1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Secret of the Stones

Secret of the Stones

4.5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Secret of the Stones
phone shifting suggestion
Rating Total:
4.5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.67%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  1250
 • Min Bet
  1.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.67%
Despre Slotul Secret of the Stones

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Secret of the Stones cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Descoperă Secret of the Stones, un joc de compania NetEnt, care se pliază perfect stării de calm și pace interioară. Vei călători în timp în vremuri îndepărtate, când druizii cutreierau dealurile Vestului Europei. Secret if the Stones nu este unicul slot video care crează o atemosferă tematică, vezi și alte sloturi realizate de NetEnt ☞ Magic PortalsCosmic FortuneLost Relics


Caracteristicile jocului de păcănele Secret of the Stones

Secret of the Stones vine cu 3 role și 5 coloane și 25 de linii de câștig. Miza minimă este de 1.25RON per rotire, în timp ce cea maximă este de 1,250RON.

Trei simboluri Scatter oriunde pe role în jocul principal activează 10 FREESPINS. Poți genera câștiguri mai mari prin intermediul Wild-ului ce are rolul de Joker: poate înlocui orice alt simbol.

În cadrul jocului bonus cu freespins va trebui să selectezi din 20 de pietre pentru a descoperi funcțiile bonus. Numărul de selecții este egal cu numărul de simboluri Scatter care au activat Free Spins.

Poți alege între două versiuni diferite ale jocului

Atunci când intri în joc va trebui să îți alegi destinul, selectând între varianta clasică ”Secret of the Stones” și varianta nouă ”Secret of the Stones MAX”. În prima versiune poți câștiga de până la 2,500 de ori miza, însă în cea de-a doua câștigul poate ajunge la de până la 25,000 de ori valoarea mizei!

În funcție de alegerea ta se va schimba și background-ul jocului, care poate fi fie verde pentru varianta clasică, fie roșie pentru varianta modernă. Poți schimba oricând între cele două variante deoarece vei avea în partea de jos a ferestrei de joc un buton mare pentru așa ceva.

Pentru a descoperi toate diferențele între cele două versiuni, cel mai bine este să accesezi regulamentul jocului.

Secret of the Stones – unde găsesc păcănele gratis online?

Dacă dorești să testezi acest joc de păcănele gratis online, o poți face chiar din partea de sus a acestei pagini. Iar când te simți pregătit să îți încerci șansa pe bani reali, o poți face la ★★★Vlad Cazino★★★, primul cazino 100% românesc de la noi din țară!

Simpaticul vampir Vlad vă oferă posiblitatea de a alege între sute de jocuri de cazino disponibile atât pe desktop cât și pe mobil, din oferta sa făcând parte bineînțeles și Secret of the Stones. Poți depune prin nenumărate metode de plată precum card, Paysafecard, Skrill, Trustly, Apple Pay sau Top Pay, depunerea minimă pornind de la doar 25RON. Iar primul depozit îți aduce și un super bonus de bun venit (detalii aici).

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Secret of the Stones cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate