1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Spartan King

Spartan King

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Spartan King
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.6%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  96.6%
Despre Slotul Spartan King

Soldații spartani își vor apăra regele cu orice preț! Alăturați-vă lor în Spartan King™, videoslot 4×5 în care simbolurile scut 2×2 vin cu un multiplicator de până la 25x. Protejează-ți câștigurile, protejează Sparta!

 

Regele Spartei își conduce societatea de războinici cu o mână fermă. Toți soldații sunt antrenați să fie loiali și curajoși. Aceștia și-au început antrenamentul de la o vârstă foarte fragedă și sunt întotdeauna gata să își dea viața pentru Sparta. De ce întrebi. Pentru că aceasta este Sparta!

 

Joacă acum acest slot video în Vlad Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Spartan King

Armata spartană este gata să cucerească încă o civilizație. Soldații au sulițele pregătite, cu scuturile acoperindu-le cea mai mare parte a corpului. Regele spartan este mulțumit că visul său de a domni peste cât mai multe teritorii va deveni în curând realitate. Rotiți rolele acestui slot online extrem de captivant și ajutați-l pe Regele Spartan să câștige lupta! Să înceapă bătălia!

 

Cum se joacă Spartan King

Jocul ca la aparate Spartan King se joacă pe o configurație de 5×4 role care prezintă o volatilitate super ridicată, marcând 5 din 5 fulgere pe scala Pragmatic Play, un RTP peste medie de 96,60%, 40 de linii de plată și un câștig maxim de până la 7.494x pariul. Alătură-te armatei spartane, ia o armă (poate un dory, sunt la modă în acest sezon) și încalecă-ți calul pentru că bătălia este pe cale să înceapă.

 

Simbolurile care lovesc rolele variază de la un tânăr războinic care ține în mână un Kopis până la un simbol Wild special care poate apărea atât în jocul de bază, cât și în funcția Free Spins:

 

 • Tânărul războinic - Plătește de 7,5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată.
 • Nava de război spartană - Plătește 6,25x pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată
 • Casca spartană - Plătește de 5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată
 • Spartan Knife - Plătește de 4 ori pariul tău pentru 5 pe o linie de plată
 • Vasul Spartan - Plătește 2.5x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As, Rege, Damă și Valet - Fiecare plătește 2x pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată

 

 

Simbolul Wild este însuși Regele Spartan, cu o cască de bronz, cu o privire furioasă și hotărâtă pe față. Simbolul Wild le poate înlocui pe toate celelalte, cu excepția simbolului Bonus. De asemenea, acesta aterizează doar pe rolele 2, 3 și 4 și plătește 10x, 5x sau 1x pariul, în funcție de câte aterizezi pe ecran.

 

Simbolul Bonus este reprezentat de o cortină roșie, împodobită cu franjuri aurii în partea de jos. Acesta poate apărea oriunde pe ecran și plătește în conformitate cu următorul tabel:

 

 • 5 Simboluri Bonus aduc un premiu de 20x pariul tău total
 • 4 Simboluri Bonus aduc un premiu de 5x pariul tău total
 • 3 simboluri Bonus aduc un premiu de 1x pariul tău total

Sparta a fost o putere militară uriașă în vremea sa, răspândind frică și distrugere oriunde mergea. Războinicii spartani știau când să atace, folosind un armament unic, dar și când să se retragă și să-și apere pământurile.  Aici intervine cel de-al doilea simbol Wild 2×2. Acesta înfățișează un scut imens, cu litera lambda (Λ) pictată pe el. Simbolul Scut poate ateriza pe toate rolele, înlocuind toate celelalte simboluri, cu excepția celui Bonus. Acest simbol poate apărea, de asemenea, la întâmplare pe ecran în timpul jocului de bază sau al modului Free Spins.

 

Cum se câștigă în Spartan King

Pentru a-ți încheia antrenamentul de războinic spartan și pentru a-l impresiona pe rege în slotul Spartan King, trebuie să declanșezi funcția Free Spins, care oferă nu doar Free Spins, ci și multiplicatori suculenți.

 

Funcția Free Spins 

 

Pentru a activa runda Free Spins trebuie să aduci pe ecran cel puțin 3 simboluri Bonus. În acest fel, în funcție de numărul de simboluri Bonus care se lovesc, jocul acordă un număr diferit de Free Spins:

 

 • Pentru 5 Simboluri Bonus primiți 12 Free Spins.
 • Pentru 4 simboluri Bonus primești 10 Free Spins
 • Pentru 3 simboluri bonus, primiți 8 rotiri gratuite.

Simbolul Wild 2×2 vine cu o surpriză specială în timpul acestei runde: un multiplicator aleatoriu. Ori de câte ori unul sau mai multe simboluri Wild aterizează pe role, acestea vin cu un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x, 5x, 10x sau 25x. Reactivați această funcție dacă prindeți trei sau mai multe simboluri Bonus în timpul Free Spins.

 

Pariuri și câștiguri Spartan King 

Pentru a te alătura armatei spartane trebuie să plasezi un pariu de la 0,20 la 100. Regele Spartan vă permite să vă ajustați miza accesând meniul de pariuri. Faceți clic pe butoanele (+) și (-) din partea de jos a ecranului și jocul va afișa meniul de pariuri. De aici puteți selecta numărul de monede pe linie de la 1 la 10 și valoarea nominală a monedei de la 0,01 la 0,50. Cel mai mare multiplicator pentru care tu și toți ceilalți soldați luptați este în valoare de 7.494x pariul. Luptă pentru Sparta!

 

Grafică Spartan King

Jocul se desfășoară pe un câmp de luptă mirific, cu o cascadă superbă în partea dreaptă a ecranului și o mare și calmă masă de apă în partea stângă. Se pare că spartanii vin pe mare. Rolele sunt așezate în mijlocul ecranului, fiind susținute de două coloane grecești rupte.

 

Bătălia finală începe în timpul rundei de rotiri gratuite. Funcția începe cu o ploaie de săgeți trase de spartani care acoperă ecranul. Fundalul se schimbă, de asemenea, în timpul acestei runde. Acum stați unul lângă altul cu soldații spartani, fiecare dintre ei ținând câte un dory deasupra capului, dornici să înceapă lupta.

 

Activează funcția de rotiri gratuite și pregătește-te să lupți pentru regele tău (și pentru câștigurile tale) în numele regelui spartan, în numele Spartei!

 

Concluzie Spartan King  

Jocul de păcănele Spartan King este un joc 5×4, cu o funcție Free Spins, o volatilitate ridicată și un câștig maxim de până la 7.494x pariul care trezește spiritul războinic din tine. Pune-ți o cască și ia un scut 2×2 care te va ajuta nu doar să blochezi inamicul, ci îți va aduce și multiplicatori uriași în modul Free Spins.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16