1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Super Lion

Super Lion

4
( 1 recenzie )
Evaluează!
Super Lion
phone shifting suggestion
Rating Total:
4 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  1500
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  NU
 • Simbolul Scatter
  NU
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Super Lion

Super Lion de la Skywind seamănă foarte mult cu mult mai celebrul Starburst. De fapt, este o copie fidelă. Ambele au o tematică ce sugerează spațiul cosmic. Muzica este mai alertă, dar creează aceeași ambianță. Grila este plasată pe o fotografie a Universului cu sute de stele mari și mici, în partea de jos fiind vizibil conturul unei planete care nu pare să fie Terra. Totuși, există și diferențe, despre care vom vorbi mai jos.

Pe 5 role și 3 rânduri se formează 10 linii de plată. O primă diferență față de jocul celor de la Netnet este că poți seta miza minimă la 0,10 RON (la Starburst, pragul minim este de 0,50 RON). Miza maximă este de 1.500 RON. Ai posibilitatea să optezi între două viteze: normală și Turbo (butonul este în dreapta, lângă cel de rotire). Dacă ești pe Turbo, rolele se opresc mai repede, deci poți juca mai mult runde într-un timp scurt, ceea ce nu este recomandat. Câștigul maxim este de 10.000x miza.

Descriere slot Super Lion

Super Lion este o păcănea cu pietre prețioase și cu șeptari. Mai apare pictograma Omega, care este și cea mai valoroasă, cinci exemplare pe o linie de plată acordând 300 de fise. În comparație, cinci șeptari plătesc 125 de fise. Pietrele prețioase sunt de cinci feluri, în ordinea descrescătoare a valorii: galbene, vezi, violet, albastre și roșii.

Leul este multicolor și are rol de Wild, substituind orice alt simbol atunci când poate ajuta la formarea unui câștig. Nu există simbol Scatter, însă pietrele prețioase sunt „reinterpretate” în niște pictograme cu adevărat speciale. Ele îți pot aduce premiul cel mare.

Caracteristici slot Super Lion

Caracteristica pe care o observi încă din primele învârtiri este cea a câștigurilor bidirecționale. Combinațiile care plătesc se formează atât de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, cât și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga. Este suficient ca simbolurile identice să se afle pe trei role adiacente, însă dacă obții o linie de plată completă câștigul este dublat.

Când se oprește pe grilă, Super Leul se blochează pe poziție și generază un Respin. Dacă în rotirea suplimentară apare un alt Leu, vor rămâne amândoi pe ecran pentru noul Respin. Rotirea suplimentară este acordată indiferent că Wild-ul a contribuit la un câștig sau nu.

O altă categorie de simboluri speciale este cea a pietrelor prețioase care luminează. Dacă cinci astfel de pietre se opresc pe aceeași linie de plată, atunci primești un premiu echivalent cu de 10.000x miza, însemnând câștigul maxim din joc.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Super Lion”: Superbet Cazino

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate