1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Supreme Hot

Supreme Hot

4.17
( 3 recenzii )
Evaluează!
Supreme Hot
phone shifting suggestion
Rating Total:
4.17 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.24%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  NU
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.24%
Despre Slotul Supreme Hot

Slotul Supreme Hot este un joc de cazinou clasic realizat de EGT care poate genera câștiguri foarte mari, cu o miză relativ mică. Află din acest articol tot ce trebuie să știi despre Supreme Hot. Alte sloturi video ca la aparate din seria Hot sunt ☞ Lucky Hot40 Super Hot  20 Dazzling Hot

Descrierea slotului video Supreme Hot

Slotul Supreme Hot realizat de EGT este un joc clasic care dispune de un Jackpot progresiv. Slotul are trei role și 27 de linii de câștig, cu o grafică vintage care ne amintește de primele jocuri de tip video slot. Totuși, versiunea EGT este dezvoltată special pentru mobil și atenția la detalii e impresionantă. Jocul face parte din familia sloturilor care se bucură de un succes uriaș printre jucători: Burning Hot, Super Hot sau Flaming Hot, iar câștigurile sunt pe măsură.

Totuși, Supreme Hot e diferit din multe puncte de vedere de jocurile mai sus menționate. Are trei role și trei rânduri, deci 9 simboluri în total, iar câștigurile sunt acordate indiferent de poziția simbolurilor, atâta timp cât prinzi trei simboluri identice pe cele trei role.

 • Simbolurile jocului includ fructe (cireșe, caise, mere și struguri), clopoței, steluțe, simboluri BAR, semnul dolar și șeptarii - cel mai valoros simbol din joc. 
 • Fructele oferă cele mai mici câștiguri - până la 200 de fise pentru trei simboluri identice (de două ori suma mizată), însă sumele cresc considerabil când ajungem la simbolurile cu valoare mare. 
 • Steluțele și clopoțeii oferă 1600 de fise pentru o linie câștigătoare (de 16 ori miza), simbolurile BAR oferă 2000 de fise pentru o singură lini câștigătoare, semnul dolar oferă 4000 de fise pentru o linie câștigătoare, iar șeptarii norocoși oferă 6000 de fise pentru o singură linie câștigătoare (de 60 de ori miza).

Cunoști probabil că, pentru a lua jaskpoturi la sloturi video online, trebuie să joci pe mize mari? În plus, există și un multiplicator X2, care dublează câștigurile în momentul în care prinzi același simbol pe toate rolele (9 simboluri identice). Regula se aplică doar sloturilor cu simboluri de tip fructe, iar câștigul generat e imens.

Caracteristicile slotului video Supreme Hot

În acest slot nu există simboluri Wild sau Scatter. Slotul dispune de funcția Gamble, prezentă în majoritatea jocurilor realizate de EGT. Astfel, îți poți dubla orice câștig, dacă ghicești culoarea (roșu/negru) următoarei cărți apărute pe ecran. Dacă ghicești culoarea îți dublezi premiul, dacă alegi greșit tot câștigul e pierdut. Iar o alegere corectă îți permite să dublezi din nou câștigul sau să încasezi premiul.

Jackpot Cards în Supreme Hot

Slotul Supreme Hot dispune și de patru Jackpoturi progresive, care pot fi câștigate prin funcția Jackpot Cards. Jocul Jackpot Cards este declanșat aleatoriu. La orice rotire ai șansa să declanșezi jocul Jackpot Cards, în care vei avea șansa să câștigi unul din cele 4 Jackpoturi de care dispune jocul. Aici, ai de ales între 12 cărți de joc și poți să ajungi până la ultimul nivel (4). În funcție de nivelul la care te oprești, ai asigurat un Jackpot, în ordine crescătoare - Treflă (nivelul 1), Romb (nivelul 2), Inimă (nivelul 3) sau Pică (nivelul 4).

Jackpotul e acordat în momentul în care selectezi trei cărți din aceeași suită, iar premiul e acordat instant.

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Superbet ★ Betano NetBet, ★ eFortuna ★ Casa Pariurilor ★ Winmasters 

Superbet Casino
L1203785W001253
Joacă acum Supreme Hot cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16