1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Safari King

Safari King

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Safari King
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.48%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  250
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  50
 • %
  Payout
  96.48%
Despre Slotul Safari King

Simte răcnetul regelui Safari în acest joc de aparate video 5×4, cu 50 de linii de plată. Vânează 3 simboluri bonus pentru a declanșa 8 rotiri gratuite în care simbolul Safari King este adăugat pe benzile de role și câștigă mai multe rotiri gratuite la fiecare simbol bonus. Fără limite!

 

Scoateți aparatul de fotografiat (sau smartphone-ul high-tech) și pregătiți-vă să prindeți toate câștigurile în valoare de 1.000x miza dvs. Vă rugăm să rețineți că nu ne asumăm responsabilitatea dacă un elefant vă înșfacă aparatul foto sau bunurile dvs. Asta este responsabilitatea dumneavoastră.

 

Joacă acum acest slot video în Maxbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Safari King

"Bine ați venit în Savana africană, doamnelor și domnilor! Vă rugăm să rămâneți așezați în timp ce conducem pe drumurile prăfuite și sălbatice ale Savanei.", spune o voce feminină excesiv de veselă în timp ce luați loc în autobuzul vechi și ruginit.

 

Jocul de păcănele Safari King se joacă pe o grilă de 5×4 role și vă poate premia cu până la 1.000 de ori miza dvs. Cu o volatilitate ridicată și un RTP de 96,49%, acest slot palpitant te invită pe tărâmurile neîmblânzite ale Safari-ului, unde puternicul rege își conduce poporul cu o mână de fier (sau cu o labă, dacă vrei).

 

Cum se joacă Safari King

Safari King este un joc videoslot cu 5 role și 4 rânduri și 50 de linii de plată, care te poate premia de 1.000 de ori pariul tău. Valoarea return to player este de 96,49%, iar volatilitatea este cotată ca fiind ridicată, la fel ca și procentul de umiditate din acest tărâm neîmblânzit în timpul sezonului ploios.

 

Prima oprire din programul nostru este la Oasis Savanna Symbols. Există câteva animale-simbol care vă pot ajuta să vă măriți câștigurile, dacă le dați morcovi sau rădăcini specifice:

 

 • Elefant - Plătește 20x pariul dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Rinocer - Plătește de 10 ori pariul dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Ghepard - Plătește de 10x pariul dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Zebra - Plătește 8x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Gazelle - Plătește 8x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Asul - Plătește 8x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea Rege - Plătește 6x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Damă și Valet - Fiecare plătește de 4 ori pariul tău dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată.
 • Cărțile 10 și 9 - Fiecare plătește de 3 ori pariul tău dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată

 

Simbolul Wild(est) este regele savanei, leul. Acesta poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celui Bonus. Simbolul Leului poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 și 5.

 

Simbolul Diamant albastru cristalin cu o ramă aurie este simbolul Bonus. Acesta poate apărea pe rolele 1, 3 și 5 și plătește de 4 ori pariul tău dacă nimerești 3 dintre ele pe ecran.

 

Cum se câștigă în Safari King

Regele Safari-ului a creat o funcție Free Spins Feature extrem de valoroasă, care își propune să vă aducă o comoară uriașă de până la 1.000x miza dvs. Un leu atât de bun!

 

 

 

Funcția Free Spins

 

A doua oprire este runda de rotiri gratuite. Aterizează 3 simboluri Diamant pe role și declanșează această funcție - te va premia cu 8 rotiri gratuite. Înainte de fiecare rotire, inclusiv prima, 1 simbol leu va fi adăugat pe rolele 2, 3, 4 și 5 și va rămâne pe ecran până la sfârșitul rotirii.

 

Ai vrea să vezi din nou Simbolul Diamant, deoarece fiecare dintre ele te va premia cu o rotire gratuită suplimentară. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

 

Pariuri și câștiguri Safari King

Poți intra în jocul African Savanna atât cu 0,50, cât și cu 250 - biletele la Savanna sunt ieftine. Regele Safari îți va face un tur al ținuturilor și apoi vă veți așeza la umbra unui copac Acacia și veți juca împreună acest joc de păcănele captivant.

 

Grafică Safari King

Primul ecran vă aduce în mijlocul Savanei africane, înconjurat de iarbă înaltă și uscată și de copaci Acacia subțiri, în formă de umbrele uriașe. Dacă te uiți cu atenție, poți vedea leul întins sub copacul-umbrelă din partea dreaptă a ecranului. Poate că puii de leu se joacă în apropiere, încercând să capteze atenția tatălui lor.

 

Muzica africană poate fi auzită pe tot parcursul jocului. Când apeși butonul Spin, toate fiarele o iau razna: gheparzii încep să mârâie și să toarcă, rinocerii pot fi auziți grohăind, iar elefanții încep să scoată acel sunet distinct asemănător cu cel al trompetei. Aterizează orice simbol Leu și Regele Animalelor răcnește fără teamă, încurajând celelalte animale să facă la fel. Sună ca o petrecere pe cinste, nu-i așa?

 

Activați runda de rotiri gratuite și îl veți vedea pe Leu urmărind gazele pe ecran. În timpul acestei runde, Regele este gata să vă înmulțească câștigurile, așa că începe să zgârie ecranul, adăugând cu disperare Simboluri Wild pe ultimele 4 role. Dacă asta nu este ambiție, nu știu ce este.

 

Rege al câmpiilor cu pașii lor zdrobitori, alătură-te slotului African Elephant pentru o rundă de Free Spins epice, unde ai putea câștiga 15000x pariul tău total!

 

Concluzie Safari King

Safari King este un joc de păcănele neîmblânzite care te poate premia cu câștiguri considerabile care îți pot schimba pentru totdeauna viziunea despre Safari.

 

Autobuzul tău se întoarce la punctul de plecare, ar trebui să îți iei la revedere de acum de la animalele tale preferate. Dar nu vă faceți griji, puteți reveni oricând; biletele nu sunt atât de scumpe și nu există ore de închidere. Mergeți pe site-urile partenerilor noștri de cazinou, apăsați Play și v-ați întors!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16