Scruffy Duck logo

Scruffy Duck

5 ( 1 recenzie ) Votează!
221
96.39%
FREE SPINS
JOACĂ LA Vlad Cazino
Scruffy Duck cover
phone shifting suggestion
Scruffy Duck logo

Joacă Scruffy Duck

în cazinoul de top Vlad Cazino

Jackpot Progresiv Max Bet Min Bet
DA 1250 1.25
Free Spins Simbolul Scatter Evaluare
DA DA 8
Coloane / Stiluri Combinații posibile Payout
5 25 96.39%
Scruffy Duck

Scruffy Duck arată ca un joc scos parcă dintr-un desen animat datorită coloanei sonore potrivite mai degrabă copiilor de 10 ani, cât și a graficii mai mult decât elocvente care ne afișează rățuște și tot felul de personaje animate. Slotul este asemănător altor jocuri, precum ☞ Piggy RichesJumanji Jack and the Beanstalk


Joacă responsabil, doar dacă ai peste 18 ani!

În ciuda caracteristicilor inedite pentru un joc de păcănele, vă reamintim că acest joc se adresează doar persoanelor cu vârsta de minim 18 ani! Iar noi, cei de la PariuriX suntem vehement împotriva accesării acestor jocuri de către minori!


În ce constă jocul de păcănele Scruffy Duck?

Jocul este produs de NetEnt, are 3 role și 5 coloane, dar și 25 de linii de câștig. Miza poate fi setată între 1.25RON și 1250RON, iar payout-ul este de 96.38%!

În ceea ce privește modurile de câștig în Scruffy Duck, putem evidenția simbolurile Expanding Wild ce pot apărea atât în cadrul jocului principal, cât și la Free Spins. Acestea se extind automat pe întreaga rolă și înlocuiesc orice alt simbol pentru a da câștigul maxim posibil pe o linie.

Pentru a declanșa runde gratuite ai nevoie de 3 simboluri Free Spins pe rolele 3, 4 sau 5. În timpul rundelor gratuite va fi declanșată una din următoarele 5 funcții speciale:

  • Funcția Multiplier – 15 FREESPINS
  • Symbol Removal – 12 FREESPINS
  • Colossal WILD – 10 FREESPINS
  • Random Wild – 8 FREESPINS
  • Funcția Double – 6 FREESPINS


Scruffy Duck – unde găsesc păcănele gratis online?

Dacă dorești să testezi acest joc de păcănele gratis online, o poți face chiar din partea de sus a acestei pagini. Iar când te simți pregătit să îți încerci șansa pe bani reali, o poți face la ★★★Vlad Cazino★★★, primul cazino 100% românesc de la noi din țară!

Simpaticul vampir Vlad vă oferă posiblitatea de a alege între sute de jocuri de cazino disponibile atât pe desktop cât și pe mobil, din oferta sa făcând parte bineînțeles și Scruffy Duck. Poți depune prin nenumărate metode de plată precum card, Paysafecard, Skrill, Trustly, Apple Pay sau Top Pay, depunerea minimă pornind de la doar 25RON. Iar primul depozit îți aduce și un super bonus de bun venit (detalii aici).

Joacă Scruffy Duck cu un super bonus de bun venit![/operator_ad