1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Secret City Gold

Secret City Gold

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Secret City Gold
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.22%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.22%
Despre Slotul Secret City Gold

Amplasat într-o pădure tropicală zbuciumată, cu 25 de linii de plată pe care să potrivești simboluri sculptate în piatră și monede de inspirație mayașă pentru un câștig masiv de până la 10 000x! Cu simbolul Scatter care plătește un minim de 2x pariul tău total pentru 3 pe o linie de plată, precum și cu o caracteristică interesantă Shape Wins, această nouă versiune de slot te va face să înfrunți incertitudinea acestei frumoase păduri tropicale cu un pariu minim de 0,25 pentru șansa de a obține câștiguri interesante în acest ultim slot!

 

Joacă acum acest slot video în Netbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Secret City Gold

Cunoscută pentru cultura și moștenirea sa bogată, America Centrală vine cu mici buzunare de păduri tropicale care acoperă zone care sunt diverse în faună, floră și animale. Cu râuri lungi și sinuoase care se termină în cascade maiestuoase, civilizațiile secrete au fost cunoscute pentru a-și stabili casele în această parte imaculată și frumoasă a lumii. Cu ruinele antice mayașe și comorile care se află în urma lor, Pragmatic Play a decis să îi ia pe jucători într-o călătorie la sloturile Secret City Gold disponibile pe dispozitive desktop și mobile - unde un câștig maxim masiv îi așteaptă pe jucătorii norocoși și curajoși! 

 

Cum se joacă Secret City Gold

Acest slot plin de aventură este așezat pe o grilă 5×4 încadrată în aur, cu simboluri care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând de la rola cea mai din stânga! Estetica rolelor preia un design similar cu cel văzut în slotul demonstrativ Firebird Spirit Demo Slot - cu imagini și grafică asemănătoare pietrei! 

 

 • Moneda de aur - Plătește de 4 ori pariul tău curent pentru 5 pe o linie de plată 
 • Red Lion - Plătește de 3,2 ori pariul tău actual pentru 5 pe o linie de plată 
 • Green Snake - Plătește 2.4x pariul tău curent pentru 5 pe o linie de plată 
 • Purple Monkey - Plătește de 2 ori pariul tău actual pentru 5 pe o linie de plată 
 • Blue Frog - Plătește 1.2x pariul tău actual pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul A - Plătește 1 x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul K - Plătește 0,8x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Q - Plătește 0,6x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul J - Plătește 0,48x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 10 - Plătește de 0,4 ori pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Wild - Plătește 8x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată - Înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter și apare pe toate rolele. 

 

Simbolul Scatter - Plătește 50x pariul dvs. curent pentru 5 pe o linie de plată - Apare pe toate rolele, prindeți 3 sau mai multe simboluri pentru a declanșa runda Free Spins! 

 

Cum se câștigă în Secret City Gold

Shape Wins - Acest slot captivant vine cu o întorsătură unică! La fiecare rotire efectuată există șansa ca o formă aleatorie să apară pe ecran la sfârșitul unei rotiri, marcând poziții aleatorii pe role. Când se întâmplă acest lucru, se vor declanșa câteva lucruri: 

 

Câștigul tău va fi acordat  

Toate simbolurile din interiorul formei se vor transforma într-un simbol aleatoriu aflat deja acolo.  

Simbolurile transformate vor plăti de la stânga la dreapta pentru combinațiile câștigătoare formate în interiorul formei, conform tabelului de plată al acestora, înmulțite cu un număr aleatoriu de la 1x la 10x! 

Free Spins - Toată lumea iubește o rundă spectaculoasă de Free Spins Pragmatic Games, care poate fi declanșată atunci când prindeți 3 sau mai multe simboluri Scatter pe role pentru a câștiga 8 Free Spins! În timpul acestei runde, formele pot apărea la întâmplare, la fel ca în jocul de bază, cu un multiplicator, de asemenea. Acest multiplicator va fi adăugat la un multiplicator general care se aplică câștigurilor din formele actuale și din toate formele viitoare care aterizează pe role în runda Free Spins. Fiecare Scatter care aterizează pe role în timpul rundei Free Spins va adăuga încă o Free Spin la setul tău. 

 

Rolele speciale sunt în joc în timpul rundei Free Spins. 

 

Cumpărați Free Spins - Dacă aveți chef de un mod mai puțin sălbatic de a prinde runda Free Spins, o puteți cumpăra la 85x pariul dvs. total, cu rotirea de declanșare care aterizează 3, 4 sau 5 Scatter la întâmplare. 

 

Pariuri și câștiguri Secret City Gold

Cu spray-ul de insecte în mână și cu maceta ta tăind prin verdeață, pariurile minime încep de la 0,25 și pot fi împinse până la 125 pentru câștiguri mai mari în acest slot! RTP-ul teoretic al slotului Secret City Gold ajunge la 96,06%, iar atunci când achiziționați Free Spins 96,22%. Cu un premiu maxim adăugat de 10 000x valoarea pariului tău total - înfruntarea junglei s-ar putea să nu pară atât de înfricoșătoare pe cât pare! Când atingeți câștigul maxim, runda Free Spins se va încheia imediat, câștigul va fi acordat, iar toate Free Spins rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică Secret City Gold

Acest nou slot captivant de la Pragmatic Play ne duce în inima unei jungle luxuriante, unde statuile de aur ale maimuțelor zac în ruine, cu cascade și licurici magici care pâlpâie în depărtare, la fel ca în slotul demonstrativ Gems of Serengeti. Desenele și modelele complicate ne amintesc de slotul Aztec Blaze Demo, dându-ne o idee despre simbolurile și animalele sculptate în piatră din Mesoamerican care se văd pe ecran. Verdeața luxuriantă și ruinele antice dau, de asemenea, senzația de a fi într-o pădure tropicală plină de viață - și sperăm că și câteva câștiguri spectaculoase! 

 

Concluzie Secret City Gold

Acest nou slot interesant lansat de Pragmatic Play a fost din nou proiectat atât de bine încât detaliile sale în imaginile de fundal vă pot transporta într-o lume magică pe care doar câțiva o vor cunoaște în slotul Secret City Gold. Completat cu o funcție Shape Wins, care este nouă în portofoliul furnizorului, și o rundă Free Spins, câștigul maxim de 10 000x nu ar trebui să fie prea departe pentru jucătorii noștri curajoși și norocoși care iau rolele pentru o rotire!

 

Tema junglei aduce, de asemenea, o notă de aventură văzută în sloturi precum Gorilla Mayhem Demo slot de la Pragmatic Games - cu un design similar, cu culori vibrante și peisaje frumoase, disponibil atât pe Desktop, cât și pe Dispozitive Mobile! 

 
 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15