1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Steam Tower

Steam Tower

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Steam Tower
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
97%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  750
 • Min Bet
  0.75
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  NU
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  15
 • %
  Payout
  97%
Despre Slotul Steam Tower

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Steam Tower cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Steam Tower este un slot video produs de NetEnt ce iese în evidență în primul rând datorită payout-ului ridicat de peste 97%, așa că merită să vorbim în amănunt despre acesta. Vezi și payout-ul fantastic găsit la alte sloturi video dezvoltate de NetEnt ☞ Fruit CaseEggOMatic Arabian Nights


Caracteristicile jocului ca la aparate Steam Tower

Steam Tower este un joc cu o structură clasică de 5 role pe 3 coloane, cu 15 linii de câștig. Miza poate fi setată pe 10 nivele diferite, astfel încât aceasta pornește de la doar 0,75RON și ajunge până la 750RON.

Obiectivul principal al jocului ca la aparate este acela de a urca în turn. Iar pentru a face asta ai nevoie de wild-uri.  Unul sau mai multe Wild-uri care apar în orice loc pe role la Free Spins măresc numărul de rotiri gratuite cu 2, iar jocul trece la următorul etaj până când ajunge la ultimul etaj – 16.

Mai mult decât atât, unul sau mai mulți Stacked Wilds care acoperă toată rola în jocul principal activează 10 Free Spin, iar jocul urcă direct la ultimul etaj.


Avantajele etajelor în timpul jocului bonus

În timpul Free Spins toate câștigurile pe linia de miză sunt înmulțite cu Multiplicator. Acesta este actualizat înaintea fiecărei rotiri gratuite și depinde de nivelul etajului.

Atunci când ajunge la ultimul etaj, jucătorul primește și un câștig bonus de 1,000 de fise înmulțit cu nivelul mizei. Cunoști probabil că, pentru a lua jaskpoturi la sloturi video online, trebuie să joci pe mize mari?

Unul sau mai multe Wild-uri care apar în orice loc pe role la ultimul etaj dublează numărul de Free Spins.


Unde poți juca slotul online Steam Tower?

Jocurile NetEnt pot fi găsite la destul de multe cazinouri online licențiate, așa că nu ar trebui să îți fie prea greu să găsești un site unde să poți juca Steam Tower în legalitate. Vezi aici lista cazinourilor online licențiate în România, și descoperă ce bonusuri pentru prima depunere oferă fiecare!

Dacă totuși cauți o recomandare, atunci îți propun să te joci la cazinoul simpaticului Vlad, deoarece acesta vine cu o gamă variată de jocuri gratis (printre care și Steam Tower), dar și cu multe bonusuri și promoții atractive ce nu ar trebui ratate.

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Steam Tower cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate