

Simbolul Bonus înfățișează un ceas cu un milion de angrenaje și motoare cu cuvântul JACKPOT pe el. Acesta este piesa lipsă a caracteristicii Bonus Jackpot. Este cheia pentru declanșarea rundei bonus care îți poate oferi acces la unul dintre cele patru Jackpoturi.

În afară de simbolurile standard menționate mai sus, Amazing Money Machine mai prezintă și câteva tipuri de simboluri Money, fiecare având rolul său în slotul nostru. Simbolul clasic Money arată ca o monedă de aur curată. Poate apărea cu o valoare de bani aleatoare în funcție de miza curentă. Moneda de aur cu semnul întrebării ar putea fi considerată intrigantă deoarece își dezvăluie valoarea la sfârșitul Respinului. Acesta este simbolul Misterios Wild care poate apărea doar în runda Respins.

Simbolul Wild Money arată similar cu simbolul clasic Wild, dar are funcții diferite. În timpul rundei Respins, poartă o recompensă aleatoare în bani dezvăluită doar la sfârșitul caracteristicii.

Simbolul Jackpot Money apare doar în runda Respins, umplând Metrul de Jackpot din partea stângă a ecranului. Ai nevoie de trei astfel de simboluri pentru a umple întregul metru și a juca caracteristica Bonus Jackpot.

Simbolul Jackpot Instant poate îndeplini visurile tale prin declanșarea Bonusului Jackpot în mod aleatoriu, la orice rotire.

Cum să câștigi în The Amazing Money Machine

Amazing Money Machine este alimentat de mașina prezentă pe partea stângă a ecranului. Poate arunca simboluri aleatorii, declanșând runda Money Respins sau funcția Instant Jackpot. Cu toate acestea, rundele bonus pot fi, de asemenea, activate de mâna umană (sau rotire).

Caracteristica Amazing Money Machine

Această caracteristică este legată de modul în care funcționează jocul. Poate plasa simboluri aleatorii pe role în jocul de bază sau în timpul respinsurilor, înlocuind simbolurile deja prezente pe grilă. Mașina adaugă simboluri specifice, în funcție de ce caracteristică este activă:

În jocul de bază, mașina poate arunca simboluri de valoare, Misterioase, Wild Money, Wild standard sau simboluri Instant Jackpot

În timpul Respinsurilor, mașina poate arunca toate simbolurile de mai sus, plus Simbolul Jackpot Money

Caracteristica Money Respins

Poți activa această rundă cu orice cinci simboluri Money pe ecran. Dacă reușești să aterizezi trei simboluri Money de orice fel pe roata din mijloc, ai noroc! Dimensiunea grilei se extinde aleatoriu la un aspect de 4×5 sau 5×5 pentru rotirea curentă. De asemenea, dacă mai sunt prezenți doi sau mai mulți simboluri Money pe role, runda Money Respins se joacă pe grila extinsă. Astfel, noul aspect vine cu mai multe linii de plată și cu posibilitatea de a ateriza mai multe simboluri Money.

La fel ca și runde respins disponibile în alte titluri din portofoliul nostru, cum ar fi Great Rhino Deluxe sau Aztec Gems Deluxe, slotul Amazing Money Machine vine cu o grilă specifică în respinsuri. Simbolurile de plată standard dispar de pe ecran, fiind înlocuite cu celule goale. Astfel, runda începe cu grila umplută cu spații goale și simbolurile Money care au declanșat bonusul.

Numărul de respinsuri pe care le vei juca este determinat de numărul de simboluri Money care au activat caracteristica. De asemenea, aterizarea de mai multe simboluri Money nu va reseta numărul de Respins la valoarea de pornire, ca în alte sloturi online din oferta noastră. De data aceasta, simbolurile Money care lovesc adaugă mai multe Respins. Cu alte cuvinte, un simbol Money acordă un Respin nou-nouț.

