1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Star Pirates Code

Star Pirates Code

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Star Pirates Code
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.74%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.74%
Despre Slotul Star Pirates Code

Poți să navighezi spre o recompensă plină de aur? Star Pirates Code™ este noul nostru slot video 3×5, care le oferă jucătorilor o călătorie captivantă pe o navă fantomă a piraților, care conține multiplicatori wild skull care pot duce la premii mari. Aterizarea pe simbolurile busolă te poate duce la o comoară plină de câștiguri!

 

Joacă acum acest slot video în Yoji Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Star Pirates Code

Urcați-vă la bordul acestei nave fantomă înfiorătoare, o altă adăugare înfricoșătoare la biblioteca Social Tournaments! Slotul video online Star Pirates Code tocmai a picat la timp pentru ca tu să navighezi pe cele șapte mări și să culegi recompensele care sunt îngropate sub fundul oceanului și cine știe ce se ascunde în mijlocul acestor mări albastre și adânci? Va trebui să-ți iei busola pentru asta, pentru că ai putea să te îndrepți spre necazuri sau spre bunătăți! Pentru o șansă de a descoperi minunile ascunse ale plăților cu multiplicatori maximi de 2.500x pariul inițial, cu un RTP de 96,74%, navigați acum!

 

Cum se joacă Star Pirates Code

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga pe rolele adiacente, începând de la stânga la dreapta.

 

 • Cufărul cu comori - Plătește 15 x pentru 5 pe o linie de plată.
 • Moneda de aur - Plătește 8 x pentru 5 pe o linie de plată.
 • Silver Coin - Plătește 3 x pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Diamond - Plătește 2,4 x pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Orange Gem - Plătește 2 x pentru 5 pe o linie de plată.
 • Green Gem - Plătește 1,2 x pentru 5 pe o linie de plată.  
 • Purple Gem - Plătește 1,2 x pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul WILD Compass înlocuiește toate simbolurile, apărând pe rolele 2,3 și 4, și poate declanșa funcția respin. 
 • Skull & Crossbones WILD înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului busolă WILD, și apare pe rolele 2, 3 și 4, la care se adaugă simbolul busolă WILD. 

 

Cum se câștigă în Star Pirates Code

Funcția Respin - Funcția Respin este declanșată atunci când este lovit simbolul busolă WILD. Simbolul WILD Compass va selecta o direcție aleatorie, indicând nordul, sudul, estul sau vestul, și va adăuga simboluri WILD pe ecran, umplând toate pozițiile de pe rolele 2,3 și 4 în direcția respectivă, și își va include propria poziție. Toate pozițiile cu simboluri WILD sunt blocate pe loc și se declanșează respin-ul. Dacă sunt atinse mai multe simboluri WILD Compass, din cauza declanșării respin-ului, atunci vor fi adăugate mai multe simboluri WILD în același mod, urmate de un nou respin.

Dacă simbolurile WILD din Compasul WILD sunt adăugate în poziții blocate, atunci acele poziții vor câștiga un multiplicator de 1x pentru fiecare dată când acest lucru se întâmplă. Multiplicatorul va fi aplicat la câștigurile din toate combinațiile cu acel simbol WILD. Reînvârtirea se va încheia atunci când niciun simbol WILD Compass mai nou nu este lovit. Câștigurile vor fi calculate și adăugate la câștigul global între respin-uri.

 

Pariuri și câștiguri Star Pirates Code

Pariul minim este setat la 0,10 și poate crește până la un maxim de 50,00. Câștigul multiplicator maxim pentru acest slot este de 2.500x pariul inițial în cadrul jocului de bază și atunci când funcția respin este activă. Dacă câștigul total al funcției respin ajunge la 2.500 x pariul, atunci runda se va încheia cu efect imediat. Pariurile pot fi ajustate în meniul de pariuri, prin apăsarea butoanelor (+) și (-).

 

Grafică Star Pirates Code

Designul slotului Star Pirates Code îi cufundă pe jucători în cadrul unei aventuri înfricoșătoare, dar captivante, după lăsarea întunericului, pe mare, prezentând toate elementele vizuale pe care ne-am putea aștepta să le vedem pentru un joc care se desfășoară pe o navă de pirați abandonată, însoțite de cufere de comori, monede strălucitoare, pietre prețioase sclipitoare, busole și, în cele din urmă, craniul și oasele încrucișate. Este atmosfera perfectă pentru jucătorii care caută ceva plin de multe senzații tari și divertisment la limită, iar în această creație slab luminată, este plăcut să știm că nu putem prezice ce urmează.

 

Alătură-te echipajului în slotul cu 9 linii de plată de la Pragmatic Play, slotul Pirate Pub, și pregătește-te pentru o experiență de joc captivantă!

 

Concluzie Star Pirates Code

Star Pirates Code este un slot cu volatilitate ridicată, deși riscul ridicat poate fi foarte profitabil pe termen scurt. Maximul pornește de la 96,744%, prezentând două niveluri alternative de 95,64% și 94,61%. Format din tehnologia HTML5, acesta este un joc prietenos pentru mobil, care poate fi savurat de pe un smartphone sau desktop.

Dacă v-ați distrat pe cinste în această aventură pe mare, de ce să nu încercați alta? Alege Pirate Gold sau Pirate Gold Deluxe pentru a pune mâna pe partea ta de aur în aceste căutări de comori supraîncărcate!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16