1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Sweet Bonanza Dice

Sweet Bonanza Dice

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Sweet Bonanza Dice
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.49%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.49%
Despre Slotul Sweet Bonanza Dice

Sweet Bonanza a cucerit inimile jucătorilor cu mecanismul său profitabil, care include rotiri, multiplicatori și Free Spins, așa că ne așteptăm ca și Sweet Bonanza Dice demo să fie la fel de bun! Vei recunoaște grila de 6×5 care deține simboluri ce descriu laturile zarurilor, prezentând de la unul până la șase puncte în formă de inimioare, stele și pere. În funcție de regiune, opțiunile Buy Free Spins și Ante Bet pot fi disponibile pentru a vă ușura drumul spre câștiguri mari!

 

Joacă acum acest slot video în Magnumbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Sweet Bonanza Dice

Cel mai nou slot inspirat de bomboane de la Pragmatic Play, jocul demonstrativ Candy Blitz, a fost lansat chiar în această vară și ce să vezi - în curând vor lansa un alt titlu dulce! Slotul Sweet Bonanza Dice vine cu toate bunătățile din demo-ul Sweet Bonanza, inclusiv Scatters și simboluri multiplicatoare de până la 100x! Deci, dacă îți place Sweet Bonanza, ar trebui să încerci cu siguranță acest slot Pragmatic!  

 

Cum se joacă Sweet Bonanza Dice

Simbolurile plătesc oriunde pe grila din slotul Sweet Bonanza Dice, acordând premii pentru cel puțin opt de același fel:   

 

 • Dice Side 1 Heart- Plătește 50x pentru 12+ de același fel.  
 • Dice Side 2 Crescent Moons - Plătește 25x pentru 12+ de același fel  
 • Dice Side 3 Stars- Plătește 15x pentru 12+ de același fel.  
 • Latura de zaruri 4 Diamante - Plătește 12x pentru 12+ de același fel  
 • Zaruri Partea 1 Apple - Plătește 10x pentru 12+ de același fel  
 • Zaruri Latura 2 Lămâi - Plătește 8x pentru 12+ de același fel  
 • Zaruri Latura 3 Pere - Plătește 5x pentru 12+ de același fel  
 • Zaruri Partea 4 Struguri - Plătește 4x pentru 12+ de același fel  
 • Zaruri Partea 6 Mere - Plătește 2x pentru 12+ de același fel  
 • Simbolul Scatter - aterizează pe toate rolele și plătește în orice poziție.   

 

Simbolul Multiplicator - apare doar la Free Spins, cu valori de la 2x la 100x.  

 

Cum se câștigă în Sweet Bonanza Dice

Funcția Tumble Feature - Puteți privi această opțiune ca pe o modalitate de a reîmprospăta grila și de a aduce noi simboluri în joc. Funcția Tumble elimină simbolurile câștigătoare după o rotire, lăsând loc pentru ca altele noi să aterizeze din partea de sus a rolelor. În acest fel, nu vor exista poziții goale pe grila ta. Tumble-urile vor continua până când nu mai există niciun câștig ca urmare a unui câștig.  

 

Free Spins - Una dintre cele mai populare caracteristici din sloturile Pragmatic, Jocurile Gratuite pot fi declanșate în slotul Sweet Bonanza Dice cu cel puțin patru Scatters pe ecran. Runda începe cu zece Free Spins, la care se adaugă cinci în plus pentru fiecare trei sau mai multe Scatters atinse în timpul rundei. Simbolul Multiplicator intră în acțiune aici, lovind la întâmplare la orice rotire și rămânând pe ecran până la sfârșitul rundei. Ori de câte ori lovește, acest simbol ia o valoare aleatorie de la 2x la 100x, iar toți multiplicatorii sunt adăugați împreună la sfârșitul unei sesiuni de tumbling și aplicați la câștigul total.  

 

Buy Free Spins - Opțiunea Bonus Buy este disponibilă în anumite regiuni, oferind șansa de a declanșa instantaneu Free Spins pentru 100x pariul total.   

 

Ante Bet - Ante Bet are un impact asupra modului în care se comportă slotul online. Cele două opțiuni sunt după cum urmează:  

 

Bet multiplier 20x - care declanșează jocul standard, unde este disponibilă opțiunea Buy Free Spins.  

Bet multiplier 25x - crește șansele ca Free Spins să fie declanșate în mod natural.   

 

Pariuri și câștiguri Sweet Bonanza Dice

Pariurile minime în acest slot Pragmatic încep de la 0,20, iar cele mai mari ajung la 125. RTP-ul minim în acest joc este de 96,49%, iar cel maxim este de 96,6%. Multiplicatorul maxim pe care îl poți obține este de 21,175x.  

 

Grafică Sweet Bonanza Dice

Acadelele și bomboanele se așează în jurul rolelor, iar ciocolata se scurge pe stâlpii laterali într-un râu de dulceață. Fundalul vibrant ia un unghi diferit în Free Spins, cu grila care se mută puțin spre stânga și dezvăluie un castel în colțul din dreapta sus. Cerul albastru frumos se transformă în noapte, cu munți de glazură care arată ca niște vârfuri de zăpadă. Simbolul multiplicator, reprezentat ca un bufon, aterizează cu un multiplicator pe pălărie, rămânând pe role până la ultima tumbă dintr-o secvență.    

 

Concluzie Sweet Bonanza Dice

Demo-ul Sweet Bonanza are loc într-un univers plin de bomboane similar cu alte titluri dulci, cum ar fi demo-ul Sugar Rush sau Sweet Powernudge Demo, dar prezintă bunătăți destul de diferite. Simbolurile reprezentate ca laturi de zaruri plătesc într-un mecanism pay-anywhere pentru cel puțin opt de același fel, cu tumble-uri care elimină toate simbolurile câștigătoare din vedere și aduc altele noi pe grilă. Multiplicatorul bufonului apare doar în Free Spins, unde lovește cu valori de până la 100x. Toți multiplicatorii rămân lipicioși și sunt adăugați împreună și apoi aplicați la câștigul total într-o secvență de tumbling.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16