1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Starlight Princess

Starlight Princess

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Starlight Princess
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  0
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Starlight Princess

Toamna anului 2021 a venit cu un video slot extrem de interesant, care a fost lansat de providerul Pragmatic Play - Starlight Princess. Jocul are o tematică aparte, mai fantastică, ce a fost realizată într-un stil grafic tip anime, ceea ce face să fie extrem de atractiv. Încă de când îl deschizi vei avea parte de efecte audio și video, care te vor introduce într-o atmosferă aparte.

Păcăneaua are foarte multe elemente tematice, inclusiv simbolurile care apar pe role și prințesa din dreapta matrix-ului care îți va fi alături la fiecare rotire. Toate aceste detalii vizuale care fac jocul atât de special sunt la fel de calitative și interactive atât în versiunea pentru desktop, cât și în cea pentru dispozitive mobile. Astfel, ai libertatea să îți desfășori activitatea de pe orice dispozitiv, iar experiența va fi la fel de intensă. 

Specificații tehnice ale video slot-ului Starlight Princess

Păcăneaua Starlight Princess nu încântă publicul doar prin aspect, ci și prin caracteristicile pe care le are. Ea vine cu un RTP teoretic de 96.50% și cu o volatilitate mare, ceea ce înseamnă că vei avea destul de multe șanse de câștig, însă tot trebuie să investești responsabil. Miza pe care o poți plasa trebuie să fie de cel puțin 0.20 credite și de cel mult 125 credite, ceea ce înseamnă că ai posibilitatea să îți încerci norocul cam indiferent de bugetul pe care îl ai. 

Indiferent cât hotărăști să valoreze o rotire, payout-ul maxim este de 5000x miza ta, așadar Jackpot-ul este atractiv și generos pentru toți gamblerii. Câștigul se obține prin realizarea unor combinații de cel puțin 8 icon-uri identice care sunt alăturate. În Starlight Princess plata este tip cluster, ceea ce este mai distractiv, mai ales dacă ținem cont că matrix-ul este de 6x5, adică destul de măricel. 

În funcție de simbolurile care apar pe role, poți să primești diverse beneficii, de la Rotiri Gratuite până la multiplicatori. Șansele de reușită sunt crescute în video slot-ul Starlight Princess prin faptul că există mecanica Tumble. Asta înseamnă că odată realizată o combinație câștigătoare, icon-urile care au format-o dispar și fac loc altor simboluri. În acest fel, în timpul aceleiași runde, poți avea mai multe mix-uri care să-ți aducă câștiguri.

Simboluri și funcții ale pacanelei Starlight Princess

În jocul Starlight Princess toate câștigurile sunt aduse prin combinarea unor simboluri extrem de frumos realizate, care au un aspect influențat de stilul anime. Acestea au detalii interesante, precum simbolurile care plătesc cel mai mult, care sunt marcate de semnul soarelui, inimii, lunii și stelei. Toate celelelalte icon-uri sunt în diferite forme și culori, având în centru un cristal frumos ornat.

În completarea lor vine un simbol special, al prințesei, care are atât rolul de a achita în combinații de minim 4 icon-uri identice, dar și rol de Scatter. Acesta este elementul cheie care poate să declanșeze Rotirile Gratuite, așa că este bine să apară de cât mai multe ori pe role, însă acest aspect ține și de noroc. Dacă nu ai răbdare să aștepți, nu este nicio problemă pentru că ai opțiunea de a cumpăra șanse de a activa funcția, însă trebuie să fii atent la cost, mai ales pentru că opțiunea nu vine cu garanții!

Multiplicatorul din păcăneaua Starlight Princess vine în forma unei inimioare, de 4 culori. În funcție de cum ți se aliniază stelele, unul dintre aceste simboluri va ateriza pe role și îți poate aduce un multiplicator aleatoriu cuprins între 2x și 500x. În funcție de cum îți gestionezi bugetul, jocul poate să fie extrem de avantajos, dar trebuie să fii responsabil cu investițiile pe care le faci!

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16