După cum s-a menționat mai sus, caracteristica Respins poate fi jucată pe un format de 3×5, 4×5 sau 5×5. Cu toate acestea, rolele nu își vor schimba aspectul dacă aterizezi trei simboluri Money pe a treia rolă în timpul acestei runde bonus. Aceasta este veste proastă. Vestea bună este că Amazing Money Machine din partea stângă a ecranului este activă în timpul Respins Money. Poate plasa simboluri Money în celulele goale, ajutându-te să umpli ecranul cu simboluri Money.

În plus, caracteristica Bonus Jackpot poate fi, de asemenea, activată în această rundă. Tot ce trebuie să faci este să lovești și să colectezi trei simboluri Jackpot Money. Runda bonus nou declanșată va începe după ce se termină cea curentă.

De asemenea, caracteristica Money Respins se încheie în două situații: când rămâi fără Respins sau când acoperi ecranul cu simboluri Money. În primul caz, jocul adaugă toate valorile prezente pe role, acordând suma totală. În cel de-al doilea caz, jocul declanșează runda Money Respins, cu cinci Respins. Fiecare sfârșit este cu adevărat un nou început.

Caracteristica Bonus Jackpot

Există trei modalități de a declanșa această caracteristică în slotul Amazing Money Machine:

Opțiunea clasică este să lovești trei simboluri Bonus pe rolele 2, 3 și 4;

O altă modalitate este prin colectarea a trei simboluri Bonus Jackpot Money în timpul rundei Respins;

În jocul de bază, această rundă poate fi declanșată cu un simbol Instant Jackpot.

Caracteristica Bonus Jackpot este un fel de alege și potrivește. Va trebui să potrivești patru simboluri de Jackpot pentru a primi jackpotul corespunzător. Există patru jackpoturi disponibile: Mini Jackpotul de 25x miza, Maxi cu 50x miza, Major Jackpotul care acordă 500x miza și cel Grand, cu un premiu maxim de 5.000x miza.

Pariuri și Câștiguri

Poți porni Amazing Money Machine cu doar 0,20. Dacă această miză nu ți se potrivește, poți accesa Meniul de Pariuri și ajusta miza și valoarea monedei. Miza variază între 1 și 10, în timp ce denominarea monedei poate ajunge până la 1. Astfel, ne uităm la o miză totală maximă de 200.

Premiul maxim în Amazing Money Machine valorează 5.100x miza. Poți ajunge la această sumă în jocul de bază sau în timpul rundelor bonus. Deci, practic, premiul maxim este disponibil în orice moment. Cu toate acestea, dacă atingi premiul maxim în timpul uneia dintre caracteristicile, runda se încheie imediat, deoarece toate câștigurile suplimentare (dacă există) sunt anulate.

Grafică The Amazing Money Machine

Simbolurile, împreună cu întregul concept al jocului, bazat pe o mașină retro-futuristică, se încadrează perfect în tema steampunk. Gameplay-ul este puternic legat de titlu, deoarece rolele extensibile, caracteristicile și mașina cu un metru de Jackpot din partea stângă, sunt componentele Amazing Money Machine.

Coloana sonoră adaugă accentele finale peisajului, readucându-ne în secolul al XIX-lea când inventatorii încercau să revoluționeze lumea cu mecanismele lor (atunci) inovatoare.

Rezumat

Slotul Amazing Money Machine poate fi considerat o bijuterie în genul steampunk. Cu un gameplay bazat pe un mecanism care adaugă aleatoriu mai multe simboluri pe role sau chiar schimbă dimensiunea rolelor până la 60 de linii de plată, acest slot online îți permite să intri într-un univers de simboluri Money, angrenaje și jackpoturi. Premiul maxim de 5.100x miza poate fi atins atât în jocul de bază, cât și în timpul rundelor bonus, oferind multiple șanse de a câștiga premii uriașe.

Pornește Amazing Money Machine ca un turneu de sloturi pe Social Tournaments. Creează un cont și joacă turneele lor de sloturi gratuit pentru a câștiga niște premii în bani gustoase!

Tot ce își dorește cineva este o mașină de bani pentru a obține bancnote și a-și umple buzunarele! Încearcă slotul Magic Money Maze pentru câștiguri prezidențiale ca niciodată înainte!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16