1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Santa

Santa

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Santa
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
95.92%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  95.92%
Despre Slotul Santa

Sezonul cadourilor este din nou aici, în Santa, videoslot-ul 3×5, 20 de linii. Ați fost cuminți? Pentru că Moș Crăciun este Wild și peste tot pe role. În runda Free Spins, el umple rolele aleatorii cu Wild. Iar când în sfârșit îi vezi sania plină de cadouri, Jackpoturile sunt puse la bătaie în jocul Bonus.

 

Moș Crăciun vine în oraș și el știe dacă ai fost rău sau bun, așa că fii bun de dragul câștigului. Fii un jucător bun, învârte rolele acestui joc cu volatilitate medie și țintește cel mai mare câștig de 451x miza ta! Ho ho ho ho ho!

 

Detalii despre jocul Santa

Moș Crăciun și doamna Crăciun au vorbit de ceva vreme pentru a începe să meșterească și altceva, în afară de jucării și cadouri. I-au întrebat pe Elfi și pe Rudolf, cei mai de încredere prieteni ai lor, ce părere au despre construirea unui joc de păcănele. Rudolf adoră jocurile de păcănele, așa că a fost încântat de idee. Nasul lui a început să strălucească de fericire.

 

Fără să aștepte prea mult, domnul și doamna Crăciun au început să proiecteze jocul de păcănele și, înainte de a putea spune "Crăciun fericit", jocul era gata! Soții Claus au spus că au adăugat câteva caracteristici destul de interesante.

 

Ce mai așteptați? Mergeți în satul lui Moș Crăciun și încercați jocul său video slot. Vă recomandăm să împachetați pulovere și haine călduroase - este Polul Nord, totul este înghețat acolo.

 

Cum se joacă Santa

Moș Crăciun este un joc festiv (și un pic înghețat) cu un slot 5×3, 20 de linii de plată vesele și un premiu maxim de 451x ori miza ta. Asta primesc jucătorii de pe lista drăguță a lui Moș Crăciun.

 

Domnul și doamna Crăciun s-au gândit că cele mai bune simboluri sunt cele pe care le cunosc:

 

 • Elf drăguț și zâmbitor - Plătește de 20x miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată.
 • Renul cu nasul roșu - Plătește de 15 ori miza ta dacă nimerești 5 simboluri pe o linie de plată
 • Clopoței de Crăciun - Plătește de 10 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Candy cane with a Bow - Plătește de 7,5 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • The Ace Card - Plătește de 5 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Cartea Rege, Regină, Valet și 10 - Fiecare carte plătește de 2,5 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată

 

Doamna Claus a insistat ca Moș Crăciun să facă un simbol care să semene cu el. El a spus că este prea bătrân pentru asta și, în plus, nu arată bine în fotografii. Doamna Claus a spus că nu este adevărat și, împreună, au creat simbolul Wild. După cum probabil ați ghicit, arată ca Moș Crăciun. Acest simbol poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 și 5 și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor Bonus și Scatter.

 

Simbolul Bonus este un cadou frumos, auriu, cu o fundă mare și roșie. Acesta poate ateriza pe rolele 1, 3 și 5 și poate declanșa jocul Bonus. Este exact ceea ce ți-ai dorit?

 

Un brad de Crăciun perfect, cu bule roșii și aurii și o stea strălucitoare în vârf este simbolul Scatter. Acest simbol festiv plătește 2x pariul tău total și poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Simbolul Pom de Crăciun este, de asemenea, cheia pentru a declanșa funcția Free Spins.

 

Cum se câștigă în Santa

Moș Crăciun, cadouri și un splendid Pom de Crăciun sunt simbolurile pe care trebuie să le căutați dacă doriți să plecați acasă cu premiul cel mare. Alegeți cadourile preferate până când veți atinge unul dintre cele patru jackpoturi sau intrați în Runda de Învârtiri Gratuite, unde simbolurile Moș Crăciun acționează ca Wilds și aterizează stivuite pe role.

Funcția Bonus Game 

 

Loviți 3 simboluri cadou pe ecran și deblocați această funcție. Ecranul vă duce în spatele rolelor, unde puteți vedea 12 cadouri aranjate în forma unui pom de Crăciun. Fiecare cadou ascunde un premiu în bani. Misiunea dvs. aici este să deschideți cadourile până când veți descoperi un Jackpot. Când se întâmplă acest lucru, funcția se termină, iar jocul însumează toate câștigurile tale și plătește. Surpriza lui Moș Crăciun este că vi se acordă și Jackpotul pe care tocmai l-ați ales. Începe să semene foarte mult cu un Crăciun (foarte fericit), nu-i așa?

 

Există 4 Jackpoturi disponibile în timpul acestei runde (sau sezon, după cum vă convine):

 

 • Marele Jackpot - înmulțește de 250x pariul tău total.
 • Jackpotul Major - multiplică 50x pariul tău total
 • Jackpotul Minor - înmulțește de 25x pariul tău total
 • Mini Jackpot - înmulțește de 10 ori pariul tău total.

 

 

Funcția Free Spins 

 

 

 

Trebuie să prindeți 3 simboluri Pom de Crăciun pe ecran pentru a declanșa această funcție. Jocul vă oferă 6 Free Spins. Simbolul Moș Crăciun te poate surprinde aterizând aleatoriu pe rolele 2, 3, 4 și 5 și acoperindu-le complet.

 

Pariuri și câștiguri Santa

Urmând modelul cu care Pragmatic Play te-a obișnuit, ai 20 de linii de plată care trebuie acoperite cu pariuri. Poți face acest lucru alegând până la 10 monede pentru fiecare linie, mergând în același timp cu o valoare nominală pentru acestea cuprinsă între 0,01 și 0,50. Jocul are un pariu total minim de 0,20 pe care îl poți plasa, în timp ce cel mai mare ajunge până la 100.

 

Deschideți meniul de pariuri dând click pe butoanele (+) și (-) de pe ambele părți ale celui de "Învârtire" și ajustați pariurile după bunul dumneavoastră plac.

 

Grafică Santa

Primul ecran vă prezintă un peisaj magnific, de iarnă, cu copaci acoperiți de zăpadă pe ambele părți ale rolelor. Zăpada gingașă, cu fulgi de zăpadă mici și rotunzi, cade pe ecran. Rolele se află în centrul ecranului, pe un fundal roșu.

 

Declanșați jocul bonus și Moș Crăciun, așezat în sania sa confortabilă trasă de reni, alunecă pe ecran strigând Ho-ho-ho! Cadourile aurii (care vor deveni simboluri Bonus) cad din sacul Moșului și aterizează pe rolă, acordându-vă astfel funcția Bonus Game.

 

Un cântec ritmat "Jingle Bells" poate fi auzit în timpul jocului. Aterizați un simbol Wild și veți auzi din nou Ho-ho-ho! al Moșului. Nu-i așa că este cea mai magică (și premiantă) perioadă a anului?

 

Concluzie Santa

Loviți Marele Jackpot al lui Moș Crăciun și vă veți confrunta cu un multiplicator de 250 de ori mai mare decât miza dvs. Nu uitați de runda de rotiri gratuite - acele simboluri de pom de Crăciun pot face minuni, mai ales acum, când este sezonul lor.

 

Intră în spiritul Crăciunului oricând dorești, jucând jocul ca la aparate Santa pe site-urile cazinourilor noastre partenere.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16