1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Starz Megaways

Starz Megaways

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Starz Megaways
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.48%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  117649
 • %
  Payout
  96.48%
Despre Slotul Starz Megaways

Urcă-te la bordul unei nave spațiale și călătorește în adâncurile necunoscute ale Universului în slotul Starz Megaways! Aterizează pe planeta Free Spins și joacă până la 15 Free Spins cu simboluri Sticky Wild. Ai 117.649 de moduri de a câștiga și pune mâna pe acel câștig ceresc de până la 10.000x pariul tău!

 

Joacă acum acest slot video în Baumbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Starz Megaways

Te-ai antrenat în Academia MegaAstronauts de ceva timp, iar acum ești în sfârșit gata să te îmbarci în nava spațială rotundă, gata de acțiune, și să explorezi misterele galaxiei. Deschizi trapa navei spațiale și pășești cu grijă în interiorul navei, cu costumul sub braț. Căpitanul K. și comandantul S. sunt deja pe poziții, așteptându-vă. "Să punem mâna pe aceste câștiguri colosale și să trăim mult și bine!", spune comandantul S. în timp ce alimentează nava. Aventura spațială începe!

 

Straz Megaways este un slot extrem de volatil de la Pragmatic Play, care are loc undeva în galaxia, foarte, foarte îndepărtată. Nava ta are până la 117.649 de moduri de a ajunge la comoara masivă de până la 10.000x pariul tău. Planeta Free Spins este locul pe care cu siguranță vei dori să îl vizitezi pentru că te poate premia cu până la 15 Free Spins.

 

Cum se joacă Starz Megaways

Starz Megaways este un slot video cu 6 role care poate conține între 2 și 7 simboluri - de aceea, numărul de rânduri poate varia între aceste două numere. Înainte de a decola, cei doi tovarăși ai tăi au echipat corespunzător nava spațială, cu o volatilitate ridicată și un RTP de 96,48%. Astfel, ești pe deplin pregătit să faci față tuturor câștigurilor din această lume.

 

Prin fereastra ta trec planete mari și strălucitoare, cu inele luminoase, în timp ce călătorești prin pustietatea galaxiei. Pe lângă tine se află o mănușă de aur cu 5 pietre prețioase strălucitoare lipite de ea. Ați găsit-o, împreună cu pietrele prețioase, pe o planetă pustie numită Planeta Norocului. Știi că pietrele prețioase, împreună cu planetele, sunt simbolurile acestui joc. Tot ce trebuie să faci este să pocnești din degete și o avalanșă de câștiguri va veni spre tine.

 

 • Green Gem - Plătește de 2,5 ori pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Purple Gem - Plătește 1x pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Red Gem - Plătește 0,75x pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Blue Gem - Plătește 0,6x pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Pink Gem - Plătește 0,6x pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Orange Planet - Plătește de 0,5 ori pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Pink Planet - Plătește de 0,5 ori pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată.
 • Green Planet - Plătește 0.4x pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Yellow Planet - Plătește 0.4x pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Coppery Planet - Plătește 0.4x pariul tău dacă prinzi 6 pe o linie de plată

Una dintre vedetele din slotul Starz Megaways a devenit sălbatică. Este vorba despre simbolul Wild care poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celui Bonus. Acest simbol distinct poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 și 5 și are o putere specială: atunci când aterizează pe ecran, se extinde pe verticală, astfel încât umple întreaga rolă.

 

Steaua centrală a acestei galaxii este simbolul Bonus. Seamănă cu soarele făcut din plasmă portocalie fierbinte și poate lovi toate rolele. Acest MegaSimbol este cheia pentru a declanșa runda de rotiri gratuite.

 

Cum se câștigă în Starz Megaways

Slotul Starz Megaways oferă două funcții galactice care au ca scop să te răsplătească cu cele mai mari câștiguri pe care le deține Universul. 

 

Funcția Free Spins

 

Pentru a ajunge la Planeta Free Spins trebuie să prinzi cel puțin 3 simboluri Bonus. Simbolurile Soarelui care ajung pe ecran rămân lipite în timp ce celelalte role se învârt, oferindu-ți șanse suplimentare de a prinde mai multe dintre ele. Soarele are multe beneficii, într-adevăr.

 

În funcție de numărul de Simboluri Bonus, puteți juca una dintre următoarele opțiuni de Free Spins:

 

 • 3 Simboluri Bonus acordă 6 Free Spins
 • 4 Simboluri Bonus acordă 8 Învârtiri Gratuite
 • 5 Simboluri Bonus acordă 10 Free Spins
 • 6 Simboluri Bonus acordă 15 Învârtiri Gratuite

 

Dacă în această rundă atingeți multiplicatorul maxim de 10.000 de ori pariul dvs. în această rundă, funcția se termină imediat, iar Free Spins rămase sunt pierdute.

 

 

Funcția Sticky Wilds

 

Această funcție este activă doar în timpul rundei Free Spins. Toate simbolurile Wild care ating rolele se extind, acoperind întreaga rolă. În plus, simbolurile Wild extinse rămân lipicioase până la sfârșitul funcției. Se pare că simbolului Wild îi place atât de mult Planeta Free Spins încât vrea să rămână aici pentru totdeauna. Cine nu și-ar dori acest lucru?

 

Pariuri și câștiguri Starz Megaways

Te poți urca la bordul navei spațiale și te poți bucura de această aventură cu 0,20 sau 100 în buzunarul costumului tău. Ce sunt banii oricum când ești înconjurat de stele și planete? Ai încredere în cei doi prieteni ai tăi și acest slot intergalactic îți poate aduce câștiguri astronomice de până la 10.000 de ori mai mari decât miza ta.

 

Plasează-ți pariul cu ajutorul butoanelor (+) și (-) din partea de jos a ecranului.

 

Grafică Starz Megaways

Jocul se desfășoară pe un fundal cosmic, cu milioane de stele mici și sclipitoare împrăștiate pe tot ecranul tău. În partea dreaptă, în spatele rolelor, observați un soare fierbinte care își cască razele în lume și aduce puțin soare în portofelul dumneavoastră.

 

Declanșează runda de rotiri gratuite și o avalanșă de meteoriți preia controlul, trimițându-te în partea câștigătoare a Universului. Ura!

 

Concluzie Starz Megaways

Starz Megaways este un slot video captivant care te poate face să strălucești ca o stea, cu o comoară de până la 10.000x pariul tău în contul tău bancar. Renunță la gravitație și îndreaptă-te spre Universul fără limite care îți poate aduce un câștig gigantic.

 

Nava spațială se întoarce, pregătindu-se să se îndrepte înapoi pe Pământ. "Puneți-vă centurile!", spune căpitanul K, "Această călătorie s-ar putea să vă zdruncine puțin. Țineți-vă bine de premiu, vom ajunge acasă cât ai zice pește!".

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16