1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe

4.99
( 719 recenzii )
Evaluează!
Sizzling Hot Deluxe
phone shifting suggestion
Rating Total:
4.99 Stele
%
Procentaj de Payout:
97%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  5000
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  10
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  97%
Despre Slotul Sizzling Hot Deluxe

Vezi cum se joacă Sizzling Hot, poate cel mai popular joc de ”păcănele” din România, și descoperă strategii și sisteme care să te ajute să îți mărești șansele de câștig. De asemenea, vezi ce cazinouri online oferă acest slot video!

Joacă acum varianta originală la cazinoul recomandat cu un super bonus de bun venit!


SIZZLING HOT - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Cum se joacă Sizzling Hot?

 2. Sfaturi și strategii de joc Sizzling Hot

 3. Cazinouri online ce oferă Sizzling Hot Deluxe


1. CUM SE JOACĂ SIZZLING HOT?

Sizzling Hot este poate cel mai jucat joc de păcănele din România. Acesta este dezvoltat de către Novomatic, una dintre cele mai importante companii de gambling din lume. Jocul poate fi găsit atât pe aparatele de jocuri cu software Novomatic din baruri, case de pariuri sau cazinouri stradale, cât și la cazinouri online unde îți poți încerca norocul pe bani reali sau pe fonduri virtuale, de distracție. Dar despre acest subiect voi vorbi la finalul articolului. 

Sizzling Hot este un joc cu o grafică atractivă cu 5 role, 5 coloane, dar și cu 5 linii de câștig. Majoritatea simbolurilor constau în fructe : cirește, portocale, lămâi, prune, struguri și pepeni. Chiar și așa, mai găsim ca simboluri steluțe, dar și șeptari, cei din urmă fiind atracția principală a acestui slot video. Cinci șeptari îți aduc de 1,000 de ori valoarea mizei, așa că ei reprezintă obiectivul oricărui jucător de Sizzling Hot. Apropo, la unele cazinouri vei găsi jocul sub denumirea de ”Sizzling Hot Deluxe”, dar e practic același joc, însă cu o grafică îmbunătățită


Cât putem câștiga în Sizzling Hot?

Dacă n-ai jucat niciodată poți apăsa tasta ”Tabel plăți”, și astfel aparatul îți oferă informații despre joc. Poți vedea ce câștig primești pentru un anumit număr de simboluri de același fel, în funcție de miza stabilită de tine în acel moment.. Miza minimă poate diferi în funcție de cazinoul online / aparatul pe care te joci, dar de regulă este de 8 fise sau 0,08RON / linie. Cum am spus și mai sus, jocul are 5 linii, acesta fiind un număr fix ce nu poate fi schimbat.

Pentru a beneficia de câștiguri, trebuie să ai pe aceeași linie minim 2 cireșe sau minim 3 simboluri de orice alt fel (de la stânga la deapta). Singura excepție o reprezintă steluțele, considerate și simbouri ”Scatter”. Acestea pot apărea oriunde pe ecran, ele aducându-ți un multiplicator cuprins între 2 și 50 în funcție de numărul lor (2x pentru 3 steluțe, 10x pentru 4 steluțe și 50x pentru 5 steluțe). De fiecare dată când primești un câștig ai posibilitatea să dai ”DUBLEAZĂ”, sau să bagi în casă respectivele câștiguri.


Funcția ”Dublează” - una din atracțile jocului de cazino Sizzling Hot

Dacă apeși pe tasta ”DUBLEAZĂ” va trebui să alegi între roșu și negru şi să ghicești culoarea cărții. Dacă nu nimerești culoarea pierzi, dacă nimerești culoarea câștigi dublu. De regulă poți dubla de maxim 3 ori câștigul de la o mână, dar sunt aparate care îți permit să dublezi câștigurile de până la 7 ori. 

 

2. SFATURI ȘI STRATEGII DE JOC SIZZLING HOT

Cât pariem la slotul video Sizzling Hot Deluxe?

Nu se pariază mult încă de la început în dorința de a câștiga și de a scade miza în caz de pierdere. Dacă pierzi mulți bani încă de la începutul jocului cu siguranță vei fi dezamăgit și nici nu te vei mai distra. Este bine să-ți stabilești din start o anumită sumă, apoi s-o împarți astfel încât să poți continua jocul o bună perioadă de timp. Dacă observi că ai noroc poți crește pariul pe care l-ai făcut la început, dar trebuie să iei în calcul și riscul de a pierde mai mult deodată. Cel mai bine este să nu faci nici pariuri mari și nici pariuri mici, folosește o miză medie. Dacă simți că ai noroc și vrei să riști poți dubla miza, apăsând pe tasta ”Dublează”. Pentru a te distra poți face pariuri mici, pe care treptat să le dublezi.

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de cazino! Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează la jocresponsabil.ro!


Folosirea opțiunii Max Bet

Deși există și opţiunea MAX BET nu este indicat s-o alegi prea des deoarece riscul de a pierde rapid banii este destul de mare. Poți risca să folosești MAX BET când ai disponibilă o sumă de bani mai mare și crezi că nu te va afecta foarte mult dacă vei ajunge în situația de a o pierde. Totuși nu este nimic distractiv în a juca foarte puțin timp la Sizzling Hot și a pierde rapid banii. Cel mai bine este să optezi pentru pariuri medii sau mici, și să faci mai multe rotiri la aparat (mai multe runde).


Strategii jocuri cu șeptari bazate pe mituri

Un mit printre jucători spune că dacă la primele runde ai primit ceva foarte mic (ex. două fructe la fel), înseamnă că este posibil ca aparatul să dea și ceva mare la o nouă rundă. Dacă la început primești ceva mare se poate ca de acum să nu mai primeşti nimic spectaculos foarte multe runde de joc. Se mai spune că după 5 steluțe vor veni în curând și 5 șeptari. Personal nu m-am jucat suficient de mult acest joc încât să știu cât e ficțiune și cât e realitate, dar nu aș avea prea mare încredere în astfel de zvonuri.

Pentru a descoperi sfaturi și trucuri păcănele valabile pentru orice joc, inclusiv Sizzling Hot, recomand să accesezi următorul link

 

3. CAZINOURI ONLINE CE OFERĂ SIZZLING HOT DELUXE

La început un singur cazino online oferea varianta originală Sizzling Hot. Era vorba de Admiral.ro, site ce aparține de Novomatic, adică compania care a creat jocul Sizzling Hot. Acum însă Admiral nu mai are exclusivitate, jjocul putând fi găsit și la alte cazinouri online precum Betano Casino, Unibet Cazino sau Vlad Cazino.

Joacă acum varianta originală la cazinoul recomandat cu un super bonus de bun venit!

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate